A Móricz Zsigmond körtéri postára igyekezett egy férfi, aki miatt néhány percre le kellett állítani a 4-es metró forgalmát.

A Bors utolérte a fiatalembert, akiről kiderült, hogy korábban a BKV-nál dolgozott és a Móricz Zsigmond körtéren lévő postára sietett, de az orra előtt ment el az a metró, amivel még odaérhetett volna.

A férfi lekéste a metrót, ezért dühében a metró segélyhívóján betelefonált a BKK diszpécserszolgálatára, és a rendőrség szerint azt mondta, hogy két kislány a Bikás park megállóban a metrókocsi elé esett. A diszpécser azonnal áramtalanította a metróárkot, és értesítette a biztonsági szolgálatot. Később kiderült, hogy ebből semmi sem volt igaz, a diszpécser hívta a rendőrséget, a nyomozók közérdekű üzem megzavarása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit.

Ennyi: postára sietett a 4-es metrót leállító férfi

A fiatalember a Borsnak azt mondta, hogy

az orra előtt csukódott be a szerelvény ajtaja, ő pedig a peronon lévő segélyhívón ke­resztül a diszpécsert arra kérte, állítsa meg a metrót, hogy fel tudjon rá szállni, mert a Móricz Zsigmond körtéren lévő postára sietett, ami nyolckor zárt, így az volt az utolsó metró, amivel még odaér volna időben.

A korábban a BKV-nál is dolgozó informatikus férfi a lapnak elismerte, hibás abban, hogy az utolsó pillanatban indult a postára, és nem az a megfelelő megoldás, hogy a késésé miatt megpróbálja megállítani a metrót, azt azonban tagadja, hogy azt mondta a diszpécsernek: két kislány a metrókocsi elé esett.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(bors.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desir62
A tiborc gyerek sietett a postára befizetni a 13 milliárdos hátralékát.
Csizmás Kond
..na az ilyen alakokat kellene kasztrálni ...sorozatos tökönrúgásokkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.