Menczer Tamás alaptalan vádaskodásnak nevezte a holland miniszterelnök szavait, aki szerint Magyarországon nem tartják be a jogállamiságot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szijjártó tényleg Orbán díszpintye, mert még szóvivőnek elment, tisztában voltunk vele, miket prédikál. Na de hogy ő vezesse Magyarország külügyeit, az egyenesen botrány(os). Szijjártó egy senki volt, elvek nélkül, az elve, meggyőződése Orbán. Elég sajátságos módon, de még abban is hasonlítanak, hogy ez az egykori bencés gimnazista is kapott pénzt a Soros Alapítványtól. Irány Amerika! Repülőjegy, biztosítás, ösztöndíj, heti 75 dollár zsebpénz a Sorostól. Azt nem mondom, hogy mindezt elfelejtette, nem amnézia miatt lett mára Soros legnagyobb utálója, hanem azért, mert ez kívánta, kívánja a rend és Orbán. Az elnöki stáb vezetője például úgy lett, hogy Orbán meccsre hívta, és a szünetben kérte fel a feladatra. Hol máshol? Csak úgy haveri alapon, így intézi a kinevezéseket a diki. Megtehette volna mosogatás közben is, ha egyáltalán zavarja a kosz. Hú, ez nagyon tetszett Petyának, ennél jobban már csak az, hogy megkapta az egyik legfontosabb tárca vezetését, amit aztán felpumpált a haverjaival. Egy példát engedjenek meg: a sportból jött mellé Menczer Tamás. Tudják ki az a Menczer Tamás? Ismerős a neve, ugye. A valahai közszolgálati tévés sportriporter. Ma Szijjártó Péter jobb vagy bal keze, ki tudja. Mindenesetre, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára. A focimeccsekről lovagolt át a diplomáciába. Én hiszek az emberek fejlődésében, de azért ez a Menczer sportosnak is igen gyengécske volt. A londoni olimpián a birkózó Lőrincz Tamást interjúvolta Menczer, egyik kérdését így vezetve fel: „Igen, egész nap jól ment ez a boksz.” A 2014-es brazíliai foci-világbajnokságon is égett – a sportlap olvasói a leggyengébb kommentátornak szavazták meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.