Beidézte a Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnökségét a Nemzeti Adó – és Vámhivatal „ismeretlen személy pénzutánzatra vonatkozó szabályok megszegése szabálysértési ügyében” – mondta a a párt elnöke. Kovács Gergely szerint valószínűleg a „Soros-pénzekről” van szó.

Jétákpénzt osztott a Kétfarkú – pénzhamisítás miatt vizsgálja őket a NAV

A kétfarkúak az elmúlt hónapokban több tízezret osztottak szét azokból az álbankjegyekből, melyeken olyan ellenzékiek szerepelnek, akik felbosszantották a Fideszt. Az 500 forintoson Nagy Blanka, az ezresen Gulyás Márton, a kétezresen Varjú László, az ötezresen Sargentini, a tízezresen Soros György, míg a húszezresen Jean-Claude Juncker szerepel.

Kovács Gergely elmondta: mielőtt elkezdték az akciót, megkérdeztek egy ügyvédet, aki azt mondta, lehet, hogy valaki feljelenti őket, de megnyerik a pert, mert teljesen máshogy néznek ki a kétfarkús bankók, mint az eredeti pénzjegyek.

Természetesen bemegyünk a NAV-hoz, nyilván elismerjük, hogy mi csináltuk, de ez nem pénzhamisítás.

Forrás: hvg.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Összesen 2,6 milliárddal tartoznak a kamupártok, ebből eddig 8169 (nyolcezeregyszázhatvankilenc) forintot sikerült behajtani tőlük. Az eddig sikeresen behajtott összeg tehát a kamupártok teljes tartozásának 0.00031296170075731963 százaléka.
Eközben a valódi ellenzéki pártokat a megszűnés szélére sodorják mindenféle mondvacsinált okokkal...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Nem a NAV-ot kéne hibáztatni. Azok csak a Fidesz szolgálólányai. Azt KELL csinálniuk, amire a Vezér parancsot ad és a NAV-vezér jószolga módon paríroz neki.
SystemError
@namihami: És majd, ha az orvosoknak lesz meg mondva, " hogy azért az emberért nem kell annyira küzdeni.." és az orvos ezt megteszi... A NAV pont ennyire tudja emberek, családok sorsát kicsinálni. Szerintem egy faszópó az is aki mondja és az is aki megteszi.. Volt ebben az országban már náci, komcsi horda is, de nép soha nem hibázott, mindig csak elszenvedői vagyunk mindennek..
Eladott Ország
Összesen 2,6 milliárddal tartoznak a kamupártok, ebből eddig 8169 (nyolcezeregyszázhatvankilenc) forintot sikerült behajtani tőlük. Az eddig sikeresen behajtott összeg tehát a kamupártok teljes tartozásának 0.00031296170075731963 százaléka.
Eközben a valódi ellenzéki pártokat a megszűnés szélére sodorják mindenféle mondvacsinált okokkal...
Klubtag
Nem akarom elhinni, hogy ehhez a hülyeséghez a NAV bármelyik döntésre jogosult vezetője adná a nevét, ha csak kemény, felsőbb utasításra nem cselekszik. Fidesz vezérelte kormányzati térfélről számos hasonlóan aberrált kezdeményezésnek lehettünk az évek alatt tanúi.
Most már csak azt várom, hogy a filmkészítők, a színházi vezetők is tetemre legyenek híva, ha olyan darabot mutatnak be, ahol "műpénznek" volt, van vagy lesz szerepe.
tudode
RöHELYESEK 'ezek' a köbön, úgy féltették a KÖZLÓVÉT, hogy aztán
.
Közzététel: 2019. máj. 13.
.
--- Orbán a központi lopásról
.
www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=1OZSP9QoxmE
.
"A legtalálóbban úgy fejezhetjük ki, ami történik, úgy fogalmazhatjuk meg a maffiapolitika lényegét, elnézést, hogy túlságosan az aktualitások sekélyesebb terepére viszem a mai tanácskozást, hogy egyfajta Zuschlag-modellt építenek ki, aminek az a lényege, hogy központilag szervezik meg Magyarország és a magyar polgárok erőforrásainak ellopását. És már nemcsak azoknak a forrásoknak az eltulajdonítását, törvénytelen eltulajdonítását szervezik meg központilag, hanem most már azokat a pénzeket is, amelyeket egyébként nem a magyarok állítottak elő, hanem az Európai Unióból küldenek nem a kormánynak, hanem Önöknek, Magyarország polgárainak. Azokat a forrásokat is maffiamódszerekkel tüntetik el, amit azért küldenek nekünk, hogy Magyarország a történelem sorscsapásai után erőforráshoz juttasson, és azokat egy történelmi léptékű felzárkózás érdekében a magyar emberek életszínvonalának javítása érdekében használhassuk fel. Orbán Viktor, 2007. október 1."
.
Bocsánat, bocsánat, ÜK nem játéklóvéKÁVAL JÁTSZADOZNAK, hanem AMI A KEZÜK ÜGYÉBE kerül, az nem szabadul!
.
Ezzel nem lenne DÓGA a NAV-nak! Aszmás, hogy ezek JÁTÉKPÉNZZEL merészelnek visszaényi, vagy mi a DÜRGÉS! .
.
Például a felejtésbe került ZÖLD dossziécsKÁVAL!
justhpeter
Az állam állampátot épít. Ehhez kell a rendőrség, a NAV, az ÁSZ, az ügyészség és a többi fideSS-kdnp hatóság. Máshogy az állampárt nem működőképes. A bíróságok még nem adták meg magukat, de már a stadionok megvannak a chilei Pinochet-modellhez.
csipetke
A Lehel-téri nagycsarnokban a kínai boltban vettem a 7 éves unokámnak egy köteg eurót 300 ft-ért,mert most boltosat játszanak.Akkor most a kölyök hamispénzt rejteget?Egyébként a kínaiban mindenféle pénzt lehet kapni,dollárt,eurót,stb,a megszólalásig hasonlít az eredetire,csak nincs rajta fémjel.Ez csak a fidesz túlkapása,amivel magukat járatták le,és persze a NAV-ot.De a legszebb,hogy Kovács Gergely szerint Soros-pénzekről van szó..
Klubtag
@justhpeter: ...hahaha...a párom , aki nem kifejezetten sportőrült, ugyanerre a következtetésre jutott stadion ügyben...
desir62
A lölő bankjában is van játék píz!
Tíccssátok be a gazdákoggy okosan játíkot is mé abba is van lölő píz.
szép új világ
Hűha! Kivert a víz! Megyek és gyorsan elégetem az összes pénzt a gyerek "Gazdálkodj okosan" társasjátékából, mielőtt lecsapna ránk a NAV.
Nessy
Itt már mindenki megőrül? Azért a NAV viselkedhetne felnőtt módra, ha már a kormányunk középső csoportos óvodásként viselkedik időnként.
JAJMÁR
De hiszen az összes monopolys és gazdálkodj okosan meg stb. társasjáték, no meg az iskolákban a játékpénz - amiket ki kell vagdosni elsőben -, ez mind pénzhamisítás! Püff! Most megtudtuk !
advocat
Rendbe kellene rakni a NAV-osok nemi életét. Is.
Eriksson
@csipetke: Vedd figyelembe, hogy nem mindenki penge pénzek megítélésében. Sokan nem is ismerik. Vagy azért, mert bankkártyát használnak, vagy azért, mert ritkán akad a kezükbe.
Eriksson
@durbincs: Jó kérdés, mert valaki(k) biztosan. Pár összeillő ember nem tud pártot alkotni.
Grafix69
Igen , hogy mi mindenre nincs ideje ezeknek a geciknek .
Sámannus
Amit a kuszaszemű konyomtat, az is hamisítás, mert egykét év múlva ők semfogadják el, mert ki vonják a forgalomból.
A gránit szilárdságú ner maga teszi tönkre.
Eriksson
@durbincs: Sajnos semmi kétség. Nem lesz soha egyetértés magyarok és magyarok között. Turáni átok?
Sámannus
Olyan bankon amit pénzégetésre hoztak létre nem lát a kupcihér ügyész csalást. Szarjankók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.