Egészen megdöbbentő, hogy a hírek szerint Brüsszel a babaváró támogatást támadja, de a migránskártyát osztogatja – mondta Dunai Mónika fideszes országgyűlési képviselő vasárnap Budapesten újságíróknak.

A kormánypárt politikusa szerint a brüsszeli bizottság ismét kettős mércét alkalmaz Magyarországgal szemben: a migránsoknak mindent lehet, nekik minden támogatás és ellátás jár, de ami a gyermekes családokat, a gyermeknevelést segíti, azt rögtön nagyítóval kezdik vizsgálni és tiltott állami támogatást emlegetnek – fogalmazott.

Dunai Mónika kifejtette, az Európai Bizottság bevándorlók tízezreinek utalgat havonta pénzt név nélküli migránskártyákra, amelyekből a jelek szerint a Haszan F.-hez hasonló terroristáknak is jutott.

Arra kérte a kormányt, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a magyar parlament által megszavazott babaváró támogatás életbe tudjon lépni július 1-jén, és azt védje meg minden lehetséges eszközzel.

Forrás: MTI

Címlapi kép: YouTube/Fidesz

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Az a megdöbbentő, hogy egyik nagyobb hazugság mint a másik, és a kormánypárt ezt terjeszti. Szakadnának meg ott, ahol vannak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Az a megdöbbentő, hogy egyik nagyobb hazugság mint a másik, és a kormánypárt ezt terjeszti. Szakadnának meg ott, ahol vannak.
tudode
A jóból is SOKK!
.
Vizsgáljuk meg a FELTALÁLÓ asszony protituzáló programocsKÁJÁT, amellyel ŐKEGYELMÜSÉGE járt jól, i n g y é r:
.
----- FÉSZEKRAKÁS ORBÁN MÓDRA

2005. 07. 06.
www.hocipo.hu/content/view/128_feszekrakas_orban_modra
.
2006. február 23.
---- Luxuspanel vagy ingyenvilla?

www.portfolio.hu/ingatlan/luxuspanel-vagy-ingyenvilla.65213.html
(Fészekrakó izé)
.
2001.12.15.
--- Három gyerek, három szoba, négy kerék, öt karika

index.hu/belfold/hirek/77559/
.
2019-02-11 06:30
---- Teljesül Orbán álma: három gyerek, három szoba, négy kerék. De ki nyer vele?
.
www.startlap.hu/hir-szem/teljesul-orban-alma-harom-gyerek-harom-szoba-negy-kerek-de-ki-nyer-vele/
.
Előfordulhat, hogy volt/van/lesz a BETONTEKNŐK ÁRNYÉKÁBAN, olyan PATÁS ÖRDÖGI módon, mely szerint a POKOL TORNÁCA is .. j ó i n d u l a t t a l .. lett BEBETONOZVA!
Eladott Ország
Valakinek mond valamit a Dunai Mónika név? Akkor jó, mert nekem se. Mármint semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a fidesz egyik legnagyobb kortárs költőnője elkövetett életében a nemzet szolgálatában, a nemzet – azaz valamennyi magyar ded, csecsemő, férfiú, honleány, illetőleg aggastyán – kollektív felemelkedéséért az elmúlt tizenhuszonév alatt. Pedig Dunai Mónika nem is akárki. Igen jelentős nemzeti tartóoszlop ő, igaz, a nyilvánosságot nem annyira szereti. Ami elég vicces, tekintve, hogy ő a fidesz parlamenti képviselőcsoportjának szóvivője. Ez az interjú korszakalkotó kilométerkavics a fidesz hímtagjai közé beeresztett nők erkölcsi tartásának, általános emberi minőségének és – nem utolsó sorban – szakmai felkészültségének tekintetében. Részeiben és teljes terjedelmében egyaránt ékszer az interjú. Mert Mónika egyszerű, mint a faék, de Mónika bármikor képes felmondani a fideszes leckét. Mónika szerint minden rendben van az országban, ők folytatják, csinálják és meg vannak győződve arról, hogy sikeresek a Dunai Mónikák földbuta szervilizmusának vállán és segédletével ámokfutó Orbán-kormány. Hát nem sül le a bőr arról a buta és hazug orcádról, Mónika? Nem szégyelled magad legalább a saját választóid előtt? Felfogta az a végtelenül egyszerű agyad, hogy amit egy mikrofonba okádsz bele, azt valójában a nép arcába tolod? Hogy nem csak azokat nézed hülyének, akiket amúgy is hülyének néznél, mert nem rád szavaztak, hanem a saját választóidat is? Nézem az orcáját ennek lírikus hölgyeménynek és önkéntelenül az jut az eszembe, hogy ő valamelyik kezelésen találkozhatott Grazban Orbán Viktorral és mit tesz Isten egymásra találtak. Na mindegy, ha kénytelenek vagyunk elviselni az elviselhetetlen vezérünket, akkor talán ennek a nőnek is kibírjuk nézni a képét, bármennyire is riasztó, csak arra vigyázzon mindenki, hogy csak 18 éven felülieknek ajánlott!
3dwhite
Ilyen pancserek, ennyit se tudnak elèrni.
nemfideszes
Ezért kár volt kiszökni az elvonóról...
advocat
És van aki ezt elhiszi? Ezzel az arccal meg ne álljon ki. Szerintem. Szellemi környezetszennyezés.
Grafix69
Megüzenték határozottan , ide leírom az emészthetőbb verziót : Az Európai Unió nem foglalkozik azzal , ha magánszemélyek banki kölcsönt kapnak és azzal sem ha ennek kedvezményeit egy ország maga dönti el. Csak és kizárólag azzal foglalkozik ami az Uniós pénzek olyan elosztását szorgalmazza ami a versenyképességet nagymértékben sérti . A még gyengébbeknek : Mészáros Lölövics , Tiborc István , Garancsi , stb . Teccikérteni ?
dr. prédikátor
Bandzsa marcsa, bableves mari, novák szatyor, most meg ez a maunika! nem sok ez egy kicsit a jóbol!!! Valaki elégítse már ki őket !!!
simmering73
Brutál. Mintha most szabadult volna az elvonóról.
Commenter
@Horizont: Nem, nem alkoholista, hanem ez az a nő, aki törvényeket tervez és karambolozik Gulyás Gergellyel együtt. Ez az a Dunai Mónika, ez GG munkatársnője.
ágimami
Én azon döbbenek meg, hogy van pofája ezeket a hazugságokat elmondani, teljesen hülyének nézi az embereket!
BORZADÁLY ez a nő, tényleg mint egy full alkoholista!!!

Itt van a válasz, hogy HAZUGSÁG minden szavuk!!!

index.hu/belfold/2019/05/12/az_europai_bizottsag_hivatalos_kozlemenyben_is_jelezte_hogy_kamuzik_a_kormany/
staro2
Ezt a kiélt ribit honnan szedték?
Hol bujkált eddig?
Jozefina
Kicsit hasinlít berluszcoira??!!! De hazudni éppen olyan jól tod!!!
Commenter
@Horizont: hát ő már csak ilyen, valószínűleg nem talál kivetnivalót saját megjelenésében és beszédmodorában. Olyan mintha Szörnyellába öntötték volna szegény Hamupipőkét.
evacica
Na ha nem lesz pénz rá lesz kire fogni! Hát az EU nem engedte!Hazug mocskos banda! betegek, ha nem hazudhatnak! Náluk még mindig van lejjebb! A baj csak az, hogy vannak akik el is hiszik ezt a sok mocskos hazugságot!
evacica
na megvan Schmitt Maris párja! Csak este ne találkozzam velük!
csipetke
Úgy hazudnak,mint a vízfolyás.A baba-projektjüket a kutya se támadja,de ez az elmebeteg kormány folyton hadakozik valakivel.Emlékeztetnek egy idióta szomszédomra,aki állandóan feljelentett az utcából valakit.Ezek unatkoznak,vagy mi?Ahelyett,hogy azon törnék a fejüket,miképp lehetne az egészségügyet rendbetenni,hülyeségekkel foglalkoznak.Ez a kormány mennyit ad a migránskártyákra,hogy állandóan vergődnek miatta?Egy buzernyákot se.Ráadásul már többször elmagyarázta nekik Brüsszel a kártyák mikéntjét,de a fideszesek szövegértése 0...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.