Annyira elhasználódott a védőfelszerelés, hogy az ólommellények áteresztik a sugárzást. Dózismérő pedig nincs. A 444-re írta meg Kunetz Zsombor, hogy a Péterfy-kórház dolgozói az Országos Atomenergia Hivatalhoz fordultak, miután a személyzet kiderítette: annyira elöregedtek a védőeszközök, hogy semmit se védenek a röntgensugarakkal szemben.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"374 millióból indítanának irodalmi lapot Káslerék. Az újságot a volt századvéges Demeter Szilárd által vezetett Petőfi Irodalmi Múzeum alá tagolnák." Sorosista ügynökök szabotálják dicső népünk magasan fejlett egészségügyi ellátását, nertársak. Mindenkinek erkölcsi kötelessége jelenteni a bújkáló sorosistákat az AVH ingyenesen hívható, anonim bejelentő számán. Éberség, nertársak! 1 milliárdból tervezik Európa legnagyobb kézilabdacsarnokát. Nincs több mondanivalóm.
Jade: 2 milliárdot küldtünk Mexikónak templomépítésre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Nessy: dehogy jó, mert nem kevés TB-t fizetünk az "ingyenes" Eü ellátásért ami persze sem állami sem magán szinten nagyon nincs ingyen. Mi lenne ha nem fizetnénk TB-t ilyesféle bojkott kellene a kásler félék ellen akik azt vallják hogy a betegek maguk hozták magukra a betegséget és meg is érdemlik azt, nincs orvosság...26.000 ember hal meg évente ilyen és hasonló kórházi problémák miatt...és akkor sírnak hogy öregszik a társadalom, hogy fogy a magyar. Mondjuk csak a felcsúti stadion árából hány új eü-i eszközt lehetett volna venni, hány kórházat lehetett volna építeni? Építünk mi onkológiai csúcskórházat csak éppen Vietnámban...
Nessy
@Commenter: Lényeg, hogy támogatjuk a kárpátaljai "magyarokat, meg a szerbeknek ajánlgatja Novák a gyermekvállalási programunkat. No comment.
Commenter
@Nessy: a macedónoknak még nem? "kis magyar jugoszlávia"...
verőce21
Hogyhogy dózismérő nincs is? Ez valami ordas nagy lipsi hazugság lehet, ide gumicsontnak.
Lepényleső
Á dehogy,mi jobban teljesítünk,így a sugárberendezéseink is? A védőfelszereléseket pedig
egyébként is még a kommunista elődeink gyártatták elhasználódásra képeseknek?
- Hallhatnánk nyilatkozatát egy vitézi illetékesnek?
Nessy
@Lepényleső: Az ellenzék kampányfogása! Van mellény is, dozimeter is! Ja, hogy nem alkalmas a feladatára? Legalább "sugárzó" jókedvvel mennek haza a dolgozók!
Lehet, hogy ott van a köpenyen a dozimeter, csak éppen már nem mér semmit, mert kimerült, és csak dísz. Azt elég gyakran kell cserélni, és arról olvassák le, mennyi sugárterhelést kapott a dolgozó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.