Sokan megpróbálják lekicsinyelni Orbán Viktor diplomáciai sikerét, hasonló hangok hallatszanak Nyugat-Európából is. Ez súlyos tévedés.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ebben nagyon igaza van TGM-nek: Tegnap Európa ellenségei találkoztak a fehér házban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
3dwhite
Ha valaki valamit nem tud, inkább ne mondjon semmit.
RonaGyuri
Hopp te Gazsi már megint szaros a nyelved! =))
kereső
Ebben nagyon igaza van TGM-nek: Tegnap Európa ellenségei találkoztak a fehér házban.
karma1
tgm regen III/III-as volt, - ettol fuggetlenul voltak jo pillanatai is - de mara mar teljesen elhulyult,... El kene neki huzni a velemenyformalo ujsagiras kozelebol,... Nem valo az mar neki -
Aki Én
Na, ez is egy vélemény, ami nem teljesen alaptalan. Az a baj, hogy az orbánisták ebből csak azt értették meg, hogy valaki vállon veregette gazdájukat.
karma1
@Aki Én: Ezt nem en talaltam ki, hanem egy kerekasztal beszelgetesen hallgattam, ahol neves irok, szineszek, ujsagirok, politologusok beszelgettek eppen tgm-rol, es meseltek, hogy milyen kritikakat irt, es milyen megrendelesre annakidejen. Hogy rengetegszer felmagasztalt egy vilagi szar szinmuvet, ami csapnivalo volt, es nagyon sokszor szikrazo, sikeres darabokat lehuzott a sarga foldig. A szineszek eppen arrol es azert panaszkodtak, mert az egyes szinhazi eloadasokat igazan csak a korabeli kritikakbol lehet megismerni, es ha valaki akkor rosszindulatbol, vagy szakmaiatlansagbol lehuzta a darabot (vagy eppen mondjuk acel elvtarsnak nem tetszett a mu, vagy aki csinalta), akkor az egesz eloadast szineszestol, rendezostol, mindenestol a szar kategoriaba soroltak, fuggetlenul a valodi erteketol...:(
karma1
@Aki Én: Amugy mar azon is latni, hogy megbomlott kisse az elmeje, hogy egy ilyen cimet ad - ami szerintem nagyon is valos, mert mindketten Europa ellensegei, ez igaz, annyival megtoldva, hogy trump mas vonalon nemcsak Europanak, de az egesz vilagnak is sokkal tobbet tud artani, mint puhapocs kiralyfi, viszont a cikkben meg egesz mas a tartalom. Beiratnam tgm-et az eb klassz altalanos iskolai magyartanarnomhoz, aki nagyon gyorsan kiosztana neki egy tockost ezert a szar cikkert...:o(((
desir62
@karma1: Rég nem voltál erre felé, Jól vagy? Egyébként igazad van, csak annyival egészíteném ki, miért megy haza rendet csinálni.
karma1
@desir62: Latom, Te is megvaltoztal egy kicsit,...:o)))) Nagyon nincs kedvem tobb mint 6 ev utan hulye fideszes trollokkal harcolaszni,...:o))) Sajnalom az okos, ertelmes embereket, akik meg kuzdenek, de rajottem, hogy iszonyu sok idot pazaroltam el hulyekre. (Nem ROLATOK, kedves kommentelotarsakrol beszelek, mindenki tudja, kirol szol a tortenet).
Neha benezek, volt, hogy egy honapig sem nyitottam meg az oldalt,... Ugy erzem, nem sokat vesztettem vele... Azert 7 evvel ezelott egy troll nem tehette volna meg azt, amit. Most meg azt a szemet szexhirdetos szaznevut is beengedik. Na, ez nekem nem kell...:( Kulonben Neked minden jot kivanok, nalam minden OK, jobb nem is lehetne! Most kevesebb a laptop munka, es tobb a kezi tervezes, kivitelezes, rengeteg utanjaras... )
Eladott Ország
TGM annyiszor mentegette már Orbánt és annyiszor kritizált már bármilyen (!) ellenzéki fellépést és megszólalást, hogy felmerül a kérdés: vajon ő is rajta van a fidesz fizetési listáján, vagy szimplán csak magától ilyen hülye?! TGM. Azt hiszi magáról hogy ő a megmondó ember. Pedig csak egy gerinctelen szélkakas.
tutiblog.com/wp-content/uploads/sites/4/2017/06/tgmlenin000-660x330.jpg
Ceausescu bukása, netán 1990, de legkésőbb az SZDSZ-affér után után akár vissza is mehetett volna, mégsem tette. Akkor meg miért maradt itten, ha ott Kolozsvárott oly magasra hágott a magyar egyetemi, s egyben nemzetközi kultúra? Ja, hogy mindig be kellett zárni a magyar egyetemet a jóságos, kultúrapárti román hatóságok által? S felteszem, miért nem ment utóbbi időben–legalább olykor- el tiltakozni a magyarok ottani kulturális szabadsága mellett? Gazsibá: „Az erdélyi magyaroknak kulturális és politikai autonómiára, továbbá szociális pozícióik legalább egy részének visszahódítására van szükségük.” Furcsa, lehet, hogy akkor álGazsibá volt, aki ezt mondotta volt, de akkor az új Gazsibá az igazibbá, vagy a szokásos filippikái nem váltak igazibbá? Éljen a gerinc sokáig!
karma1
@desir62: Mar ugy ertem, a nevedben valtoztal meg, nem a mondanivalodban...:o))) Az meg most is az igaz oldal...:o)))) Legyen sikered mindenben,...:o)))))
Eladott Ország
@karma1: ma, 14:51; Ki is lehet a titokzatos 'Kakukk' fedőnevű ügynök, a besúgó az ... Rajk László, Szabó Miklós, Tamás Gáspár Miklós, Tölgyessy Péter ... Sajnos, mivel nincs meg a 6-os kartonja, simán átmehetett "kakukk" egy átvilágításon.
konzervatorium.blog.hu/2009/06/17/az_szdsz_kakukkja

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.