Nemcsak a bevándorlásról, hanem a homoszexuálisok egyenjogúságáról is beszélt Kövér egy zuglói fórumon.

Az index.hu részt vett Kövér László házelnök zuglói fórumán, ahol az EP-kampány témái mellett a homoszexuálisok egyenjogúságáról is beszélt.

Kövér az írásban leadott kérdések egyikére, amely a lopakodó liberalizmus témáját firtatta, azt felelte, nem lopakodik, mert a nemek megszüntetése, ami tíz éve még nevetséges lett volna, mára „véres valóság”, hiszen van, ahol már

három WC-t írnak elő a közintézményekben: a nőknek, a férfiaknak, meg a… harmadiknak.

Kövér a pedofíliához hasonlította azt a követelést, hogy a homoszexuálisok gyereket fogadhassanak örökbe

Mint mondta:

ez a diszkrimináció, a szexuális kisebbségek ennél többen vannak. LMBTQ, ez öt. Vannak a férfiak, nők, meg az LMBTQ. Hol van a másik négynek? Miért nem kérik ki maguknak?.

Kövér emlékeztetett rá, hogy Lengyelországban

a liberálisok tették kampánytémává a pedofil papok ügyeit, amit ő is undorítónak tart, de nemcsak az egyházi embereknél. Elővette Daniel Cohn-Benditet, majd a pedofíliához hasonlította azt a követelést, hogy a homoszexuálisok gyereket fogadhassanak örökbe.

Az index.hu írása szerint Kövér azt mondta, hogy

erkölcsi értelemben, semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze.

Azt is mondta, hogy szerinte

ez a hozzáállás nem minden homoszexuálisra jellemző, mert egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.

Kövér László ezen kívül beszélt arról, hogy a Fidesz most akár 4/5-ös többséget is el tudna érnit.

Cikk- és címlapkép: MTI/Kovács Attila

(index.hu)

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A kötelesnek nincs joga senkit így minősíteni, ez is a személyes szabadsághoz tartozik !!!
Persze a ,,melegek,, se propagálják magukat a társadalom előtt, az meg hogy otthon mit csinál, kivel él nem érdekel legalábbis engem nem érdekel !!!
Nagyfokú bunkóságra vall, hogy összemossa a pedofíliát, és a melegeket, ez nem egy tárgykör!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@F_Viktor: a Ceus kazánfütő -mán megint mennek a kazánok ? Nobel-aspiráns ?
durbincs
@kokopelli: maga röfjén meg má a kutyák marakodnak ?
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, Te hivatásos narancsos seggnyaló, kretén Félfarok, mit ciripelsz itt össze-vissza, már megint, onnan a román Plestiben levő denevérszaros, ammónia-pisi szagú bányakecódból? Nektek tán csak nem ezt közvetítette műsorként ma, az echo-tv?? Azt az narancsos előírás szerinti esti jelentésed má megvolt ? Te romány Távirász ? - Tá Tá TI-TI ? Azért a memoria kártyákat majd szedegesd ki ?...az összes testüreg-nyílásodból ? Veszélyes lehet ám, odabent tárolni...?
A röfödön meg má a kutyák marakodnak ?Te kretén narancsos kazánfütő -mán megint mennek a kazánok ? Anti-Nobel-aspiráns ?
tulipan
@durbincs: durbincs: Mi a hézag, Te hivatásos narancsos seggnyaló, kretén Félfarok, mit ciripelsz itt össze-vissza, már megint, onnan a román Plestiben levő denevérszaros, ammónia-pisi szagú bányakecódból? Nektek tán csak nem ezt közvetítette műsorként ma, az echo-tv?? Azt az narancsos előírás szerinti esti jelentésed má megvolt ? Te romány Távirász ? - Tá Tá TI-TI ? Azért a memoria kártyákat majd szedegesd ki ?...az összes testüreg-nyílásodból ? Veszélyes lehet ám, odabent tárolni...?
A röfödön meg má a kutyák marakodnak ?Te kretén narancsos kazánfütő -mán megint mennek a kazánok ? Anti-Nobel-aspiráns ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2019. May 19., 19:58
Szabadon, szabadban edzeni