„Aki ilyen kontraszelektált, alacsony IQ-val rendelkező politikusokban látja a jövőt, az válasszon ilyeneket. Jó étvágyat hozzá! (..) De azok, akik másképpen gondolkoznak, azt is tudják, hogy mi a helyzet...” – mondta Georg Spöttle és Bakondi György jelenlétében a kormány kedvenc püspöke a SzegedMa: Háború Európáért – Konferencia a migrációról című rendezvényen. Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspök lényegében felmondta a kormánykommunikáció témába vágó paneljeit a fideszes rendezvényen. A Szegedma élő közvetítéséből ilyen mondatokat lehetett kihámozni: „Az a helyzet mindenképpen, hogy rajtunk is múlik, és ezért fontos, hogy értelmesen gondolkodjunk. Ezért fontos, hogy ez a konferencia megszerveződött.”A katolikus püspök után Bayer Zsolt, Bakondi György, Nógrádi György tartott előadást, köztük Georg Spöttle beszélt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Kiss-Rigó püspök:
"Aki ilyen kontraszelektált, alacsony IQ-val rendelkező politikusokban látja a jövőt, az válasszon ilyeneket. Jó étvágyat hozzá! (..)"
DE: jó a cím is.
Nem gondoltam volna, hogy a futballista püspök valaha is a fidesz ellen fog szónokolni!!!-:))))
Vagy már nem vár több pénzt a parókiájának, ki van stafírozva bőven?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
...és nem jó dolog rókaszemű, tömpe orrú papot hallgatni...
papa.49
@Levendula: Az ilyenekre írta a Bródy ,,hazug papok,, !!!
RonaGyuri
"Aki ilyen kontraszelektált, alacsony IQ-val rendelkező politikusokban látja a jövőt, az válasszon ilyeneket. Jó étvágyat hozzá!" Telitalálat!!! Lásd Orbán, Kövér, Rezsi Sziszi &. co!!! =))
Lepényleső
Akkor ugyan miképp lehetne "2/3"? Nem lenne még 1/23 sem? Viszont mondhatná az emberek
többsége,hogy nem rossz az életem?
kissé felnőttem
A másik feléről is regélhetnél, 3 elemisek x -t leirni sem tudók meg mért szavazhatnak ???
+ 5000 Ft-ért? igy a világot le lehet győzni, csak a Magyar Választási Iroda vak, süket és messze nem pártsemleges meg egy szatyor kajáért. ? Hol a többezres külföldi aki jelezte hol szeretne anno szavazni ott szóba sem álltak velük? na akkor ugye ki nyer??? hát ez a szarság öröklődik 2080-ig ha igy marad. 3/3 összetart ?
Nessy
@kissé felnőttem: Régi mondás: amíg lósz@r van, addig veréb is akad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.