Orbán Viktor miniszterelnök jó munkát végez Magyarország biztonságának megőrzésében – jelentette ki Donald Trump amerikai elnök hétfőn a washingtoni Fehér Házban, ahol a magyar kormányfőt fogadta munkalátogatáson.

Trump agyondicsérte Orbánt, a Fidesz már plakáton hirdeti az amerikai elnök szavait

Úgy fogalmazott, hogy a magyar miniszterelnököt egész Európában tisztelik. Kiemelte, azt is, hogy Magyarország büszke és jó tagja a NATO-nak Méltatta Trump azokat az erőfeszítéseket is, amelyeket a magyar kormány tesz az illegális migráció ellen, és leszögezte, hogy Európában óriási problémát okoz.

Orbán Viktor az Egyesült Államok és Magyarország közti stratégiai szövetség kiterjesztését emelte ki amerikai látogatsának fő céljaként.

Trump agyondicsérte Orbánt, a Fidesz már plakáton hirdeti az amerikai elnök szavait
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy a két ország számos fontos területen hasonló erőfeszítéseket tesz, és a közös témák közül kiemelte az illegális bevándorlást, a terrorizmus elleni harcot és a keresztény közösségek védelme érdekében tett lépéseket. A demokratikus reformokat érintő kérdésre válaszolva a magyar miniszterelnök hangsúlyozta, hogy a kormány a 2011-ben kidolgozott új alkotmány alapján dolgozik.

A Fidesz rekordgyorsasággal készített plakátot Trump Orbánt méltató mondataival:

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Meghallgatnám az amcsi újságírókat is !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Mond csak Te hivatásos narancsos seggnyaló Félfarok! Mi a csoda szert árulnak, ott nálad, abban a romány Ploestiben, ahol te azt a denevérszaros, ammónia-pisibűzös bányakecódban elfogyasztod, hogy egy ilyen rémségesen tökkel ütö(dö)tt, buta narancsnyik leszel tőle???
Taps a NER társaknak...
uploads.disquscdn.com/images/6f54e663..
tulipan
@Shikari: Pedrzse, persze, tudjuk nagyon jól, hogy a TI "NEMZETHY" OLDALATOK NAGYON SZERETNÉ, AZ oreost nyugatifeny.hu/2019/03/18/amerikai-lap-orban-orosz-kemeket-szabadit-europara-az-uj-agyremevel
tulipan
@Shikari: : Persze, persze, tudjuk nagyon jól, hogy a TI "NEMZETHY" OLDALATOK NAGYON SZERETNÉ, VISSZAÁLLÍTNI AZ OROSZ FENNHATÓSÁGOT!! Úgy látszik,nektek az a "nemzethy"!!!
nyugatifeny.hu/2019/03/18/amerikai-lap...
tulipan
@Shikari: NEKED persze, még az is elképzelhető!!! :))
tulipan
@Shikari: Kutass fel aí Guglin még több zsidó ünnepet is, legalább megismerem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.