Több ezren lettek volna kíváncsiak Majkára egy veszprémi bulin.

Nem élvezhette mindenki Majka ingyenes szombati koncertjét: a veszprémi tér dugig megtelt már jóval a kezdés előtt. Ezt már maguk a szervezők is kiszúrták, így a 21.30-kor kezdődő koncertre már 20 órától senkit nem engedtek a térre. A Borsnak nyilatkozó anyuka szerint három ezer ember rekedt a szűk kis utcákban, ahol halálfélelme volt gyermekével:

Amikor közli a rendőr, hogy még kétszáz ember bemehet, simán bejutottunk volna, erre elindul a hátsó sorból, oldalról a nyomás, konkrétan halálfélelmem volt, a gyerek a kezemet fogta, nyomott a tömeg innen, onnan. Hát ennyit nem ér egy koncert sem, most egy darabig az ilyet kihagyjuk

– írja a lap.

A történtekkel kapcsolatban a Bors megkereste Majkát is, aki bár büszke volt, nagyon sajnálta a történteket:

A koncert után értesültünk arról, hogy mekkora tömeg volt kíváncsi ránk, és hogy sokan a színpad közelébe sem fértek. Na­gyon sajnálom, hogy ilyen tömegjelenetek alakultak ki, de a biztonság az első, a szervezők úgy jártak el, ahogy arra szükség volt. Remélem, a jövőben kizárólag olyan koncerthelyszíneken lépünk fel, ahol a szervezők számolnak azzal, hogy nagyobb tömeg lesz jelen.

Cikk- és címlapkép. Facebook/Majka

(bors.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Shikari: május 14., 09:06; Erre a zenére biztos kedved szottyan. A NER tagok és a hupikék Törpikék sem mehetnek el az évszázad egyik legnagyobb slágere, a Despacito mellett!
www.youtube.com/watch?v=nKfA1OO9xN8
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
@Horizont: Mága is ingyen volt, mégis alig voltak...
Eladott Ország
Majka remek kórkép az országra, az ilyen ótvar szarra van nagy kereslet. Volt valami mondás gyerekkoromban. Hogyaszongya: Amikor a szar felkerül az asztalra azt képzeli ő a habostorta. Csak úgy eszembe jutott. Szerintem összefoghatnának Ákossal, egyik sem képes már régóta semmi eredetit alkotni. Még a nevük is meglenne: Majka, Ákos -> „Ajka mákos”.Igaz, hogy Majoros úr zenei analfabéta, de a kocsmában tud szolmizálni : - Kérek egy dó-ré-mi, ja nem, szó-lá-ti nagyfröccsöt !
maci0427
Majka Majoros elvtárs - úr és a hasonló celebek iránti érdeklődés megmutatja azt, hogy Magyarország hol helyezkedik el értelmi színvonalon és térképileg is. Meg a televízióban sok meztelen idétlen böfögéses szarság !
advocat
Szabad ország vagyunk! Mindenki azt néz, hallgat amit akar. Nem kötelező odamenni.
Eladott Ország
@Horizont: Nekem ez a Majka stílusú ricsaj/lárma egy rakás szar! Nem egy Eminem! Nem véletlenül húzta vissza a belét Magyarországra az USA-ból, mert ezzel a tudásával éhen halt volna, ugyanis ott szarért nem fizetnek.
youtu.be/eJO5HU_7_1w
Eladott Ország
@Shikari: május 14., 09:06; Erre a zenére biztos kedved szottyan. A NER tagok és a hupikék Törpikék sem mehetnek el az évszázad egyik legnagyobb slágere, a Despacito mellett!
www.youtube.com/watch?v=nKfA1OO9xN8

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.