Nemcsak a bevándorlásról, hanem a homoszexuálisok egyenjogúságáról is beszélt Kövér egy zuglói fórumon.

Az index.hu részt vett Kövér László házelnök zuglói fórumán, ahol az EP-kampány témái mellett a homoszexuálisok egyenjogúságáról is beszélt.

Kövér az írásban leadott kérdések egyikére, amely a lopakodó liberalizmus témáját firtatta, azt felelte, nem lopakodik, mert a nemek megszüntetése, ami tíz éve még nevetséges lett volna, mára „véres valóság”, hiszen van, ahol már

három WC-t írnak elő a közintézményekben: a nőknek, a férfiaknak, meg a… harmadiknak.

Kövér a pedofíliához hasonlította azt a követelést, hogy a homoszexuálisok gyereket fogadhassanak örökbe

Mint mondta:

ez a diszkrimináció, a szexuális kisebbségek ennél többen vannak. LMBTQ, ez öt. Vannak a férfiak, nők, meg az LMBTQ. Hol van a másik négynek? Miért nem kérik ki maguknak?.

Kövér emlékeztetett rá, hogy Lengyelországban

a liberálisok tették kampánytémává a pedofil papok ügyeit, amit ő is undorítónak tart, de nemcsak az egyházi embereknél. Elővette Daniel Cohn-Benditet, majd a pedofíliához hasonlította azt a követelést, hogy a homoszexuálisok gyereket fogadhassanak örökbe.

Az index.hu írása szerint Kövér azt mondta, hogy

erkölcsi értelemben, semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze.

Azt is mondta, hogy szerinte

ez a hozzáállás nem minden homoszexuálisra jellemző, mert egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.

Kövér László ezen kívül beszélt arról, hogy a Fidesz most akár 4/5-ös többséget is el tudna érnit.

Cikk- és címlapkép: MTI/Kovács Attila

(index.hu)

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A kötelesnek nincs joga senkit így minősíteni, ez is a személyes szabadsághoz tartozik !!!
Persze a ,,melegek,, se propagálják magukat a társadalom előtt, az meg hogy otthon mit csinál, kivel él nem érdekel legalábbis engem nem érdekel !!!
Nagyfokú bunkóságra vall, hogy összemossa a pedofíliát, és a melegeket, ez nem egy tárgykör!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemfideszes
A komcsinak csak "folyik a szar a szájából" ...
papa.49
A kötelesnek nincs joga senkit így minősíteni, ez is a személyes szabadsághoz tartozik !!!
Persze a ,,melegek,, se propagálják magukat a társadalom előtt, az meg hogy otthon mit csinál, kivel él nem érdekel legalábbis engem nem érdekel !!!
Nagyfokú bunkóságra vall, hogy összemossa a pedofíliát, és a melegeket, ez nem egy tárgykör!!!
staro2
Ez egy háborodott idióta.
Várom azt az időt amikor a hóbagollyal párban járnak majd falunapokra haknizni mint a baginacsa,
nemfideszes
Lacika ismét bemutatta, hogy milyen is az amikor a szar akarja lehúzni a WC-t!
Lacika és mi a helyzet a pedofíliát hirdető Milo Yiannopoulos-al, akit ti hívtatok Magyarországra előadást tartani, és persze mindezt közpénzből...
advocat
Lacika! Ennyire buta te nem vagy. Azért a művészvilág fele bizony és időnként a saját neméhez is vonzódik. A névsortól eltekintenék, de sok százat tudnék itt és most felsorolni. De őket sem ezért szeretjük.
szép új világ
@Shikari: Ugye egyetértesz velem, hogy mindenkit minősít a hozzászólásának stílusa és tartalma?
szegfue
@papa.49: Ahogy mondod!!! Nem tudja mi a különbség a pedofilia és a homoszexualitás között!! Sőt a pedofiliát büntetik, mig a másikhoz semmi köze senkinek!!!
Nessy
Azért hazánk nagyjai legalább alapvető fogalmakkal tisztába lehetnének!
Más a homoszexualitás, és más a pedofília! De azért a pedofil papokat,ha lelkesen támogat benneteket, szívfájdalom nélkül pénzelitek!
Nessy
ha már így belejött Kövér et. kérem, hogy a 1913 óta a Nemzeti Múzeum tulajdonában lévő kis bronz lovasszobrot , mely Leonardo da Vinci alkotása,ne tessék kidobni.
Nessy
@Shikari: Üdvözletüket küldik a szűzqrvák!
Commenter
Hát ez nem normális kijelentés. A pedofil szexuális ragadozó aki gyerekekre, kiskorúakra vadászik, egyik talán legismertebb példája lehet most a néhai Michael Jackson akit már életében is folyamatosan ezzel vádoltak. A gyereket örökbefogadó vagy annak donor segítségével nők esetében az egyik pár életet adó azonos nemű pár esetében szó sincs pedofiliáról: az azonos nemű szülők éppúgy nevelik fel a gyereket családi és szerető közegben mint a hetero párokból álló családok. Az most mennyivel jobb, ha a gyereket hetero családban bántalmazásnak teszik ki? Mert ugye ilyen soha nincs a hazai napi hírek között kövér elvtárs? Felháborító ahogyan Kövér összemismásol különböző fogalmakat vagy pedig tisztában sincs a jelentésükkel, pedig ő maga mint homofób és xenofób igazán utána nézhetne most már olyan fogalmak jelentésének is mint, a nekrofilia, és a zoofilia, nehogy ezeket is belekeverje a pedofiliába és az azonos neműek kapcsolatába.
Aki Én
Ez egy rettentően buta, suttyó, ártalmas ember :(
Ártalmasabb bármelyik melegnél, többet árt a magyar társadalomnak, magyar gyerekeknek, mint bármelyik pedofil.
Szomorú és felháborító, hogy ilyen ,,vezetőink" vannak.
Bajszos szar 2.
Aki Én
@Shikari: Ja, amolyan fid-esztelen többség. Kétötöd.
tudode
Na ne!
.
És mi köze a MÁS KÖZÉHEZ egy SZEPLŐTELENÜL FOGANTATOTT ősleletnek akkor, amikor a hetero-, a biszexuálisoKKTÓL kezdve a homo izéknek MEGKESERÍTIK az életét azzal, hogy HALÁLOS ÖLELÉSÜKBEN szexelnek, élik az egyre GYATRÁBB, egy maroknyi "volt fiatal demokrata" baromkodása közepette:
.
Szeplőtelen fogantatás 1.
.
nol.hu/archivum/archiv-6401-2430
.
30 éve össze, vissza petyegnek mindent, elterelő hadjáratot folytatva, többek között arról, hogy
.
olkt.hu/orban-viktor-miniszterelnok-es-kover-laszlo-hazelnok-volt-kommunista-ugynokok/
.
Ejha! Házmester! Miről is van szó!

.
kissé felnőttem
kövér lehetsz de eszed az sovány
,A klimaváltozásról mit teregettél agymosás? neked nem ártana a kiszes agyadat kimosni
. A Főldnek a legfontosabb legutolsó lépése ? KB mint a magyar egészségügy.
A pedofil papokról neked : küzdjetek hogy a cölibátust töröljék el végképp, alapithassanak családot.( sok került napvilágra? ALASZKA, olvass utánna a neten aztán??) a másságról meg: ne 3x3 féle WC -vel riogass ez korai majd 100 év multán gyere elő ezzel!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 08:21
Te meg idejársz kommentelni a melegbárba,buzitanyába.
Minek jössz,elvégre egy nöket szerető kemény magyar vagy,igaz csak egy kis fonnyadt lógó pöccsel.
Nem baj,a lényeg a nyelved legyen kemény,hogy fel tudj mélyen nyalni a meleg szarig,akinek kell.
Te kis fideszes prosti.
dr. prédikátor
@Shikari: Cerkóf patkány!!! te melyikhez tartozol???Vagy mind a kettőhöz?? Buzi is vagy meg pedofil is???!!!Ja meg homo primitivicus!!!
Eladott Ország
Össze-vissza beszélnek már kínjukban, annyira akarnak nyerni, hogy már minden szart bevetnek, kinek mi jut az eszébe. Mindegyik túl akar tenni a másikon, az 1 biteseknek meg mindegy, úgysem értenek belőle semmit, a Széchenyi könyvtár meg nem is érdekli őket, ugyanúgy, ahogy a hatalmat sem, talán azt sem tudják, hogy létezik. Bezzeg a Puskás múzeum, az valami, az számít, ha másnak nem, de Orbánnak igen. A fidesz buta népet akar, ahhoz meg nem szükséges a könyvtár, mert még egyesek ott okosodnak ki. Nyolcszázezer háztartásban a jövedelem nem éri el az egy főre jutó létminimumot. Több mint hárommillió ember. A családi pótlékokat meg hét éve nem emelték a keresztények. m.blog.hu/b1/b1/image/12341457_1040216082687508_3671554412254256387_n.jpg
Klubtag
A fidesz-kdnap agymosó propagandája - amit nem lehet megakadályozni, hogy a fiatalokhoz is eljusson - sokkal súlyosabb kártétel (nevezhetjük pedofíliának), mint a kifogásolt közigazgatási folyamat lenne.
"...van, ahol már három WC-t írnak elő a közintézményekben: a nőknek, a férfiaknak, meg a… harmadiknak." Te hazug, szarházi G1szolga. Nevezz meg egy olyan "közintézményt" bármelyik EU-s államban, ahol ilyen helyzet létrejött. Egyébként is, ti vagytok a magyar közintézmnények gazdái, gondoskodjatok róla, hogy ilyen itt ne legyen, ha téged - tudatlanságod és bunkóságod okán - ez ennyire frusztrál. Értelme ugyan nem sok van, mivel a WC-t használni vágyó majd eldönti maga, hogy melyik ajtón menjen be. Mindemellett, jó, ha egy magyar parlamenti vice"házmester" olyan körültekintő, hogy úgy érzi ilyen témákkal is kell és érdemes nekije foglalkoznia.
A jól prosperáló WC-s néni szerepét mindenesetre kiválóan alakítja.
1magyar
Nem is téved! Abnormális, hogy örökbe adjanak nekik gyereket. Szüljenek maguknak!:(
Yoda69
Mondja ezt köteles elvtárs, de közben negerek farkát cumizza a budiban.
dr. prédikátor
@Horizont: Megelőztél,mert ez a hülye nyikari cerkóf csak szopni jár ide, naponta többször is.
Klubtag
Majd, ha tisztességes felmérés készül arról, hogy az egyneműek által nevelt gyermekek kevésbé normálisak, hasznosak, értékesek, mint a "keresztény" családban nevelkedettek, no majd akkor, pofázzon ezerrel itt bárki is. Egyelőre (a debil tehetségtelenek okán) az a helyzet, hogy - főleg a művészetek területén - bőven lekörözik az un," normálisakat". Figyelj és olvass, de főleg mérlegelj!!!
justhpeter
@Shikari: Szerintem te vayg @1magyar is. Kettőtök IQ-ja pont 1.
tulipan
@Shikari: Magadól, felesleges mesélned, sajna jól ismerünk már, náci, orbán--seggnyalókám!
tulipan
@Shikari: Na, ide süss, te náci patkány! E a kötelessel egyíütt, te is ráaszolgálnál, egy lobotómiára!!!
Eladott Ország
Érdekelne Szájer véleménye a homoszexuálisok nem feltételen egyenrangúnak tartásáról. Tehát a pedofilok éppen olyan aljadékok, mint azok a homoszexuálisok, akik gyereket fogadnak, fogadnának örökbe. Ezt talán érdemes lenne elmondani Terry Blacknek is, hátha megint örömmel betrappolna a fideszes tévébe Vona Gábor, vagy bárki ,mert azóta már nem Vona a fidesz fő ellensége fura szokásairól mesélgetni, lejáratásilag. Veér András doktor már sok éve, csak a megszólalásai alapján diagnosztizálta ezt a sötét elmezakkantat, azóta csak romlott az állapota. Hogy is van ez? Múltkor minisztériumi siserehad toborzott hallgatóságot a tanfolyamnak, ahol a homoszexuálisokat sikeresen kigyógyítják és igaz magyar szittyát nevelnek belőle. Miért is van szüksége kövér elvtársnak S osztályú Mercedesre? Anno az ő szeretett Rogán elvtársa nyilatkozta, hogy vétet vetnek az urizálásnak és nekik megfelel majd a Skoda is. A kék lámpa egyébként bizonyára azért van, hogy hamarabb odaérhessen a piros lámpásba.
simmering73
Köteles elvtárs is megérett egy drogtesztre.
dr. prédikátor
@Shikari: Rád is cuppanhatna már egy rumán medve!!! Cerkóf patkány
tudode
Nyugtázzuk!
.
Vannak akik a HATALOM BIRTOKÁBAN olyan személyiség változáson mennek keresztül, ami elképesztő az után, hogy BELAKTÁK az ország minden susnyásKÁJÁT, elvesztették önmagukat
.
Lássuk csak:
.
Kövér pajti mit mondott a MÁSSÁGRÓL
.
www.youtube.com/watch?v=crRGp7aL3Ow
.
Mindketten MEGMÉRETTETEK, és pille könnyűnek TALÁLTATOTTAK kivénhedt hetyempityként!
Macskaszem
Az a pedofília, ahogy fideszes potentátok bölcsiseket, ovisokat, iskolásokat használnak propagandacélokra. Ez ellen tiltakozzál lacafaca. Büntessed őket keményen. Ahogy az ellenzéki politikusokat szoktad seggfej.
babp1982
A pedo meg a homo két külön műfaj rőzsebajszos baromarcú
SystemError
@Shikari: Aztán nehogy a fejedre olvassák a sitten majd, hoyg a legnagyobb köcsög fazék buizik!
Eladott Ország
Kövér László szerdán este a Metropolitan Egyetem hallgatósága előtt csillogtatta meg páratlan képességeit, kiegészítve mindezt a Gulyás Gergely miniszter által korábban megénekelt morális fölény felmutatásával.
kanadaihirlap.com/2019/05/16/kover-laszlo-es-a-normalis-homoszexualisok/
kereső
Kövér most még csak szóban "megbélyegez",kirekeszt-és összemos két különböző dolgot. A pedifilia bűn!!-és úgy tudom, hogy nem homoxexuálisok követik el jobbárra- jócskán benne vannak a katolikus egyház papjai is! És kövér mondandója alapvetően!!! nem is ellenük irányult- hiszen szinte mentegeti a papokat, hanem a homoxexuálisok ellen, mintha Ők is bűnözők lennének. Nos kövér elvtárs- tovább folytatva a gondolatmenetet, ha a homoxexek a pedofilokkal egy kalap alá kerültek-és mind!!, akkor a katolikus egyház papjai is mind pedofilok? Tessék mondani a homoxexuálisoknak mikortól lesz kötelező megkülönböztető jelet viselni a ruházatukon? Mert a következő fokozat ez.
tulipan
@babp1982: A komcsi házmester, nincs tisztában a fogalmak értelmével, csak fröcsögi bele a vakvilágba, mint az itteni összes narancsnyik összes követéje!!!
Eladott Ország
Ezt a nézetet nem egy középkori inkvizitor, nem egy általános iskolát sem végzett kocsmatöltelék, hanem a magyar parlament elnöke fejti ki a 21. században, az Európai Unió egyik tagországában. Megsértve honfitársait, Magyarország egyenjogú és egyenrangú polgárait. Miközben mi nála még csak ezerszer különb, tehetségesebb, normálisabb melegekkel és homoszexuális párokkal találkoztunk, akik ugyanolyan értékes tagjai a társadalomnak, mint bárki más, de Kövérnél mindenképpen értékesebbek. Önmagában a gondolat is, hogy ezt magyarázni kell, hogy ez kérdés lehet, abnormális, sértő, és tökéletes sötétségről árulkodik. S ez még keresztény szemszögből is így van: Jézus Krisztus a paráznákkal és a prostituáltakkal együtt evett. A Biblia ugyan nem mondja, de ezek között lehettek homoszexuálisok is, ahogy mindig is voltak. A Kövérhez hasonló farizuesokat viszont elkerülte, őket mérges kígyó fajzatainak nevezte, és a tanítványait óvta tőlük, mint a farizeusok kovászától.
nepszava.us/kover-szerint-az-orokbefogadas-a-pedofiliaval-azonos/
tulipan
Tessék mondani, annyira válogatott közömségetf engedtek csak be a böfögésére, hogy nem, tört ki ezek után hangos röhögéshullám, Középkort idéző undorító fröcsögés hallatán???
kulabombaafityiszre
@Shikari: május 16., 11:44
Elárulom neked nem az a szopatás amikor más pöcse van a szádban.
Azt úgy hívjuk szopás.
Na ezt a stílust müveled te.
kokopelli
@Eladott Ország: ...elképzelem,hogy a csuhások kiejtik a fiúcskákat az ölükből.ha a
Kövéréket,a Csikárikat meghallják! Azok is benyalnak a narancsosoknak,akiket "térdre imá-
hoz" pofántlansággal égettek a volt komcsi neandervölgyi fazonok!Milyen gyorsan tudnak e-
zek schegget váltani!Még a pofájkukat megtörölni sincsen idejük!
F_Viktor
@tulipan: Írod:
"Tessék mondani, annyira válogatott közömségetf engedtek csak be a böfögésére, hogy nem, tört ki ezek után hangos röhögéshullám..."

Biztos, hogy válogatott közönség volt jelen, azaz süketek és vakok, vagyis birkák.
De ha ott lettem volna, nem vettem volna részt egy "röhögéshullámban". ;-)
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, Te hivatásos narancsos seggnyaló, kretén Félfarok, mit ciripelsz itt össze-vissza, már megint, onnan a román Plestiben levő denevérszaros, ammónia-pisi szagú bányakecódból? Nektek tán csak nem ezt közvetítette műsorként ma, az echo-tv?? Azt az narancsos előírás szerinti esti jelentésed má megvolt ? Te romány Távirász ? - Tá Tá TI-TI ? Azért a memoria kártyákat majd szedegesd ki ?...az összes testüreg-nyílásodból ? Veszélyes lehet ám, odabent tárolni...?
A röfödön meg má a kutyák marakodnak ?Te kretén narancsos kazánfütő -mán megint mennek a kazánok ? Anti-Nobel-aspiráns ?
tulipan
@durbincs: durbincs: Mi a hézag, Te hivatásos narancsos seggnyaló, kretén Félfarok, mit ciripelsz itt össze-vissza, már megint, onnan a román Plestiben levő denevérszaros, ammónia-pisi szagú bányakecódból? Nektek tán csak nem ezt közvetítette műsorként ma, az echo-tv?? Azt az narancsos előírás szerinti esti jelentésed má megvolt ? Te romány Távirász ? - Tá Tá TI-TI ? Azért a memoria kártyákat majd szedegesd ki ?...az összes testüreg-nyílásodból ? Veszélyes lehet ám, odabent tárolni...?
A röfödön meg má a kutyák marakodnak ?Te kretén narancsos kazánfütő -mán megint mennek a kazánok ? Anti-Nobel-aspiráns ?
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, Te hivatásos narancsos seggnyaló, kretén Félfarok, mit ciripelsz itt össze-vissza, már megint, onnan a román Ploestiben levő denevérszaros, ammónia-pisi szagú bányakecódból? Nektek tán csak nem ezt közvetítette műsorként ma, az echo-tv?? Itt bármikor nézheted, ha akarod: www.youtube.com/channel/UC9wjv8sATbMXBItmav6xKcw ? Azt az narancsos előírás szerinti esti jelentésed má megvolt ? Te romány Távirász ? - Tá Tá TI-TI ? Azért a memoria kártyákat majd szedegesd ki ?...az összes testüreg-nyílásodból ? Veszélyes lehet ám, odabent tárolni...?
A röfödön meg má a kutyák marakodnak ?Te kretén narancsos kazánfütő -mán megint mennek a kazánok ? Anti-Nobel-aspiráns ?
Eladott Ország
Kövér László portás, aki valamiért erkölcsi világítótoronynak hiszi magát és ezt a többiek ismeretlen okból ráhagyják, fontosnak érezte, hogy lefektesse a morális vakvágányokat, amin tovább dübörög a fidesz. Világosan látszik, hogy Kövér szellemi állapotában nem állt be javulás az elmúlt időszakban. Sem. Van egy Kövér László nevű ember, aki soha nem tudott és soha nem is fog tudni kivergődni a lánctalpas tahóság öröklött sötétségéből, de úgy kellene tennie, mintha államférfi lenne. Ez annyira megy neki, mint elefántnak a piruett. Ahogy Bródy János mondja, Apám, ezek ugyanazok. Távozásuk is csak ugyanúgy képzelhető el, mint a Kádáré, Brezsnyevé. Aggkori elhülyülés következtében. Sajnos, nem fiatalon fognak már távozni, pedig a tünetek már megvannak. Persze, ha sokáig húzzák, vannak ennél rosszabb minták is. Nagyon bízom abban, hogy a 'Kárpátok (új) Géniusza' rövid időn belül egy élethosszig tartó ZÁRT helyen részesül alapos gyógykezelésben, bűntársai pedig egy szintén (nagyon) zárt - cellának nevezett - helyen töltenek el annyi évet, amennyit a törvény rájuk szabni rendel, a jól megérdemelt teljes vagyonelkobzás mellett! És a haza fényre derül...
tulipan
@Shikari: A kommunista házmeser nyugodtan karatyoljon! Elvégre a deviáns NARANCSOS csürhe röfögése MINDIG IS hidegen hagyja a normálisan ÉRTELMES magyarokat!
tulipan
@Shikari: A buta narancsos hantaboly antimagyarok nem is!! Te meg, egy dupla nulla vagy! Hahahaha :))

privatbankar.hu/makro/sulyos-csapas-p...
tulipan
@durbincs: Na te narancsos sewggnyaíló Félfarok, ott a dewbevérsazroys ammónia-pisi szgú bányakecódben! Ezeket kapd be, ne a narancsos főhantaboy seggét!! Hahahaha
privatbankar.hu/makro/ibiza-gate-ezen-a-bananhejon-csuszott-el-az-osztrak-alkancellar-326235,
444.hu/2019/05/20/a-kreml-tagadja-hogy-koze-lenne-a-strache-ugyhoz
tulipan
A Fidesz-KDNP koalícióra szavazni NAGY VESZÉLY félnetek jó lesz!
Hja, hiszen ami a ezeknek a narancsos férgeknek nem tetszik, az ugyibár nincs is?
hirklikk.hu/kozelet/strache-ugy-a-fid...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.