Előzetes ok nélkül bántalmazta az idős nőt a 33 éves férfi.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Mátészalkai Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. G. 33 éves tunyogmatolcsi lakos ellen.

"A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. május 9-én 11 óra körül Géberjén külterületén előzetes ok nélkül bántalmazott egy 75 éves helyi nőt.

A sértett a bántalmazás következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit egy órán belül Tunyogmatolcson elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél" – áll a közleményben.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Az ilyen bűncselekményeket kéne megállítani,Miskolcon rendőrök utazhatnának a Zsolcai buszon ahol mindig randalíroznak a cigányok.Belekötnek egyedül utazó nőkbe,megjegyzéseket tesznek.Volt olyan fiatal pár ahol megkérdezte a férj melyik ékszer kell a nőről válassz és megszerzem.Nem a migránsokat a cigány bűnözést kell megállítani.
Ózdon se jobb a helyzet az biztos,vissza jöhetnének a skinhedek vagy a betyár sereg.
emerencia
Magyarországon a nem NER kompatibilis időseknek egyre keservesebb a helyzete. Szüleim halála előtt volt "szerencsém" látni, hogy mennyit érnek ők a hatalom szemében. Minden bizonnyal az elkövető is úgy gondolta, hogy bármit megtehet egy idős, kiszolgáltatott helyzetben lévő emberrel. Jobbulást és még sok méltósággal töltött évet kívánok az áldozatnak és komoly büntetést a bűncselekmény elkövetőjének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.