Új közbeszerzést ír ki a BKK. Megkezdte a Lánchíd felújításával kapcsolatos új közbeszerzési eljárás előkészítését a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), a felújítás várhatóan az eredeti terveknek megfelelően idén ősszel indulhat el. A Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának javaslata alapján a felújításra biztosított fővárosi forrásokat a kormány 6 milliárd forint támogatással egészíti ki.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Business as usual

s akkor még nem is beszéltünk arról, hogy melyik csókos a szerencsés

maga a címben megfogalmazott állítás „Még el sem kezdődött, máris drágul a Lánchíd felújítása” igazából manapság nem is igazán hír, hisz nálunk – s tegyük hozzá ez már kicsiny hazánkban őshonos népszokás – ez így szokott lenni.
Azonban a dolognak van egy igazi pikantériája: a porjelt jelentősen csökkentett volumennel „Elkaszálták a Lánchíd kiszélesítését” megy tovább!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.