A magyar és az amerikai elnök találkozója azt jelzi, Orbán Viktor meghatározó vezető az Európai Unióban – mondta Halkó Petra, a Századvég nemzetközi elemzője kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Az elemző szerint

nem véletlen, hogy Orbán Viktort éppen most hívták meg, és az sem, hogy az amerikai külügyminiszter, Mike Pompeo lemondta berlini útját.

Mindenképpen üzenetértékű, hogy a magyar miniszterelnök és az amerikai elnök egy stratégiai és szövetségi szempontból rendkívül értékes találkozót tartott az európai parlamenti választás hajrájában – hangsúlyozta.

Az üzenet pedig nem más, mint, hogy Orbán Viktor politikája figyelemre méltó és követendő

- tette hozzá az elemző.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Koszticsák Szilárd

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mielőtt lepisálnám a rüsztömet a a meghatottságtól, megnéztem, kiket fogadott Orbán előtt Trump. Mondom: Theresa May brit miniszterelnök, Sebastian Kurz osztrák kancellár, Andrej Babis cseh miniszterelnök, Lars Lokke Rasmussen dán miniszterelnök, Petro Porosenko volt ukrán elnök, Kersti Kaljulaid észt elnök, Sauli Niinistö finn elnök, Emmanuel Macron francia elnök, Aléxisz Cíprasz görög miniszterelnök, Enda Kenny volt, és Leo Varadkar jelenlegi ír kormányfő, Angela Merkel német kancellár, Raimonds Vejonis lett elnök , Dalia Grybauskaité litván elnök, Paolo Gentiloni volt olasz miniszter elnök, és utódja Giuseppe Conte, Erna Solberg norvég miniszterelnök, Klaus Iohannis román elnök, Marcelo Rebelo de Sousa, portugál elnök, Mariano Rajoy volt spanyol miniszterelnök, Peter Pellegrini szlovák kormányfő, Stefan Löfven svéd miniszterelnök. És most megy a nagyon tehetséges magyar miniszterelnök és ettől be kell tojni. Ne bohóckodjunk már, mert nagyon ki fognak röhögni minket. Orbánnal egyidőben Márki-Zay Péter és Kész Zoltán az amerikai Külügyminisztériumban tárgyalt. Nagy megrökönyödésükre nem belefutottak Habony Árpádba és Lánczi Tamásba? A Századvég és az új, Londonban bejegyzett fideszes hírügynökség (bár mint tudjuk, Habony Árpádot Orbán Viktor nem ismeri, ilyen nevű ember nincs a kifizetési listán) véletlenül pont ott keringett, ahol a gazdájuk Trump elnökkel tárgyalt. Biztosan úgy volt, hogy Habony Londonból átugrott Washingtonba egy jó hamburgerért és ugyanez jutott eszébe Lánczinak is Budapesten. Aztán puff, összefutottak és ha már így alakult, megosztoztak egy autón, mert úgy olcsóbb.
nepszava.us/amerikaban-elhultek-orban-homogen-nemzetallamatol/?fbclid=IwAR36RT8EOk-Zp5DdQMzcrzREHixGMGOe5ZAC35CrL4rUXHxEJ4ZVZZJco3Y
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari:tibi! téged nem szégyelnek a párttársaid?
csak úgy....
@Shikari: te a bayer zsolti kisdobos örs örsvezetöje? fogadok,hogy nem vittek magukkal a békamenetükre...
kokopelli
@Eladott Ország: ...te mindíg azokkal a ß@r tényekkel gyössz!Úgy nem is lehet veled vitázni!
Ojjan sportszerűtlen kortárcs vagy! Amiket te tucc aszok csak relatív Trump-li valóságok! Pfujj!
kokopelli
Más!!!
Mesélje már el valaki akár a nyaloncok közül,hogy mi volt a "stratégiai" jelentősége a látogatás-
nak!Sakkoztak,vagy számháborúztak,vagy kétoldali "megnem-támadási" egyezményt kötöttek,
hogy ne úgy járjunk mint az "Ordító egér"-ben támadó svájci barátaink?! Talán,hogy utolsónak
mentünk,hogy senki ne árulkodhasson az országról?...Ravasz!!!
kokopelli
@Eladott Ország: nem volt ott a lista mellet az ajtón,hogy "az utolsó csukja be a kaput"?
evacica
Mit is írhatna a Századvég amit Orbán a mi pénzünkön rendessen töm!? Egyébként Trump és Orbán sokban tényleg hasonlok, mindegyik egy baj keverő, de sajnos Trump veszélyesebb mert egy nagyhatalom vezetője! Idáig is sok bajt csinált a világnak, remélem az amerikaiak észhez térnek és másodszorra nem választják meg ezt a magamutogató pojácát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.