Magyarország 2010 óta egyértelműen jó irányba halad, a kormány gazdaságpolitikájából pedig a magyar gazdaság is profitálni képes - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Nézőpont Intézet és a Hanns Seidel Alapítvány közös, a jó kormányzásról szóló rendezvényén.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak egy kicsit pontatlan a fogalmazás

bár figyelemmel a paláverre, ahol elhangzott ez nem is meglepő, sőt

A móka már ott kezdődik, hogy „a Nézőpont Intézet szervezte”, folytatódik azzal, hogy „a jó kormányzásról szól”, aztán gyün, hogy „ a Miniszterelnökséget vezető miniszter”.
Íhy már nem is meglepő, hogy ez a derék Gergöl gyerök azt találta mondani, hogy: „Magyarország 2010 óta egyértelműen jó irányba halad, a kormány gazdaságpolitikájából pedig a magyar gazdaság is profitálni képes”!
Nos vagynak itten gondok bőven:
Kezdjük azzal, hogy: kinek jó ez az irány? Na jó a NER lovagoknak biztos
Folytassuk azzal, hogy megkérdezzük: s elsősorban ki profitál, ha a hazai gazdaság csak is???
S végül persze azt is: kiket kell magyar gazdaság alatt érteni? Olvasván a friss anyagot, az idén is megjelent „A 100 leggazdagabb” című kiadványt ebben sincs kétségem!!! =))
lusta
A magyar gazdaság az nem egyenlő a nemzethy matyar gazdasággal, amiről volt szíves itten regülni a Gergő gyerök.
tulipan
Ez a hülye bel ami, úgy érti hogy a teljes káosz felé, máskülönben miért is kéne HANGOZTATNI???
csipetke
Ha az a cél,hogy utolsók legyünk Európában,akkor már csak Bulgáriát kell "legyőznünk",hogy hátulról lehessünk az elsők.Ez aztán a jó irány!Elmebetegek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.