"Jó nap volt ez Magyarország számára" – hangoztatta a Facebook-oldalára feltöltött videóban a találkozóval a kormányfő, gyorselemzést adva a hétfői találkozóról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ezt te honnan giszed? lévén te ebben is kívülálló vagy!! =))
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@RonaGyuri: Valószínű a haja színéről állapította meg.
libellle
Amit nem mondtak el, jól leorditotta trampli a bolond orbánt Kina miatt. azután ki állt a két elmebeteg orbán az ájulás szelen a boldogságtól, mert mindegy mi történt végre a végén öt is meghivta a masik elmebeteg. trampli elmondta, hoggy amerika gerat orbán is great. azután mindenki felkerete kezelöorvosát
Yoda69
Te szerencsetlen barom. Nem veszed eszre hogy trumpli az orrodnal fogva vezet? Azt hiszed kolmolyan mondja, hogy "sikereket" ertel el? Egy fraszt! Trunpli celja az EU bomlasztasa, mert tudja hogy egy eros EU komoly vetelytarsa lehet az USA-nak. Ez orban ehhez asszsztal. Mar nem csak Magyarorszagot es a magyar embereket arulta el, hanem az Uniot is es azok polgarait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.