"Önökhöz, kedves nézőink és hallgatóink, nem minden fontos hír jut el," kezdte a Momentum Mozgalom elnökségi tagja az M1-en és a Kossuth rádióban is sugárzott választási programbemutatkozóját hétfő reggel.

Hatalmas fricska: a köztévé híradójából kimaradt híreket olvasta fel a Momentum az m1-en – videó

"Ezért most megtesszük azt, ami az itt dolgozók számára nem megengedett és hátralévő négy és fél percben bemutatunk egy valódi híradót. Nézzük mi maradt ki az elmúlt egy hétből!"

- folytatta Hajnal Miklós.

Többek közt beszámolt a Honvédkórház sürgősségi osztályán uralkodó orvoshiányról, Tiborcz István 35 milliárdos vagyonáról, és arról, hogy nem hajlandó a Fidesz kiállni semmilyen vitára a szavazást megelőzően. Orbán Viktor sem állt ki Timmermans szocialista csúcsjelölt ellen.

A közmédia az EP-választáson induló pártoknak öt-öt perces időkeretben biztosít lehetőséget, a bemutatkozót múlt héten a Fidesz-KDNP kezdte.

Forrás: 444.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desir62
@Shikari: Te IDIÓTA MÁR SOKSZOR ELMAGYARÁZTAM NEKED, DE TE NEM TANULSZ a liberális sohasem volt fasiszta mint a TE BANDÁD, NÁCI KÖCSÖG PATKÁNY!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
@Horizont: Csatlakozom. Így kell csinálni.
justhpeter
@Shikari: Szokjátok. Nemsokára jön a bukta. Hhhhhrrrrr-hhhhhrrrrr.
Macskaszem
És ez az 5 perc csak atomnyi részecske abból a mérhetetlenül sok alávalóságból, amit a fideszkormány a magyar nép ellen elkövetett.
SystemError
Még azt sem lehet mondani, hogy legdurvább ügyeket mondták be...Egyetemisták körében a momentum vezet, vagyis idő kérdése és a szarral együtt lehet lehuzni a nácikat a wc-n..
SystemError
@Shikari: Látom megint voltál fideszes hitgyülin valamelyik alternatív valóságban. Mondjad mekkorát fog győzni Viktor a náciskodásával európában. Itthon már az egyetemeken megbukott a fidesz, annyira hülye azért nem vagy, hogy tudd lassan ideje kivenned a részed a lecsóból, mint ahogy a többi gerinctelen féreg is távozni fog egy hang nélkül. Valóban itthon még vezet a fidesz, de tudod mi a két legpopulárabb probléma az emberek 2/3-ának. A korrupció és a kórházak. Finoman szólva mindkettővel elég szarul álltok, nehogy aztán a nép széthordja a lopott pénzt a kis taksnyos, HVCS Tiborczkától. Fosik is a kis buzi ettől már... Na mondjad a napi propagandát a kis cetlidről! :)
Aki Én
@Shikari: Azért ennyire nem kéne felháborodnod, mert a köztévé lenyomott egy öt perces magyarországi valóságot.
Remek volt!
Ne hőbörögj, cáfold az elhangzottakat.
SystemError
@Shikari: Szerintem meg a saját fegyverébe dől a fidesz. mármint nem a mostani hazudozós, tolvaj, anyját is eladóba, hanem még a régi egyetemistába. te akkor még miép-es voltál, ha éltél egyáltalán, na tudod akkor..:) Neked úgy tűnik, hogy az ep választáson tarolás lesz meg hogy nem egy szar senkinek tartja mindenki(nem csak eu) Orbánt? Ja van 2-3 hasonszőrű náci barátja, de azok is leginkább harmadik világbéliek...és azoknak is csak azért szopjuk a faszát, hátha lesz egya kis korrupt üzlet, hgy fizzes titeket hálátlan banda! :)
SystemError
@Aki Én: Cáfolat...akkor miből élne..:)
SystemError
@Shikari: Nem tudom, mert nem tudom miről beszélsz...biztos bértv-t nézel, ahol hát nem éppen a valóság van. Az ilyen barmoknak találták ki, mint te. Szoktál kapni választási krumplit is?
SystemError
@Shikari: A Momentum vezet a fiatalok és az egyetemisták körében. innentől idő kérdése...:) Majd viszünk virágokat neked a zártra vagy Tökölre vagy a tököli szaros falu zártosztályra. Vigyáz, mert ott nem éppen szakszerűen kezelik az idegbajt. Félek tőle, hogy csak agyon leszel gyógyszerezve, de nem olyanokkal, amit most is szedsz. Azok lórúgások lesznek, de legalább azokat a lórúgásokat nem fogod érezni, amit hátulról kapsz majd utána..
csak úgy....
@Shikari: csak bé ne szarj az erölködéstü,tibim ! sose vótá okos,most,hogy meg vénülsz ,még hülyülsz is...
na mit csinyának rosszat, azok a csúnya momentumos gyerökök? 30 éve a viktorod is így kezdte,látod mi lett belöle...
egy pénzéhes krónikus hazudozó!
SystemError
@Shikari: "állam ellen szervezkedtek," Ó egy hibrid komcsi-náci házmester féreggel van dolgunk! Persze egy percig nem kételkedtem sem a gerincedben, sem abban, hogy a vibriden minden hatalmi jelkép megtalálható. Nem szervezkedek az állam ellen, kicsinálja az saját magát ahogy nézem...:) Főleg, hogy ilyen hiteltelen, öngól barmokat alkalmaznak, mint te is! Jó terv volt a tájékozatlan Marikanéniket félreinformálva és ezzel az anyátokat is eladni. Sok évig kitartott, de tudod vidéken a tolvaj név lemosása tovább tart, ha egyáltalán lehetséges...
balos
@csak úgy...: Amikor kiüzekedte a tovarist,már akkor látleletet adott a jövőről!
SystemError
@balos: Ez már innentől egy öngerejesztő öngól. Egyre jobban el kell, hogy zárják az embereket a valóságtól, akik ezt egyre jobban észreveszik. Itt jönnek majd az államhatalmi bűncselekmények...amikor már majdnem kiesnek a csontvázak a szekrényből, de még erőszakkal visszatartják. Hát igen így megy ez minden diktatúrában, amíg nem jön a nép...
csak úgy....
@balos: no akkor léptem le, már akkor látszott ,hogy jobb ha magára hagyom a stadiont,kisvasutat és nemzetépítöt ...
Eladott Ország
A pártoknak biztosított időkeret 5-5 perc, kivéve egy pártot, neki 4 évente 4 év. Úgy látom beindul a párt ökle és érik az ÁSZ bírság a Momentumnak. Viszont ezek az 5 percek a külföldi sajtó számára igenis nagyon hasznos bizonyítékok a magyarországi diktatúra hiteles bemutatására.
csak úgy....
@Shikari: te a dúúrrrbincsot szeretnéd lekörözni ,fogadok...
desir62
@csak úgy...: Hiányzik neki a durbincs mert így nem lesz meg a 69-es.
desir62
@Shikari: Te IDIÓTA MÁR SOKSZOR ELMAGYARÁZTAM NEKED, DE TE NEM TANULSZ a liberális sohasem volt fasiszta mint a TE BANDÁD, NÁCI KÖCSÖG PATKÁNY!!!
SystemError
@Shikari: 15:07 Úgy szeretem, amikor színt valassz! Ilyenkor mindig rájövök, hogy csak a civilizáció választja el az emberiséget attól, hogy ne a fa alá szarjon...:)
csak úgy....
@desir62: kisegítö oskolában végzett, ne csodákozz...
Borsodi
Az a baj a sok agyhalottnak az agyáig se jut el öt perc alatt ez a sok információ.Nagyon jó lenne ha a TV ben többször hallanánk a valós híreket.Az áll hírekből,és a mocskolódásból már elegünk van.
Hajrá momentum! Aki azt mondja rájuk taknyosok,annak azt üzenem nézzék meg hogy kezdte a fidesz .Össze kell hasonlítani őket,hogy néztek ki.444.hu/2016/04/11/19-bizonyitek-arra-hogy-orbant-kicsereltek
emerencia
@Jozefina: tegnap 13:47 Egyetértek, nagyon szellemesek de lehet, hogy tegnap este fáradtan nem figyeltem eléggé, ugyanis nem emlékszem, hogy akár egy fél mondatocskát ejtettek volna a szociális helyzetről, nyomornyugdíjakról, még mindig alacsony bérekről, stb. Kevés az öt perc de az is sokat mond, hogy kinek mi fér bele.
silber13
@Shikari: "Ti liberálfasiszták hiába majmoljátok az SS-t, soha nem értek fel annak a szervezetnek a szintjére..."
Ezt mondja tele pofával, egy náci buzibandát istenítő kelekótya!:-)))))))
silber13
@desir62: Dehogy hiányzik neki, hiszen önmaát adja, lévén ő URBINCS ( IS ):-)))
SystemError
@Shikari: Uhh, szellemesen fordítás volt. Jól van Emese! :)
simmering73
Ez az egy illiberálfasiszta patkány vinnyog csak itt?
SystemError
@simmering73: Nem aggatnék rá politikai cimkéket. A történelem megmutatta, hogy ugyanazokból lesznek a komcsik, nácik, nema meggyöződés van mögött, hanem az emberi féregség...:)
Aki Én
@Shikari: 08:27 tetszik a véleményed.
Adolf nem tűrte meg magát sem. Egy jobb pillanatában öngyilkos lett. ( ez itt a sírás helye)
Lehet, hogy nem is a buzikkal van a baj...?
Desischado
Szellemes volt, remélem, lesz folytatása. Hátha orbánt megüti a guta! (reménykedik)
Aki Én
@Shikari: Jó reggelt fidesznek büszkesége, orbánnak önjelölt szellemi testőre!

Ezt mondom én is.
SystemError
@Shikari: 08:04 Na mi van tükörbe néztél náci-komcsi patkány? :)
SystemError
@Shikari: Szereted ezt a vinnyogás
témát fidess náci. Elhiszem, hogy minden náci, komcsi vinnogást hall mindenhol. Biztos tudstalatti félelem a sittől, ahol a nácikat meg szokták baszni..
SystemError
@Shikari: Ne menősködjél, mert mindketten tudjuk, hogy egy kussolós, baszadék kis köcsög vagy élőben. Ilyen igazi kis pöcs, aki csak nezen lehet valaki. Náci kis takony fidess-es!
SystemError
@Shikari: Úgy megnézném a fogsorodat élőben, de mindketten tudjuk, hogy takonyos kis köcsög vagy, aki otthon szopja a faszt. Napot láttál retek náci fidesz bérenc?
SystemError
@Shikari: Szerinted egy ilyen anyázára hány fogadat verné ki bárki a valóságban.. Nyilván csak itt mered ezt arctalanul, mint egy kis faszú, ponrdó geci. Ne izgulj én is várom már, hogy találkozzunk..
Lepényleső
Választást mikor nyertek fricskával? Nem lehetett az inkább bicskával?
SystemError
@Shikari: Mi a baj te kis faszú, pondró náci féreg? Hát hogy fogod így viselni a fog nélküli sittes napokat..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.