Sőt egyes helyeken a bevándorlók kimutathatóan kevesebbet bűnöznek, mint a helyiek. Ősi mítosz, amelyet azonban mind a mai napig felhasználnak egyes populista politikusok, hogy a bevándorlás (különösen annak illegális formája) természetes módon együtt jár a bűnözési statisztikák romlásával. Ez Amerikára is igaz, Trump részben erre építette választási kampányát. Ha azonban megpróbáljuk statisztikai módszerekkel bizonyítani a bevándorlás bűnözésfelhajtó hatását, hamar kudarcot vallunk. Mert hogy úgy néz ki, nincs semmiféle összefüggés. A Marshall Project nevű nonprofit, bűnözéssel foglalkozó újságírói konzorcium már tavaly kimutatta, hogy általában a bevándorlás és a bűnözés között nincs kapcsolat az Egyesült Államokban. A kritikusok azonban fogást véltek találni az adatokon, arra hivatkozva, hogy a legális migránsok nem is bűnöznek, csak az illegálisak. Most megismételték az analízist, kifejezetten a regisztrálatlan bevándorlókat vizsgálva, és ugyanazt kapták. A bűnözés...

Forrás: index.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Vannak itt naaaagyon jól értesült megmondóemberek, akik ezt jobban tudják. A tények őket nem zavarják.
namihami
Nahát, a Viktor (és a falka) meg azt mondta, hogy de...
Akkor ki hazudik? az csak nem lehet, hogy a Viktor! a Trumplee ikertestvére ilyet nem tenne. Hisz ő még sose hazudott. Én hiteles forrásból---TŐLE MAGÁTÓL---tudom.
nevemnick
Majd nemsokára jön liptákék tibi fia, oszt megmondja a frankót, hogy miért is az izének lesz igaza.

Csak.
lusta
@Shikari: Drága sztrovacsek, Ön nem olvasta a cikket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.