Ezerrel dübörög már a kampány.

Orbán Viktor: a legfontosabb, hogy bevándorlásellenes vezetőket válasszunkA Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök érkezik az Európai Unió nagyszebeni rendkívüli csúcstalálkozójára 2019. május 9-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Bevándorlásellenes vezetőket kell választanunk a bő két hét múlva esedékes európai parlamenti választásokon, hogy Európa képes legyen megvédeni önmagát és gyermekeink jövőjét – mondta Orbán Viktor a Facebook-oldalán csütörtökön megjelent, Nagyszebenben készített videofelvételen abból az alkalomból, hogy a nap folyamán részt vesz az európai uniós tagállamok vezetőinek a romániai városban rendezett informális csúcstalálkozóján.

Mint mondta, közös gondolkodásra gyűltek össze Európa jövőjéről, ám az emberek véleményének ismerete nélkül nem lehet egy ilyen beszélgetést lezárni, legfeljebb elkezdeni.

"Az emberek véleményét majd a választáson ismerjük meg. Ma itt amit biztosan el tudunk mondani és amit Magyarország részéről képviselni fogok az az, hogy a bevándorlást meg kell állítani"

- mondta Orbán Viktor.

A csütörtöki nagyszebeni találkozón az Európai Unió jövőjén belül kiemelten az unió 2019-2024-es időszakra szóló stratégiai menetrendjéről tanácskoznak az EU-tagállamok állam- és kormányfői.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Ha van kampány, ha nincs (mindig az van), muszáj nekünk minden oldalon a törpe orbánt látni és az állandó agymenését olvasni? Semmi más fontos téma nincs, csak az, hogy orbán hova repült, hol mit mondott, hablattyolt, hazudott. Nem csoda, hogy a megyei lapok iránti érdeklődés lenullázódott, nem adnak érte pénzt az emberek, mikor minden csapból ugyanaz ömlik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Jó kampány maszlag! Tele van hazugságokkal az embereket manipulálni akarják hogy minél több szavazatot kapjon! Ez a dagadt cigány nem ijed meg semmitől, minden mocskos trükköt bevet, hogy elérje a célját!!
rokker33
Ja és aki akar az úgyis bejön az EU ba! Millió kiskapu van és az elszánt embereket sem a politikusok meg semmilyen kerítés vagy határvédelem nem fogja tudni megállítani!Trump sem tud mit kezdeni az USA ba belépő illegálisan ott tartózkodó embekkel!Ha kiszűrik megy vissza ahonnan jött ha nem akkor meg éli az életét!!
colibri
Ha van kampány, ha nincs (mindig az van), muszáj nekünk minden oldalon a törpe orbánt látni és az állandó agymenését olvasni? Semmi más fontos téma nincs, csak az, hogy orbán hova repült, hol mit mondott, hablattyolt, hazudott. Nem csoda, hogy a megyei lapok iránti érdeklődés lenullázódott, nem adnak érte pénzt az emberek, mikor minden csapból ugyanaz ömlik.
Eladott Ország
Az EU vezetés nem fog változni. Igazi, liberális demokraták fogják a Bizottság és a Parlament elnöki tisztségét betölteni.
Az illiberális pénzlesőknek persze nem lesz jó. Mint ahogy nem volt jó Barroso, nem volt jó Juncker, nem lesz jó se Weber se Timmermans. A magyaroknak senki nem jó, ameddig valaki figyelmezteti őket a kötelességeire. A fidesz-kormány harmadik, de inkább lassan negyedik éve azon vinnyog és abból él kétharmadtól kétharmadig, a propagandamédiájuk egyik végétől a másikig azzal a szörnyű-borzasztó-felháborító tényállással van tele most is, hogy a migrációpárti hatalmak nem csak hogy pártolják a migrációt, de alaptalanul, igazságtalanul támadják is azokat, akik ellenzik a migrációt, vagyis külön Orbán Viktort, aki az atyaúristene a migránsokkal való megélhetési riogatásnak. Erre a migrációpárti hatalmak hozzájuk vágnak 54 millió eurót, mert nyilvánvalóan (!) bosszút akarnak állni rajtuk, külön Magyarországon és pláne Orbán Viktoron, rohadjanak is meg a Sargentini-jelentésükkel, ahol vannak. Erre már tényleg nem nagyon lehet mit lépni. Akinek még megmaradt a józan esze, vigyázzon rá!
Commenter
@Eladott Ország: Tényleg a Sargentini jelentés? Miért is késlekednek MÉG mindig a Magyarország elleni eljárás megindításával? Ha annyira, de annyira sérti az alapvető emberi jogokat, a demokráciát (már ami még nyomokban esetleg megmaradt belőle, akkor miért is támogatják 54 milliót az európai adófizetők pénzéből hogy további stadionok épülhessenek, ahelyett hogy fokozatosan kezdenék csökkenteni a Magyarországnak nyújtott EU-s forrásokat, a demokrácia és a jogállam sárbatiprásáért, az ellenzékinek tartott/nevezett pártok szanaszét bírságolásáért, a jobboldali média túltengésééért a CEU és az MTA meghurcolásáért, az oktatás és az egészségügy szétveréséért stb.Amíg EU-s pénz van és lesz addig ez a vértaknyos rezsim van és lesz...Eladott Ország, ami itt folyik az erőltetett menet, (békés) visszaút nincs, lehetne a neved Elveszett Ország is akár... :(
verőce21
Bevándorlásellenes vezetőket kell választanunk az esedékes európai parlamenti választásokon, hogy Európa képes legyen megvédeni önmagát és gyermekeink jövőjét!
tudode
De hogy került a SZARKABŐRBE BÚJT csúszómászóKA a nagyszebeni EU-csúcsra, hiszen AZT ÍRJA AZ ÚJSÁG, hogy meg sem hívták.

azonnali.hu/cikk/20190509_a-roman-orbannak-kampanyolt-weber-az-eu-csucs-elott
.
Leejtett, mint egy DIVATBÓL KIMENT ringyi, rongyi bemutatón, pedig soha nem volt Roogert Moore!
.
Ami van nekije: VASTAGBŐR úgy vállon felül!

.
Ezért is lehet fájó Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek, hogy a Fidesz tagságát felfüggesztették a jobbközép pártcsaládban – őt ezért már meg se hívták ide a tanácsülés előtt,
justhpeter
Biztos vagyok benne, hogy Orbán számítása nem jön be. A kérdé csak az, hogy miként fogja a sztorit eladni a birkáinak.
Nessy
Akit pártunk és kormányunk hív, az jó bevándorló!
Állitsa meg már azt a pár szerencsétlent a Mi Hazánk gárdája, aki ide téved! Természetesen jó pénzért bárki bejöhet, meg ha igazolja, hogy jó keresztény és ezért üldözik, legalább is arra hivatkozik!
A gyerekeinket, sőt az unokáinkat is "megvédi" O.V. Zaciba csapta az országot a kínaiknál, meg az oroszoknál! Nem egy, két generáció fizeti majd a hiteleket, amiből van, ami sohasem térül meg!
Apropó! A kivándorlással hogy állunk drága miniszterelnökünk? Meg a behozott ukránokkal?
Pági
@tudode: Jó kérdés. Tényleg, hogy került oda ?
nevemnick
@Pági: mint bárhová. Az életben nem szégyellte a kerek arcocskáját, akkor sem, amikor huszáros termetével bepofátlankodott Trampli mőgé...
Tudod, mint amikor felháborodottan mondta a kamerába: ,,Leszarom az Alkotmányt!". (meg is tette)
advocat
Ezt a bevándorlós dumát még nem unják? Vagy csak ennyire futja?
Lepényleső
A történelem kerekét még valamire való emberek sem tudták megállítani? Fékezni,gátolni
megannyi embertelenséggel,szenvedésekkel igen? Ez itt most a magyar jelen?
Peller Anikó
Nem kedves minimiszter urunkúr, a bevándorlás fékentartása fontos dolog, de a legfontosabb, hogy ti eltakaroggyatok a retkes picsába.
tudode
@advocat: .
Nem unhatják, mert ha nem mantRÁZZÁK "tisztességesen", akkor PIFF, PUFF lesz!
.
A parancsba adott sablonszöveg:
.

""""Az ellenzék véleményére oda kell figyelni, de nem az ő álláspontjukat kell képviselni. A mi értelmezésünk az, hogy a következő évtized kérdése a bevándorlás. Az az erkölcsi kötelesség, hogy erről beszéljünk. Ahhoz, hogy minden házba eljusson, hogy csata zajlik Európában, visszafordíthatatlan dolog lesz, ha a bevándorlás megtörténik, akkor azt százszor, és ha kell, ezerszer is el kell mondani.
.
Ez egy monotóniatűrő képességet igényel, de így kell csinálni. Hogy meggyőzzük az embereket, hogy azt tekintsék a legfontosabb kérdésnek, amit mi is."""
.
Nem csoda, hiszen mostanában mászkányi le a fáról, illetve van az a LÓVÉ, és hatáSSoSS a karaktergyílkolászásnál!:
www.youtube.com/watch?v=llEmY6yushQ&t=19s
.
tudode
Az a bukÉJA annak, hogy PASSZRA verte az EU "vásott kölke" Webert, hogy a PARTVONALRÓL nekije megvan a favoritya:
.
----Titkos favorit miatt esett Orbán Webernek?
.
index.hu/kulfold/eurologus/2019/05/09/weber_orban_neppart_ep_valasztas_barnier/
.
„Michel Barnier brexitfőtárgyaló lehet a titkos favorit az Európai Bizottság elnöki posztjára” – dobta be szerda reggel a kormánybarát Magyar Hírlap, miután Orbán Viktor miniszterelnök némi meglepetésre hétfőn megvonta a támogatását a mostani néppárti csúcsjelölttől, Manfred Webertől."""
.
Ezért nyomhatják a pofakaratéSOKK, hogy kérjen bocsánatot a magyaroktól, mert ...!
nezelodo
"Bevándorlásellenes vezetőket kell választanunk a bő két hét múlva esedékes európai parlamenti választásokon" És ezt még sokszor megismételte, hogy a hülyék is megértsék. Azt meg majd a szájukba rágják az aktivistái, hogy erre kizárólag a mi vezénylő tábornokunk, (ahogy egy másik hibbant hívta) alkalmas.
SystemError
Ez csak az elmaradott országokban elsüthető náci populizmust te patkány. Nem veszed észre Viki, hogy ganénak, olcsó szarnak néznek mindenhol. Csak a tudatlan, tájékozatlan kakasdombodon vagy valaki, de az is csak mert utópiában tartod a népedet te senkiházi patkány!
advocat
Ez a nadrág meg rövidebb! Vagy csak hasban erősödött?
Qqberci
A legfontosabb, hogy O1G csutkányt valagbarúgjuk!...
solidedge
Mivel gyakorlatilag megszűnt a bevándorlás, viszont hazánkban a tudatlan Fidesz szavazóknál még ez a sláger, Orbán nyomja alájuk a süket kampányszöveget.
papa.49
A cigányt ott hagyták a többiek a téren ácsorgott, nézett, mint a kiszántott egér !!!
verőce21
Ej barátaim! A legfontosabb a szabadság! A legnagyobb jó az életben, de igen nagy ára van! Ez az ár, a szabadság ára olyan magas, hogy csak kevesen hajlandók megfizetni. És mindenki egyedül döntheti csak el, hogy hajlandó-e ezt a félelmetesen nagy árat megfizetni...
pl., hogy a bevándorlás ellenes erőkre szavaz 26-án...
SystemError
@verőce21: Látom ctrl+c/v és megy a propaganda...:)
SystemError
Hogy lehet ez a legfőbb érdeme egy államfőnek, hogy valódi menekültek ellen szít agressziót néhány valóban szaralak miatt megalázza még azt aki árva lett vagy a fél családja oda a háboruban. Egy utolsó senkiházi gerinctelen patkány az ilyen!
Desischado
@Commenter: Jó kérdés, ez engem is érdekelne! Itt érhető tetten az EU tutyimutyizása. orbánt és a bandáját már rég el kellett volna küldeni a kénköves pokolba, ahová valók!
Madácsi Pali
Hazug állat! Fontos, hogy tisztességes, becsületes, minden embert a nemzet részének tekintő, a kóz jóért cselekvő, a teljes nemzet felemelésért dolgozó vezetőket válasszunk. Nekem a leg fontosabb az unokák magyországi jövője, amit elloptál, hogy a fatolvaj vejed 35 000 milliójára váltsd. Köztörvényes hazaáruló, csaló, rabló vagy a sleppeddel együtt.
Yoda69
O1G, akkor te jobb ha el sem indulsz, mert egyenlore itt csak te hoztal 30 ezer migranst az orszagba, koztuk korozott bunozokkel es terroristakkal.
SystemError
@fideszes gyökér: Jó hogy már nem olyan felhívást tesz közzé, hogy olyan elmebeteget keresek, aki gyerekkorában kínozta a macskákat mondjuk..Totál megborult az ember és minél lehetetlenebb a szituja kint, annál nagyobbat (megy a falig..: )
Jozefina
"Zúg az éji bogár, nekimegy a falnak,
Nagyot koppan akkor, azután elhallgat."
Arany János
Családi kör
magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/arany/csalkor.htm
Commenter
@Desischado: egyelőre sajnos úgy tűnik az EU-nak (még) érdeke fenntartani a rendszerét. Pedig már csak "kívülről" lehet megdönteni a hatalmát. Európába nincs többé vonat. Örökös átkelők vagyunk/lettünk a kontinens és a lakosai is. Nyaktörő tempót diktál a világ.
kokopelli
@Jozefina: "Putyin részére Orbán fordításban:
"Zúg az éji bogár
papa mama szpáty,
kis bogárka kaputt
jápf tvoje máty!"...a te Ficktorodtól !(;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.