A válasz.hu-nak adott interjúban az MTA elnöke jó érzésekkel beszélt az innovációs miniszterrel folytatott szerdai találkozójáról, és arról, hogy végre elmozdulást érzékelt a kutatóintézetek jövőjével kapcsolatban. A miniszter a hvg.hu-nak viszont lelombozóan reagált: Lovász Lászlót ezek szerint megcsalták a megérzései.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Na, pedig nem is vagyok az óbudai javasasszony! Ha egyszer ki van adva a napi parancs, hogy márpedig az Akadémiát le kell rombolni, és a helyét sóval felszórni, akkor az úgy is lesz! Szegény Lovász, azt hitte úriemberrel tárgyalt! Tévedni emberi dolog, mondá a sünmalac!
Eladott Ország
A Nemzeti Elnyomás Rendszere mindent le akar darálni!
uploads.disquscdn.com/images/8859d7e46654c696556218106f552be56f2a858747c5194183a05bb3efc7f175.jpg?w=600&h=424
Az értelme a pénz. A nagyon-nagyon sok pénz. Az EU következő költségvetési ciklusában a vissza nem térítendő támogatások súlypontja az infrastruktúrafejlesztésről (Market Építő, Mészáros és Mászáros, Fejér-Bál, West Hungária Bau, meg a többiek) az innovációra tudományos tevékenységekre, kutatások finanszírozására helyeződik át. Konklúzió: a család építőipari cégeinek árbevétele drasztikusan lecsökken, az MTA kutatóintézeteinek árbevétele csillagászati mértékben megemelkedik. Nem idióták. Patkány bűnözők. Valóban a lopás a NER-nél mindig benne van a döntésekben. De egy másik alapvető ok az irányítás. Egyszerűen Orbán beteg elméje képtelen elviselni, ha valamit nem ő irányít. Ezért mindent bedarál, ami nincs kézi vezérlés alatt, és közben jókat tud lopni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.