Az Országgyűlés elnöke arról beszélt a Fidesz zuglói híveinek, hogy normális homoszexuális nem tartja magát egyenrangúnak. Az Index elment Kövér László szerdai zuglói lakossági fórumára, ahol az Országgyűlés elnöke nem csak a bevándorlásról, hanem a homoszexuálisok jogairól és a pedofíliáról is megosztotta értékes gondolatait a hallgatósággal, aminek a soraiban ott ült Fásy Ádám és az ország legjobb Orbán Viktor-parodistája, Bagi Iván is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem az a baj, hogy ez a szerencsétlen agyalágyult barom ilyen mélyre süllyedt, hanem az, hogy ebben az országban valaki lehet és ennél is nagyobb baj, hogy van majd 2 millió vakhitű birka, aki ehhez még tapsikol is! =))
nezelodo
Lehet tenni a homoszexuálisok ellen. El kell hajtani őket az országból, számtalan hely van a számukra, a sok között pl . Brüsszel.
RonaGyuri
@nezelodo: attól, hogy a derék Szájer Jocó ott praktizál azért még ne általánosíts!!! =))
SystemError
@RonaGyuri: Most miért mondod, mert olyan Gerorge Michaeles a style néha :)
RonaGyuri
@SystemError: nem csak, hanem az is tény tudod, hogy Bruxelles elég kis város!!! =))
SystemError
@RonaGyuri: Ja mert szerintem kicsit George Michaeles..:) Meg ezzel a feleséggel kifordulhat önmagából simán..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.