A Nemzetközi Bírói Egyesület jelentése szerint egyértelműen Handó felelőssége, hogy elmérgesedett a viszonya az Országos Bírói Tanáccsal.

(Forrás: hvg.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Szent, és sérthetetlen, hiszen SZELŐTELENÜL FOGANTATOTT a Szájer frigy, és mindenkinek kusti:
.
Még a Kádár rendszerben a BibóSOKK dacszövegséget kötöttek, és még 2019-ben is EGY MAROKNYI bibóista ÉLŐSKÖDHET az ország nyakán
.
Szeplőtelen fogantatás 1.
.
http://nol.hu/archivum/archiv-6401-2430...
.
(...) """Stumpf írja, hogy a szakkollégiumokban messze az egyetemi átlag fölött születtek házasságok. Ez csak erősítette a kollégium identitást meghatározó szerepét, de mutatja, hogy édes, ám belterjes életet éltek. Érdemes lenne megvizsgálni, hogy miközben kitolódott az aktív életkor, mivel jár az azonos végzettségű és korú párok korai házassága, erősebb-e például a versengés a családon belül. Külön téma lehetne, hogy a szakkollégiumi életmenetben is szerepet játszó, tehetséges lányok (Handó Tünde, Honecz Ágnes, Lévai Anikó és mások) milyen jelentős szerepet játszottak aztán férjük sorsának, karrierjének alakulásában. Más: miközben csökkent a párválasztás egzisztenciális jelentősége, az értelmiségi házasságokban pedig a gyermekek száma: ezekre a párokra - az átlagtól ugyancsak eltérően - két-három gyerek a jellemző. Idetartozna e csoportokban a férfi-nő kapcsolat elemzése, hogy vajon miért lett a XXI. század pártja tipikusan férfipárt."" (...)
.
Összeférhetetlenség ONE ÁSZ akkor, amikor a FÉRJE URA a EP-ben kotkodácsol, miközben az ASSZONY a jogállam pusztításán tevékenykedik, vagy mit is csinál!
RonaGyuri
Orbán már nem is fogadja a vizsgálódókat! =))
Madácsi Pali
A Handó magatartását javaslom minden hivatali vizsgálat alá vont magar embernek és jogi személynek! Mert ha neki lehet akkor mindenki másnak is! Ez viszont csak akkor működik, ha tömegesen megtesszük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. September 18., 07:50
Újabb babát vállalna Demcsák Zsuzsa
Szórakozás - 2019. September 18., 07:33
Jó hírek érkeztek Lópici Gáspárról