Csak félrebeszélés lenne Trócsányi László szerint a dolog, és úgysem értenek egyet a migráció ügyében, ezért nem áll ki vitázni Tóth Bertalannal. Szijjártó Péter korábban arról beszélt, fájóan hiányoznak a racionális viták az EU-ról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Jó pár esztendeje, hogy a fidesz szíveskedett bárki pórnéppel vitát vállalni utoljára! A tényekkel nehéz vitába szállni, nekik meg a tények csak kampányfogás, ellenzéki hiszti, az meg nem vitatéma!
Ők csak kinyilatkoztatnak! De azt is csak a saját híveiknek, testőrök kíséretében!
Aki Én
Gyáva, szar emberek. A fidesz legnagyobb félelme a cáfolat. Egy jól képzett óvodás 2 perc alatt megcáfolja a hazugságaikat. Ezt ők is tudják, ezért van saját használatú propaganda médiájuk, ahová be sem engednek senkit.
Az ég világon semmi közük a demokráciához.
Gyurcsány egy életre kiirtotta a nemzeti betegből a vitára való alapvető demokratikus igényt.
Aki Én
@Aki Én: ...hozzáteszem, egy korrekt és jó vitában a felek igazán megerősödhetnek. Ha a fidesz kicsit is érezne esélyt erre, ők lennének az utolsók, akik ezt kihagynák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.