Több szempontból is zavarba ejtő műsort forgatott a Hír TV az elítélt gyilkos Csipkés Zoltánnal, aki agyonverte 16 éves barátnőjét – vette észre a 444. Csipkés Zoltánt különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, ahonnan leghamarabb 30 után szabadulhat. Az elítélt elmondta azt is, hogy kártérítési pert indít embertelen bánásmód miatt, hogy a pénzből ügyvédet fogadhasson és perújrafelvételt kérhessen. Attól fél ugyanis, hogy nem éli meg 2040-et, amikor szabadulhatna. A riporter kezet fogott vele (!!) és amikor a nőkről beszélt neki akkor nevetgélt.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Horizont: Oda ahonnan jöttek a mocsár fenekére !!!
papa.49
@Horizont: De pont az, DÖBBENETES, hogy ilyen sejthalmazok lehetnek riporterek !!!
Dr plágium
Remélem rá rohad a lakat! A riporter pedig nyugodtan be mehet mellé. Ilyen érzéketlen féreg hogy lehet riporter? Legalább próbálta volna eltitkolni, de még ahhoz is hülye,.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.