Az Amerikai Egyesült Államok nem fenyeget embereket szankciókkal - jelentette ki szerdán az ATV-nek adott interjújában a budapesti amerikai nagykövet. Az atv.hu-n megjelentek szerint David Cornstein hamisnak nevezte azt a szerdai cikket, amely szerint az amerikai kormányzaton belül előkészületek zajlanak arra, hogy büntetőintézkedésekkel sújtsák Mészáros Lőrincet.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bár mint tudjuk elég zajos a csatorna,

de az az igazság, hogy az igazi torzítást a derék pártlap tette hozzá

A derék Magyar Nemzet, az MTI-re hivatkozva számol be róla, hogy az atv.hu szerint „David Cornstein, budapesti amerikai nagykövet hamisnak nevezte azt a szerdai cikket, amely szerint az amerikai kormányzaton belül előkészületek zajlanak arra, hogy büntetőintézkedésekkel sújtsák Mészáros Lőrincet.”.
No s kénytelen vagyok fenntartásokkal kezelni az egészet, mert az ismertetett lánc minden eleméről egyértelmű, hogy lazán kezeli a tényeket. Már ott tartunk, hogy szegény Kövér Laca is kénytelen volt az MTI-t az ellenség gaz hazudozójának minősíteni! =))
Nos a dolog magában sem piskóta, de az igazi csúcs az a párt központi napilapja:
amely elsőbb tudta közölni, hogy „a The Wall Street Journal és az Átlátszó közös cikkben írt”, ami lássuk be – szerintem egy vakhitű orbán-fun birkának is egyértelmű – ritka nagy baromság,
majd tovább emelte a szintet és a cikkben még „Az Amerikai Egyesült Államok nem fenyeget embereket szankciókkal ”-ként hangzó állításon políroztak egyet és „David Cornstein kijelentette: az USA nem fenyeget embereket szankciókkal és hozzátette, magyar közéleti személyiségek kitiltásáról egészen szerdáig nem is hallott.”-ként sulykolják! =))
Aminek külön pikantériát ad, hogy: „szankciókat vezessenek be Mészáros Lőrinccel szemben.” illetve „a szankciókat előkészítő kormányzati illetékesek látókörében van még Tiborcz István, a miniszterelnök veje, és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője is ”
RonaGyuri
@RonaGyuri: aminek az ad külön pikantériát - a derék amnéziások miatt el kell magyaráznom -, hogy még két hete sincs, hogy a Kúria odanyilatkozott hogy: az első VŐ nem közszereplő!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.