Csúnya félreértés egy debreceni videojátékos rendezvényen. „A Főnix Csarnok vezetőinek utasítására a PlayIT-re érkező gyerekektől elvették az ételeket, italokat, sajnos több órai várakozás és telefonálgatás után sem tudtam senkivel beszélni erről. A döntéshozó nem vállalata a felelősséget. A biztonsági őrök egymást kínálgatták az elvett italokból, ételekből” – írta a Debreciner.hu portálnak az egyik pórul járt olvasó, és fotókat is mellékelt szavaihoz (bár ezeken az, hogy elfogyasztották volna az elkobzott élelmiszert, nem látszik).

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
A biztonsági őröket jó ideje a bűnözőkből toborozzák. :(
nezelodo
@görbetükör: Egy biztos, hogy nagy valószínűséggel nem a volt biztonsági őrökből lesznek a jövő század felavatott szentjei!
görbetükör
@nezelodo: Egyetértés forog fenn sajnos. :(
Dr plágium
Nem hinném, hogy félreértés. Minden nagyobb rendezvényen el veszik az italt, az Arénában még a táskákat is megnézik van e benne valami. A legnagyobb melegben mikor hosszú sorok álltak a büfénél tőlem is el akarták venni a vizet. Közöltem az őrökkel, hogy cukros vagyok és ha elájulok ők lesznek a felelősök. Erre nagy kegyesen megengedték hogy bevigyem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.