Találkozót kezdeményeztek az Európai Néppárt „bölcsei”, de a miniszterelnök elhárította a megkeresést.

Az európai parlamenti választások előtt szerettek volna megbeszélést folytatni Orbán Viktorral az Európai Néppárt „bölcsei”,

de a miniszterelnök elhárította a megkeresésre, mondván a megadott időpontig nem lesz lehetősége tárgyalóasztalhoz ülni

– írja Népszava.

A „bölcsek tanácsát” az Európai Néppárt (EPP) márciusi politikai gyűlésén hozták létre, amikor felfüggesztették a Fidesz tagságát. Vezetője a belga Herman van Rompuy, tagjai még Hans-Gert Pöttering német és Wolfgang Schüssel osztrák politikus.

Orbán ajtót mutatott a néppárti bölcsek tanácsának

A testület feladata a magyar kormánypárt tevékenységének értékelése lenne. A lap információi szerint a hivatalosan Értékelő Bizottságnak nevezett grémium egyik tagja még május vége előtt szeretné felkeresni Magyarországot, és nemhivatalos formában tájékozódni a Fidesz-kormány tevékenységéről.

Ennek a látogatásnak viszont nemhogy kitűzött időpontja nincs, de az is lehet, hogy sor se kerül rá.

A Fidesz egyébként márciusban még nyitott volt a tanács fogadására, de az utóbbi hetekben nagyon megromlott Orbán és az EPP viszonya.

Cikk- és címlapkép: AFP

(nepszava.hu)

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Aláírtad a néppártból a kizárásodat !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Shikari: Megmondták, ha egyszer nyernek, akkor az övék az ország , a hatalom és a dicsőség mindörökkön örökké. Ezt sikerült is elérniük a 2006-s balhékkal! Na, arra ügyelnek, hogy ma ilyen ne lehessen. Népszavazás csak a O.V. akarja, sztrájk törvény aus radieren, két ember már feloszlatható, aki nyiltan kimondja a véleményét, annak annyi. Indul a rágalom hadjárat. Fortélyos félelem igazgatja az országot. Nyiltan egyre kevesebben vállalják a véleményüket, mert annak következményei vannak rögtön és azonnal. Inkább csendben feldobják a talpukat a világhírű egészségügy ellátás keretében, mint hogy megszólaljanak.
Akinek van pénze,annak ez nem gond! Magán iskola, külföldi egyetem, magán klinika.
Shikari
@Nessy: Hú, de sok problémád van!
A Fidesz megmondta, ha egyszer megválasztják őket, mindig hatalmon maradnak. Ez a jó kormányzás jutalma! Rendbe hozták a gazdaságot a sziclibek után, most már nem akarja a magyarság leváltani őket.
Tüntikézni akarsz? Induljál nyugodtan, nem fognak feloszlatni! Az a baj inkább, hogy senki nem akar veled kimenni. Nem ez fáj jobban? :-)
Az egészségügy, de semmi nem volt színvonalasabb Fletóék alatt, így nincs különbség. Orbánék legalább erőfeszítéseket tesznek ezeknek a hibáknak a kiküszöbölésére.

2006. Na azt Fletó magának köszönheti. Az öszödi beszéde után fellázadtak a magyarok és majdnem a Dunába dobták! Azóta nem is került szoclib a hatalom közelébe. Megtanulta a magyarság, hogy ezeket soha többé!
advocat
Nagyobb ember ő annál. Gondolja. De ha majd nem dől a lé? Akkor már késő lesz. Persze ha a "nyugatiaknak" erről van véleménye, vagy kell a szavazat? Akkor tehetnek egy szívességet, és elhúzhatnak a nagy demokráciájukkal.
kokopelli
@advocat: ...nem értené,hogy miről beszélnének neki!A z ő "trágár-magyar-angol"-ja is érthe-
tetlen!Láttuk már a neten,hogy kuksizott,amikor ráolvasták a tevékenységét! Köpni-nyelni nem
tudott!Mégegyszer nem akar égni!
desir62
@nemfideszes: shikari sohasem volt normális, ne vitázz vele, a durbinccsal játsszák a 69-et.
evacica
Nagy bunkóság, de Orbán nem tud más adni csak mi lényege! A stílus maga az ember!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.