Az I. kerület MSZP-P-s jelöltjének gyermeke kezébe is adtak olyan kampányszórólapot, amelyen Puzsérék pocskondiázzák a kerületi ellenzéki jelölteket. Puzsér szerint V. Naszályi rángatja bele gyerekét a politikába, ezért rossz szülő, és nekik ezzel semmi dolguk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ez gátlástalan tróger nem csak benyal a Fidesznek, de a módszereket is onnan veszi! =))
Nessy
@RonaGyuri: Puzsér, te ostobább és jellemtelenebb vagy, mint hittem! Lassan túlteszel talpnyalásban Tarlóson, az pedig komoly teljesítmény!
vukkocska
Hány ilyen elmebeteget hord a Föld a hátán? Miért is felel az Apuka, talán mert nem kíséri lépten-nyomon a gyerekét? Szerencse, hogy nem találkoztak, biztos bemosott volna Apuka egy alaposat. Ezeknek a trógereknek semmi nem szent.
Aki Én
,,V. Naszályi Márta az, aki belerángatja a gyermekét egy politikai vitába, hogy érvként, fegyverként használja fel."
,,Szerinte nincs olyan módszer, mely a politikusok gyermekeit el tudná szigetelni a közélet történéseitől. "

Akkor most melyik? Belerángatta, vagy nincs olyan módszer, mely a politikusok gyermekeit el tudná szigetelni?
Talán inkább nem iskolák környékén kellene politizálni.
Civilként bírtam Puzsért, de politikus jelöltként okádok tőle. Már a puszta gondolat is idióta, hogy politikus legyen. Szerintem ő sem gondolja komolyan. Valami háttértörténet lehet ebben.
Ráadásul ilyen nyilatkozattal és véleménnyel ő beszél gyűlölködésről?
Csodálkoznék, ha valaki komolyan gondol egy Puzsért.
Aki Én
@Shikari: Neked mi tetszik abban, ami egyébként rettentő káros egy országnak? Így nem sok esély marad egy normális országra.
Aki Én
@Shikari: Tévedsz. Itt az ellenzék marakodik, akikre többen szavaztak, mint a fideszre a közismert csalásokkal. Ha lenne valódi ellenzékünk, akkor lehetne korrekt kormányunk is.
Úgyhogy ez az ország kárára megy.
Commenter
Milyen alapon kritizálja V. Naszályi Márta nevelési módszereit Puzsér? Neki van gyereke amúgy vagy csak a nőkre tesz általában megalázó kijelentéseket? És miért talán csak nem azt várja el Puzsér hogy a fidesz és a kormánypártok kampányanyagát adja a gyereke kezébe V. Naszályi Márta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.