Több főbb útvonalon is balesetek akadályozzák a forgalmat, az M0-s déli szakaszán már balesetek nélkül is lassul a forgalom.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a kövekező a helyzet az utakon:

- Az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán, az 53-as km-nél két személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze, utóbbi felborult, teljesen elfoglalva a sávokat. A bal pályát lezárták, a forgalmat megállították. Az 55-ös km-nél a Hatvan-nyugat csomópontban a 3-as főút felé elkezdték a forgalom kiterelését, ott most 3 km-es a torlódás, ezért érdemes már a 59-es km-nél elhagyni a pályát. A 21-es főúton közlekedők sem tudnak felhajtani az M3-as autópályára, tovább kell autózni a 3-as főút felé. A baleset mögé rekedt járműveket egy sávon elengedik.

Útinform: balesetekkel indult a nap szerte az országban

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Felborult egy kamion a 4-es főút Pest megyei szakaszán, Abony térségében. A jármű a 86-os km-nél a főutat teljes szélességében elfoglalja, ezért a forgalmat rendőri segítséggel, a 40-es főútra terelik.

- Egy nyergesvontató és egy személygépkocsi ütközött össze a 4-es főút ceglédi elkerülő szakaszán. A 68-as km-nél ugyancsak teljes az útzár, a 40-es főút felé lehet kerülni.

- A 32-es főúton Pusztamonostor közelében, a 14-es km-nél felborult egy kisteherautó. Félpályás lezárás mellett lehet közlekedni.

- Két személygépkocsi karambolozott a 22-es főúton Rétség közelében. Az 1-es km-nél egy sávon, irányonként váltakozva engedik el a járműveket.

- Árokba csúszott egy teherautó Öcsöd határában, a 44-es főúton a 60-as km-nél. A jármű pótkocsija az úttesten van és akadályozza a forgalmat. Rendőrök irányítanak.

- Az M0-ás autóút déli szakaszán az M5-ös autópálya felé már lassult a forgalom. 10 perces időveszteséggel kell számolni. Az ellenkező irányban egyenlőre folyamatos a haladás, viszont az autóútra csatlakozó II. Rákóczi Ferenc útról mindkét irányból 15 perc várakozással juthatnak fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.