Az Egri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rongálás bűncselekmény gyanúja miatt folytatott eljárást egy egri és visontai fiatalkorú ellen.

Lecsapott a rendőrség az Eger belvárosában graffitiző lányokra

A nyomozás adatai alapján a két 15 éves lány megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018. november 8-án 19 óra körül Eger belvárosában több ház falára festékszóróval különböző feliratokat rajzoltak.

A járőrök a helyszínen elfogták a két gyanúsítottat, akiket előállítottak a rendőrkapitányságra és kihallgattak. A lányok beismerő vallomást tettek.

A nyomozás vizsgálati szakaszában az egri rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

(police.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Eccerű jez kérném. Apukákkal és anyukákkal kipengettetni az összebarmolt épületek falainak tatarozását. És a felmerülő költségeket keményen és mindenáron behajtani rajtuk.
Majd ők lerendezik a csemetéikkel a többit.
És azt is megnézetném, hogy ezeket a festékszöró flakonokhoz hol és hogyan sikerült hozzájutniuk. Aki már vett ilyet, az tudhatja, hogy darabonként mennyibe fáj az ilyen festék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menekült
@durbincs: Hát, inkább, mint durbincs palánták! Remélem, te nem szaporodtál!
durbincs
@menekült: Ettore ,Ettore mert maga gyerek korába se volt normalite ?
Peller Anikó
@namihami: Teljesen majdnem így van kérném, azzal a kiegészítéssel, hogy a kedves fiatalkák a saját kacsó lyukkal takarítsák lea falat amíg az tökéletes nem lesz. Ha nem lesz vagy elcseszik, akkor jöhet a te verziód, falcsere, utcacsere, falucsere ami kell.

Az egész ország tele van barmolva az ilyen debilke gyerekektől.
advocat
@Peller Anikó: Sajnos a világ! Be kelene tiltani a festékszórókat. Nem tudom mire használják még? Persze festés javításra, De erre van ecsettel felkenhető is. Az macerásbb? És?
namihami
@Peller Anikó: Kedves ismerősöm kb.egyéve sincs, hogy teljes homlokzatfelújítást csináltatott. Nem kevés pénzért. (vakolatjavítás, hungarocell és a többi)
Nem telt el egy hét és a fél házoldalát telefújkálták neki. Az egyik "" pajkost"" látta és ismerte is. A pintyérek azzal intézték el, hogy vigyen két tanút.
Ezek szerint csak az a megoldás, hogy két-két ember éjjel-nappal szemmeltartsa a másik oldalról a házat és ha kell, tanúskodjon. Fotó nem elég, mert például a kocsi kamerája által készített, rendszámos fotót se fogadják el hiteles bizonyítéknak egy baleset esetén.
Ezek szerint a legjobb megoldás a villsnykarámos bácsi megoldása. Jön a "" festőművész"", agyonvágja az áram. Meghüntetnek, de a fal tiszta marad és talán nem jön a többi.
Peller Anikó
@advocat: nem tudok egyetérteni a betiltással, mert nem a festékszóró a bűnös. Ha a hülyegyerekeknek saját maguknak kell letakarítani a falat (ami ezerszer macerásabb mint összefújkálni) akkor vélhetően a papírboltba térnének be legközelebb és nem találnák kurvajó ötletnek a baromságaikat falra festeni.

Persze önmegvalósítás, meg feltűnési vágy de ott van az internet, ott lehet alkotni. Igaz ilyen parasztságokkal nem sokra megy de akkor inkább kussoljon az a gyerek.

Takarítsa le akit elkapnak, ez a megoldás. Vagy kaloda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.