Egyetlen évben volt csak nyereséges az állami cég hatéves működése alatt. Szabálytalanul működött és csúfos kudarcot vallott az MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt., ami működése öt és fél éve alatt egyetlen alkalommal hozott nyereséget, akkor is csak két ügyes húzással – írja a 24.hu. A lap a külügyminisztérium felügyelte cég tavaly novemberben leadott, legutolsó mérlege alapján azt írja, hogy a kereskedőház 2018-at 491 millió forint veszteséggel zárta, de összesen 9349 millió forint mínuszt hozott össze bő öt év alatt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbánéknak valamiért nagyon megérte!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
szargyarto, ezert te vagy a felelos! legalabb husz ev fegyhaz hutlen kezelesert.
silber13
Szíjjártó és bandájának hozzáértése és becsületessége ez a dícsáretes eredmény!
CsipkeRózsa
Fizessék ki a veszteséget összehozó közreműködők! Minden szemét lopást mi fizetünk meg, így könnyű nekik milliárdossá válniuk.
papa.49
Szargyártó mikor pengeted ki ezt az összeget ???
Minél hamarább kéne tejelned !!!
lusta
Ezt én már akkor megírtam, amikor létrehozták.
nezelodo
Miért vezetnék vezetőszáron őket, ez egy megvalósult pénzégetés volt! Bilincsben azokat kell vinni akik csak terveztek egy telekcserét pl a Velencei tó partján, azt mag nem tudjuk, rossz vagy jó eredményt hozott volna. Azért reménykedek, ezeket is utoléri a politikai bosszú.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.