Az RTL által indított per lezárta után suttyomban megemelték az MTVA vezérigazgatójának fizetését – tudta meg a hvg.hu.

Titokban megemelték a közmédia dolgozóinak fizetését
Fotó: MTVA

A lap információi szerint a bíróság másfél év pereskedés után, 2017 végén határozott úgy, de az csa a 2016-os állapotokra vonatkozott. Az RTL ez alapján számolt be arról, hogy

az MTVA-nál a vezérigazgatói bér havi bruttó 2 millió forint.

A hvg.hu április végén írt arról, hogy az MTVA vezérigazgatójának bére ma már havi bruttó 2,4 millió forint. A közmédia jelenlegi vezetője a hírhamisítóként elhíresült Papp Dániel.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mert megérdemlik! Kell a híveknek a napi valótlanság adagjukat biztosítani, különben még véletlenül önállóan kezdenének gondolkozni !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
szájjal trágyát hordani naponta ,azt meg is köll fizetni...
az ingyen bohócok korszaka lejárt, a képviselök is kaptak...
Nessy
Mert megérdemlik! Kell a híveknek a napi valótlanság adagjukat biztosítani, különben még véletlenül önállóan kezdenének gondolkozni !
Rockxy
nagy titok, ha már a világ tud róla.
papa.49
A hírhamisító, seggnyalónak ennyi jár, a bukta után meg az ,,egymenetes,, !!!
Yoda69
@Rockxy: De ehhez kellet egy 2 eves pereskedes.
Gauntlet
Ez közös nemzethy érdek! Na! BabyRage !!
nezelodo
Ne irigykedjetek, naponta megszolgálja! Ki lehet próbálni milyen szar feladat lehet, állandó hányingerrel végrehajtani a nem könnyű feladatot, és legalább holnapig megjegyezni, nehogy ellentmondásba keveredjen, hogy mit hazudott tegnap.
Eladott Ország
Az ország tisztában van azzal, hogy ami a közmédia épületében folyik, az nem más, mint az adófizetők pénzéből történő folyamatos hírhamisítás. A közmédia épületében nem érvényesek a magyarországi törvények, oda a rendőrség sem teheti be a lábát, még akkor sem, ha parlamenti képviselőket vonszolnak egy folyosón az épület fegyveres biztonsági őrei. A többieknek elég a biztos alamizsna, mert mi így szeretjük. ISTEN, HAZA, CSALÁD mondják ők. Az ISTEN b... meg, hogy kirabolják a HAZA minden értékét, hogy a szűkebb és tágabb CSALÁD kellőképpen gazdagodjon. 90 környékén még a fidióták úgy csúfolták a kdnpt, akiknek ez volt a szlogenük: Isten, Haza, Anyád!
A kisgazdákat meg úgy, hogy Bort, búzát, Cavintont! Összefoglalom: Magyarországon ,amely Európa gazdasági gőzmozdonya és a saját lábán áll, nem szabad sztrájkolni a magasabb bérekért, mert az rontja az országimázst, és ehelyett örülni kell, hogy a német bérek töredékéért lehet lapátolni a szart, mert ha pofázunk, akkor még ez sem lesz. Azt hiszem, megint leleplezte magát a nemzeti idiotizmus.
uploads.disquscdn.com/images/f90aad4928a709e2ebd99439a39dcdbe28e833c5d00848a5fead58963c7a234c.gif?w=600&h=111
papa.49
@Eladott Ország: Támogassa a halál a csutitetűt !!!
volvós
Végül is ez egy nyílt titok !!! Aki a közmédiában az ov(r)ális szobában jól tud
sz.pni, ny@lni az megédemel havi 2,4 milliót, ha még bruttó is a pénz...csak hazafelé menet jó, ha páncélautóval közlekedik, mert a NÉP egyszerű melósának, ha felmegy a pumpa az agyban, meggondolhatja az " elszámoltatást " a közúton...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.