Gulyás miniszter erősítette meg a csütörtöki kormányinfón: Kövér László házelnöknek igaza volt, amikor azt mondta: "normális homoszexuális ... nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak" másokkal.

A magyar kormány hivatalos álláspontja: a melegek nem egyenrangú állampolgárok

Kövér László házelnök szerdán egy lakossági fórumon egyebek mellett azt mondta:

Erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni.

Majd hozzátette:

Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.

Gulyás Gergely Kövér László által elmondottakról kijelentette:

Ez szerintem tényszerűen igaz

A Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön kijelentette: a magyar jog világosan kimondja, hogy azonos nemű párok nem fogadhatnak örökbe gyermeket, házasság pedig férfi és nő között jöhet létre.

Gulyás szerint:

Minden gyermeknek joga van egy anyához meg egy apához, és nem tartjuk helyesnek, ha egy gyermeknek két apával kellene felnőnie".

Azt is elmondta:

Mi úgy gondoljuk, hogy minden gyermeknek joga van egy apához és egy anyához. Nem tartjuk helyesnek, ha egy gyermeknek két apával kell felnőnie. Én is úgy gondolom, hogy ez önzés azok részéről, akiknek saját gyerekük nem lehetne.

110 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
A pedofília és a homoszexualitás két különböző dolog.
A statisztika szerint vajon hány apa molesztálja, erőszakolja a saját, vér szerinti lányát?
Ilyen alapon kimondhatjuk, hogy minden férfi, akinek leány gyermeke van, pedofil?
Igen, minden gyermeknek joga van apához és anyához.
De akkor tiltsák be a válást, főleg azoknál, akiknek gyerekük van.
És tiltsák be az elhalálozást ott is,ahol van gyerek.
Hogy a kereszténydemokráciában nem mindenki egyenrangú, ezt eddig is tudtuk. Valamilyen formában aki nem a slepp tartozéka, az ne tartsa magát velük egyenrangúnak. Mert úgyis eltapossák.
Eladott Ország
Egyenlőség jelet tenni a homoszexuálisok és a pedofilok közé, hát erre is csak a fideszék képesek. Tudtommal a pedofilok szexuális tárgynak tekintik a gyermekeket, a homoszexuálisok viszont saját, szeretett gyermeküknek. Aljas egy banda, mármint a fidesz a kdnp-vel az élen. Érdekelne Szájer véleménye a homoszexuálisok nem feltételen egyenrangúnak tartásáról.Kövér homoszexualitási irányadó útmutatásáról még az jutott eszembe, hogy az már része lehet az őszi önk. választásokra történő ráfordulásnak. Az EU választásra finomhangoltmigráncsok+Sorosbérencek+keresztényvédelem=csakafidesz lózungok után valami közvetlenebb, személyesebb kell itthonra. Rengeteg lejáratási, karaktergyilkolási lehetőség van a másságok hangsúlyozásában, vagyis a nem nemzethykeresztény jelöltek esetében.
Pálinkafőző Rézüst
@Eladott Ország: meg a melegmátét...
na de mi lesz így a durbincs klánnal... :))))
Nessy
Ma a melegek, holnap ki következik, és holnap után ? Pártunk és kormányunk nem Isten után a második, hanem utánuk Isten a második! Ítéletet mondanak elevenek és holtak felett!
3dwhite
Akkor mindenki az lehetne, azt meg nem akarjuk.
Nessy
@Horizont: Talán már nem is emlékeznek az eredetire!
lampa laz
Nekem erről Bangóné jutott eszembe, meg a fidesz reakciója, h mekkora felháborodás, reklámfilm lett a patkányozásból. Akkor most kövér elvtárs is mondjon le, meg a többi is, mert ők is emberek tömegét sértették meg.
simmering73
Még jó, hogy Máténk beszerezte a hivatalos papírt, hogy ő tiszta fajú árja, és semmi szín alatt sem az, aminek látszik.
CsipkeRózsa
Andrea Lipcsei a facebookról,

tetszik a hozzászólásod.
desir62
Ésakkómijafaxszomleszasokpedofilbuziorvvadászcsuhásokkal???
desir62
Ne vegyetek meleg festőktől festményeket, ne hallgassatok zene műveket, ne olvassatok irodalmat nem sorolok fel mindent, mert a sok birka úgy sem érti.
simmering73
@durbincs: Buzi e vagy e? Hát persze. Neked receptre írták fel shikarit, hogy naponta 3x kúrjon seggbe.
kulabombaafityiszre
Egyre jobban kilóg az álca alól a nácizmusuk.
Ehhez jön egy beteg vezető.
A biztos bukás receptje.
kulabombaafityiszre
@durbincs: Te kis szarban élő parazita.
Ott is a legbutább mind között.
simmering73
@durbincs: Még egyszer kérdem. Lassan írom, hogy megértsed te szellemi nyomorék: Azt kérdeztem: buzi e vagy e? És ne terelj, nem vagy te pulikutya. Az egy értelmes, okos állat. Nem olyan, mint te. Virágot vittél már Algernon-nak?
Csizmás Kond
@adrenalink: ...az egyenrangúság már abban is megnyilvánul ha valakit lenézel...de te biztos nem teszel ilyent...
Commenter
A nemzet írőnőjévé emelt Tormay Cécile-el semmi baj? A nemrég coming outolt LMP-s elnökségi taggal, aki a fidesz főideológus-asszonyának a fia semmi baj? A sok látenssel a kormányoldalon semmi baj?
Csizmás Kond
A buziságról bármit el lehet mondani de hivatalosan még a mai napig nincs tisztázva, hogy mitől alakul ki. A megállapítások kutatások, orvosi vagy más elméletek csak mind egyéni jellegűek, valami formában elfogadottak, de nem végleges kórmeghatározó tudományos kijelentés.
Az is figyelemreméltó, hogy minden olyan társadalom ahol valamilyen formában elfogadottá vált a szodomia mára atomjaira zsugorodott hatalommá vált. Az is tény, hogy mindig azok a rétegek hajlandóak inkább elfogadni a ferde viselkedést akiknél gyengébb vagy hiányzik az önmeghatározói képesség.
keresztapa
A betegség az tény, nem vita kérdése, mint ahogyan az sem, hogy a nő nem férfi, és fordítva a férfi az nem nő. Aki ez ellen van, az gyógyíthatatlanul kevert nemű... aki nem tudja eldönteni hogy most állva, vagy ülve pisáljon. A természet különleges betegségeket adott a betegségre hajlamos egyednek, és ezek még büszkék is rá... a természet ajándékának vélik.
Csizmás Kond
Amúgy a homoszexualitás csak a himnemű egyedekre értendő... a leszbikusság egy modern átvitt kifejezés amit ma előszeretettel használnak.
SystemError
Látom nincs messze a gyógyszerfüggő geci és a kegyencei már a fajelméletektől sem. Mennyivel jobb fej egy alkoholista, erőszakoskodó, mint valami megszeppent meleg, akiről amúgy soha nem mondaná meg senki. mellesleg azt, amihez semmi köze senkinek, de leginkább az államnak. A beton szilárdságú szarunk is emberijogok szintjén nem tesz különbséget fajra, nemre, szexuális hovatartozásra, stb..
Csizmás Kond
...és még kimaradt, hogy ez nem a magyar kormány hivatalos álláspontja...hanem egy hírhajhász firkász beteges megállapítása.
szép új világ
Ha Orbán meleg lenne, akkor meg a heterók lennének a nemzet ellenségei...
Mindig lehet találni ellenséget.
Klubtag
@adrenalink: "Laci! Ezekkel biztos nem vagy egyenrangú!"
Meg ezekkel sem: hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_LMBT_szem%C3%A9lyek_list%C3%A1ja
Ugyanis nélkülük nem lenne milyen kultúrát féltenie a fidesz-kdnp hangadóinak a migránsoktól.
Peller Anikó
És az a pedofil aki történetesen buzi bankrabló képviselő az egyen?

@répa: az ilyen még normálisnak mi nősül?
Klubtag
@Szeparepa2: ...azt sem igen tudja, hogy milyen a normális nembuzi...
Megjegyzem a világ gazembereinek, bűnözőinek legnagyobb részét nem egyneműek nevelték fel.
Sámannus
@Horizont: Így akarják elterelni a figyelmet a papi pedofíliáról.
Mert ugyi az bűn lenne, ha csak magában vizsgálnánk. A kitalált téma megosztó, mint a patkány helyzet feldolgozása.
Kell egy másik gumicsont amivel a híveket tereljük mint a birkanyájat.
adrenalink
@Klubtag: 20:10-re Kapásból mondok még neveket:Lakatos Márk /stylist/, Gallusz Nikolett /szinésznő/ő a párját is megmutatta a Tv-ben, Kulka jános /szinész/ Náray Tamás /divattervező/...
Kookas
@Szeparepa2: a nyolckeres gulyás mesélte neki.még melegibe!
Aki Én
@adrenalink: És a fidesz elsőszámú kampányguruja, Arthur J. Finkelstein is melegházasságban élt.
Úgy vannak vele, hogy inkább ez legyen a közéleti téma, mint a demokrácia leépítése, meg a lopott milliárdok.
lusta
Azt mondja a kis Gulyás gyerek, ˝Mi úgy gondoljuk, hogy minden gyermeknek joga van egy apához és egy anyához. Nem tartjuk helyesnek, ha egy gyermeknek két apával kell felnőnie.˝ Ezek szerint helyesnek tartják, ha egy gyemeknek két anyával kell felnőnie.
JAJMÁR
Ez nincs tisztában a szavai értelmével! Nem lehetséges! Vagy nem tudja, nem ismeri a pedofília jelentését.
(Eh, az a baj, hogy direkt hülyét akarnak csinálni a népből... és ez sikerül is nekik)
bence
@Eladott Ország: Hát ahogyan elnézem gulyást , nem mernék megesküdni , hogy nincs benne valami !
Aki Én
Prekopa Donát Orbán Gáspár jóbarátja, vele csinálta a szektájukat. Sokat hallani róluk és beállítottságukról. Engen hidegen hagy, de ilyenkor óhatatlanul eszembejut.
Mindenki döntse el maga.

coub.com/tags/prekopa%20don%C3%A1t

coub.com/view/1byehs
kolnidre
@adrenalink: SZÁJER JOSKAT SEM LENNE SZABAD KIFELEJTENI!
bencemacska
@adrenalink: Ők nem coming outoltak, nem nyilvánosak!
Madácsi Pali
És vannak köztük még "egyenlőbbek" is, akik mindenek felett állnak. Nagy keresztényi buzgalommal vetik el Krisztus tanait.
Eladott Ország
@bence: tegnap, 22:23; Lehet, hogy a jogászok gyöngye Gulyás Gergőke is Szájer Jocika "barátja" és nem vevők a babaváró programra, a CSOK-nak meg "lűttek."
papa.49
Miután ráeszmélnek, hogy megint hülyeségeket mondtak jönnek majd a módosítók, dögivel ))))))))))))))
justhpeter
Egyre több fideSS-keretlegényből bújik elő az igaz náci. nem tudom eldönteni, hogy ezt ma központi utasításra teszik, vagy csak kezd lekopni a nemzeti keresztény máz.
Eladott Ország
@justhpeter: Íme a fid€$$€$ erkölcsi keretlegényekről, egy hír:
Milyen ország az olyan, ahol a gyerekéért aggódó, kétségbeesett és kiszolgáltatott édesanya elfogadja az „üzleti” ajánlatot, a (fideszes) polgármester kijelöli a „légyott” színhelyét, a polgármesteri hivatal vécéjét.
Milyen ország az olyan, ahol még csak nem is ez a gazember (fideszes) polgármester jelenik meg a tetthelyen, hanem két komája, velük kell a szerencsétlen nőnek jóban lenni. (Magyarul: őket kell leszopnia.)
kanadaihirlap.com/2019/04/11/magyarorszag-szopoagon/
adrenalink
@Aki Én: tegnap 22:15-re Tényleg! Már csak ezért sem lehetek fityisz szavazó, mert szerintem ez a kérdés magánügy /a Pride-t sem támogatom/.:-) Jó nagy bunkó, aki ezen a témán csámcsog...
adrenalink
@kolnidre: tegnap 22:39-re De ő nem vállalja fel nyíltan...
csipetke
@Horizont: tegnap 17:40 Ahogy elnézem orbán fiát,ott is nagy a baj,csak még nem volt coming out.De ami késik,nem múlik...
Klubtag
@csipetke: Szerintem teljesen mindegy milyen a nemi identitása, attól még lehet(ne) rendes, tisztességes hazafi. A legnagyobb orbán-leánynak rendben vala a nemi identitása, oszt mégis látjuk, hogy az országkifosztó családi vállalkozásukban milyen eredményesen tevékenykedik. Így viszik tovább a keresztényi családi modellt.
tulipan
A magyar (narancsos hantaboy) Kúrmányunk, egész Európában köztudottan, ostoba sötét, tudatlan barmok gyülekezete!!!
szegfue
@adrenalink: tegnap 18:12 Nagyon "beletaláltál"!!! Remek hsz., rövid, tömör!!!
Commenter
Akkor rengeteg író, festő, színművész, rendező, tudós alkotása sem ér semmit és ők sem érnek kövér szerint semmit, sőt nem normális emberek. A másságot csak a nácik próbálták "gyógyítani." Nem(csak) Czeizel professzor úr óta tudjuk hogy ez genetika, arra pedig nincs az embernek ráhatása hogy a génjei mit hordoznak.
papa.49
@Commenter: Szerintem meg pont a köteles az aki semmit nem ér !!!
Commenter
@papa.49: a harmadik legfőbb közjogi méltóság már csak ilyen! Bárhol máshol ezért a kijelentéséért is, már rég le kellett volna mondania. De már nem is veszi észre miket beszél, tegnap a környezetvédőket is agymosottnak nyilvánította, közben észre sem vette, hogy ezzel együtt ádert is! Remélem a kijelentései miatt veszít jó pár szavazatot a fidesz vasárnap, ha más nem is történik. Tizenegy mandátum nekik már "kudarc". A Závecz is beijedt valamitől hogy az eddigi felméréseivel ellentétben vasárnapra azt ígérte hogy a fidesz tarolni fog? Nincs már egyetlen függetlennek mondható kövéleménykutató intézet sem?
papa.49
@Commenter: Nincs mert ugyanis a ,,közvélemény kutatónak,, meg kell felelnie a megbízónak !!!
Egyébként meg nem közvélemény kutatást kell nyerni )))))))))
Commenter
@papa.49: tudom, a választást kell megnyerni, (és nem elcsalni)de azért a közvéleménykutatók (nem kell szeretni őket) régebben egyfajta iránytűk voltak ahogy az exit poll-okban is majdnem biztosan megmutatták hogy mi lesz a vége, így volt ez a MDF esetében amikor a szocialistáktól nagyon kikaptak. Ott már az exit polloknál lehetett tudni, hogy a Boross vezette MDF vesztett.
papa.49
@Commenter: Most pontosan az megy ezzel a ,,kutakodásokkal,, próbálják befolyásolni a szavazást, mert sok olyan ember van aki csak a győztesekhez szeret, akar tartozni !!!
Tehát ha azt sugalják a fütyisz ,,magasan győz,, akkor sokan ezért rájuk fognak szavazni !!!
Köztünk legyen mondva EZ IS A CSALÁS EGYIK FORMÁJA !!!
JAJMÁR
Ennek a kövérnek mi egy gyerek vajon? Nem az a célja a kormánynak, hogy minden gyerek családban nőjön fel? Egy nevelőintézet nem család, hiába van férfi és női dolgozója is. (Ha így vesszük minden gyerek intézményes nevelése is eléggé egynemű, hiszen kevés óvóbácsi és tanítóbácsi van, és mellétéve rengeteg az elvált, egyedülélő szülő)
Commenter
@papa.49: inkább legyek vesztes, mint narancsos győztes! Már eleve a plakátjaik is azt sugallják hogy csak ők győzhetnek ld. Nekik (Brüsszelben) is Mo. az első...ez sok embernél sajnos működik is. Elég nagy gáz, hogy az EBESZ a tavalyi rendszerszintű csalás óta már arra sem veszi a fáradtságot hogy megfigyelőket küldjenek ide.Mert majd pont Pálffy Ilona meg nem tudom ki lett Patyi utóda, a garancia a választás tisztaságára...tragikomédia ez, nem választás, és mégis az ember mindezek ellenére elmegy és nemmel szavaz a fideszre. A passzív szavazókat nagyon erősen kellett volna mozgósítani velük már talán legyőzhető lenne a fidesz...
Commenter
@JAJMÁR: megmondta hogy mi egy gyerek: egy olyan tárgy, egy olyan eszköz ami kzárólag hagyományos családi modellben képzelhető el. A homoszexuálisokat betámadta, de a mozaik családokról is megfeledkezett. azaz "az én gyerekem a te gyereked veri a mi gyerekünket esetről, mert nem mindenütt élnek harmóniában a féltestvérek...
JAJMÁR
@Commenter: Igen! Eszközök vagyunk mi mind ezeknek! Csak azt csinálják amit mindig... megosztani igyekeznek és megkeresni a soron következő csoportot, akire a nép dühét irányíthatják!
papa.49
@Commenter: Sajnos a baj ott van hogy az összesítés után sehol nem jelenik meg, melyik szavazókörben hány szavazó közül hány szavazott a fütyisz ellen !!!
Így könnyű csalni az összesítésben, csak arra kell figyelniük nehogy az összes szavazónál nagyobb szám jöjjön ki !!!
Igazi Uniós megfigyelők nélkül azt csinálnak amit akarnak !!!
Jozefina
A magyar kormány mindennek és mindenkivel szambe megy!!! Vajon nem ők lehetnek a betegek!!! Nem kicsit! Nagyon!!!
advocat
@Horizont:Egy újságíró, vagy ilyesmi feltehetné a kérdést Terror Mariskának. Akkor most ő, vagy ki hibázott? Esetleg az elhunyt apa rejtegette, csak megnősült, mert a gének. Stb. stb. Lacikára is rákérdezhetnének, csak megközelíthetetlen, mert azt hiszi, több, mint Isten.
Jozefina
Figyelem fiúk!!! A főnök mást mond!!!
Trump szerint teljesen rendben van, hogy férfiak összeházasodhatnak egymással!
444.hu/2019/05/16/trump-szerint-teljesen-rendben-van-hogy-ferfiak-osszehazasodhatnak-egymassal
Commenter
@papa.49: ez így van...és mégis mennek az ellenszavazók.Holott tudják ezt ők is. Veszett fejsze nyele, talán évtizedekre.
Commenter
@JAJMÁR: majd amikor, hogyha egyszer majd a nép dühe fordul ellenük...
almalibre
Szeretem az egyenes beszédet és a konzekvens embereket.
Úgy gondolom, hogy egy értelmes homoszexuális nő, vagy férfi tudja, hogy a természet törvényeivel szemben megy, azaz az ő életmódja természet ellenes, így azzal is tisztában van, hogy ebbe az életmódba nem fér bele a gyermek nevelés. Az a véleményem, hogy joguk van ehhez az életmódhoz, amihez nincs joguk az, hogy másokat befolyásoljanak életmódjukkal, másokra erőltessék azt, és pont ez történik egy gyerek nevelés folytán. A gyermek nem választhatja ezt az életmódot, hanem hatása alá kerül, és egy rakat kellemetlen élethelyzetnek lesz elszenvedője még akkor is, ha a “szülei” a legharmónikusabb módon nevelik őt. Én azt gondolom, hogy a homoszexuálisok gyermeknevelési kűzdelmük egy végtelen önző cselekedet.
csipetke
@Klubtag: 8:55 Egyetértek.Nekem nincs bajom a melegekkel,a barátaink között is van,kollégáim között is volt, jóhumorú,rendes emberek.és nem annak alapján ítélek meg valakit,,hogy milyen a nemi hovatartozása.Ami írtam,azt csak azért írtam,mert a kormány orbánnal az élen buzgón "melegezik",holott szétnézhetnének a saját családjukban is.Vajon,ha orbán fiáról is kiderülne,akkor is ezt fújná?
Aki Én
@Csizmás Kond: ,,...és még kimaradt, hogy ez nem a magyar kormány hivatalos álláspontja...hanem egy hírhajhász firkász beteges megállapítása."

Megint tévedésben vagy. A kormány nem határolódott el az 1-es párttagkönyv tulajdonosának megnyilvánulásától, sőt hivatalos sajtótájékoztatón egyetértettek vele.
Vagyis ez a kormány álláspontja.
Klubtag
@csipetke: A nemi identitás un. "normálistól" való eltérése már jóval korábban is létezett (már a görög kultúra idején is).. Az emberek ilyen beteges homofóbiája azóta rongálja intenzíven az egyes ember személyiségét, amióta a keresztény egyházak (különösen a katolikus) feljogosítva érzik magukat arra, hogy ez ügyben (is) kinyilatkoztassanak, címkézzenek, kirekesszenek és egyéb ilyen "Istennek tetsző" módszerekkel félemlítsék meg a híveket. Gyermekeket meg aztán a pedofil szentfazekak közelébe sem szabadna engedni, mint tudjuk. Ezek aztán nem állnak ki felcsapott sisakkal, hogy milyen "identitásuk" van, lapulnak, miközben lelkek (gyermekek és felnőttek) százai, ezrei vannak rájuk bízva. Na ezekért a gyermekekért is kellene, hogy szóljon már a harang...
Commenter
@csipetke: Gazsiról nem fog kiderülni, amíg orbán hatalmon van. Ő egy egyházfi.Ezért sem a nők, sem a férfiak nem érdeklik. Most hagyjuk is a rengeteg pedofiliával vádolt papot, apácát, szent embert.
Csizmás Kond
@Aki Én: ...mert a kormány tiszteletben tartja az egyén saját véleményéhez való jogát...
...az amit itt nektek írtak nem szentírás, mert szerintem ez sokatoknál úgy hat mint a tömeges gyógyszerezés, tulajdonképpen titeket mérgez, butít és nevetségessé tesz...
...vagyís méreggel etetnek...és ti eszitek mint a barmok.
Aki Én
@Csizmás Kond: ...vicce vagy :)
Szerinted a párt 1-es tagkönyves házelnöke magánemberként alkot nyilvános véleményt?
Nagyobb a baj, mint hittem...
Csizmás Kond
@Aki Én: ..te most hallucinálsz vagy ez nálad most a normális ?
...ha már basztatod a bilentyűket legalább nézd meg hova írsz...
bencemacska
@adrenalink: ma, 07:12
Elolvastam tegnap 18:12-i link-edet, amelynek nagyon örültem, gondolván, hogy ez egy nyilvános lista, tehát nem pletykán alapul.
A másik megjegyzésedre - nyilván figyelmetlenségem miatt - ezért írtam, hogy aki nem hozza nyilvánosságra, azzal nem szabad foglalkozni, mert magánügy.
Nem akartam magyarázni külön, hogy nem szeretem a pletykákat, megjegyzéseket, stb.
Nekem életem során volt sok ilyen hajlamú ismerősöm, de a velük való kapcsolatom mindig olyan volt, mint minden más emberrel. Voltak akiket kedveltem, voltak akiket nem.
Hogy buták nem voltak, az biztos!
bencemacska
@Commenter: ma, 09:55
Szerintem nem Závecz változott, hanem egyre jobban félnek az emberek, és nem merik magukat vállalni.
Ha mindenki a racionalitás alapján szavazna, nem olyan eredmény lenne, mint így lesz!
bencemacska
@papa.49: ma, 10:52
Sajnos a fütyisz tudja szavazókörre lebontva, hányan szavaznak ellene, előbb, mint a szavazatösszesítők. Mivel minden szavazókörben fityiszesek a hivatalos biztosok - a bizottság elnöke kezeli a listákat, nála lehet telefon, stb - oda adja le a megjelentek listáját, ahova a főnökei kérik.
A biztos választóikhoz még a mozgó urnát is kiviszik,- kérés nélkül is - ha lustaságból nem jött el.
Commenter
@bencemacska: ez már olyan mintha csak egy párt lenne és csak arra lehetne szavazni. Van még ellenzék, de a rendszerszintű csalás és a fiókpártok miatt mindegy is. Azért passzív szavazó nem leszek.
Commenter
@bencemacska: tavaly meg is mondták fölösleges lezárni a borítékot, nem marad az úgyse lezártan és ezt a szavazóbizottság tagja mondta.
bencemacska
@Commenter: ma, 15:59
Valóban nincs jelentősége, mert az urna bontás után tényleg az az első, hogy ki kell szedni a szavazólapokat a borítékból, utána lehet csak megszámolni és szétválogatni. Csak az idő kímélés miatt jobb, ha nincs lezárva. Vannak üres lezárt borítékok is.
bencemacska
@Commenter: 15:58
Ha valaki nem tudja eldönteni, kire szavazzon, - de okvetlenül a regnáló ellen akar szavazni - akkor is el kell menni, felvenni a szavazólapot és érvénytelen szavazatot leadni! Pl. Mindenkit bejelölni!
A rontott szavazat nem támogat senkit, de a szavazáson részt vevők számát növeli, a győztesét viszont nem!
vacsi
Szerintem meg minden gyereknek nem "egy apához és egy anyához" van joga, hanem AZ APJÁHOZ ÉS AZ ANYJÁHOZ" A szülők ezzel ma nem törődnek, sok gyerek eleve nem családba szüleik, és ha mégis, akkor a sűrű válások miatt egy kusza helyzetbe kerül! Sajnos, ennek megfelelően sokszor az "édesapa" és "édesanya" sem üti meg az elvárt mércét - a szerencsétlen gyereknek marad az állami gondozás, amiből jól nem jöhet ki.
Bár alapvetően nem helyeslem, ha egyneműek fogadnak örökbe gyereket, de az állami gondozásnál ezerszer jobbnak tartom!
JAJMÁR
@almalibre: Én meg azt mondom, hogy az az önzőség, ha bizonyos emberektől megvonjuk a gyereknevelés jogát pusztán nemi identitás miatt.
Ha a heteró nevelheti más gyerekét, - még úgy is, hogy egyébként alkesz vagy drogos, agresszív állat, gyereknevelésre alkalmatlan, de heteró és hozzácsapódott egy gyerekes másik heteróhoz - akkor miért ne nevelhetné egy -vagy kettő- homo is más gyerekét, ha egyébként arra alkalmasak?
Commenter
@bencemacska: lehet tiltakozni üres borítékkal is, meg sokféleképpen de én azért inkább pártra szavazok és így adok bizalmat és képviseletet, ha "csak" érvénytelenül szavazok tiltakozom a regnáló ellen- de az engem ne képviseljen ahogy nem is fog.
bencemacska
@Commenter: ma,18:30
Én is így fogok tenni.
Szavazatszámlálónak viszont nem mertem jelentkezni, mert nagyon hosszú a reggel 5-től este 10-ig /ha nem tovább/ tartó időszak. Nem olyan stabil az egészségem, hogy vállalni merjem!
Commenter
@bencemacska: itt csak a regnáló emberei kerülhettek a szavazóbizottságba. Bizony hosszú idő az és mindez el is húzódhat különböző fennakadások miatt is. Vigyázz magadra.
adrenalink
@bencemacska: 15:12-re Őszintén szólva soha nem érdekelt a meleg téma. Nálam 2 féle ember létezik: értelmes, és egyebek...:-) Tegnap is csak K. László vérnyomáskarbantartó /alacsony a vérnyomásom/ miatt koptattam a billentyűket...
bencemacska
@adrenalink: ma, 19:21
Igazad van, 2 féle ember ember van, okos és buta!
adrenalink
@bencemacska: Nekem elég, ha valaki értelmes! Nem biztos, hogy egy okos emberrel mindig pariban lennék. Az "egyebek" meghatározás nálam azért játszik, mert ők nem biztos, hogy tudják hogy buták...
painful
"Vagy nem tudjátok, hogy igazságtalanok nem örökölhetik Isten országát?
Ne tévelyegjetek: sem paráznák, sem bálványimádók, sem házasságtörők, sem bujálkodók, sem fajtalanok, sem tolvajok, sem nyerészkedők, sem részegesek, sem rágalmazók, sem harácsolók nem fogják örökölni Isten országát"

Ez a felsorolás nem teljes, pl. a hazugok, és a hamisan esküvők sem öröklik.
(van itt még néhány: "hamissággal, paráznasággal, gonoszsággal, kapzsisággal, rosszasággal; rakvák, írigységgel, gyilkossággal, versengéssel, álnoksággal, rossz erkölcscsel; Súsárlók, rágalmazók, istengyűlölők, dölyfösek, kevélyek, dicsekedők, rosszban mesterkedők, szüleiknek engedetlenek, Balgatagok, összeférhetetlenek, szeretet nélkül valók, engesztelhetetlenek, irgalmatlanok")

Felfognád végre a magad kedvéért, Kövér elvtárs, hogy rád sem a mennyország vár?
A homoszexualitás csak egy "bűn" a sok közül, de van még jó néhány, amik közül bizony számosat követsz el te is - nap mint nap.
Szóval...

Amúgy a homoszexualitás a hitetlenség egyik következménye:
"Mert bár az Istent megismerték, mindazáltal nem mint Istent dicsőítették őt, sem néki hálákat nem adtak; hanem az ő okoskodásaikban hiábavalókká lettek, és az ő balgatag szívök megsötétedett. Magokat bölcseknek vallván, balgatagokká lettek;
...
Annakokáért adta is őket az Isten szívök kivánságaiban tisztátalanságra, hogy egymás testét megszeplősítsék;
...
mert az ő asszonynépeik is elváltoztatták a természet folyását természetellenesre:
Hasonlóképen a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban

Amikor Isten ítélőszéke elé áll egy ember, csak egy bűnért kell felelnie valójában: "Miért nem hittél Istenben?"

"Mert nyilván van az Istennek haragja mennyből, az embereknek minden hitetlensége és hamissága ellen"
painful
De van jó hír is (igaz a rosszaknak ez nem igazán jó hír, mert ezzel nem fognak tudni visszaélni):

"Vagy megveted jóságának, elnézésének és türelmének gazdagságát, és nem veszed tudomásul, hogy téged az Isten jósága megtérésre ösztönöz? Te azonban kemény szívvel és megtérés nélkül gyűjtesz magadnak haragot a harag napjára, amikor az Isten nyilvánvalóvá teszi, hogy igazságosan ítél. ... Mert Isten nem személyválogató."

(Ilyet biztos nem hallotok a templomokban. Többek közt ezért van bajban az egész világon - nem a kereszténység, hanem - a keresztény vallás, Szijjártó elvtárs.)
Dr plágium
Nagyon sok elismert művészünk meleg, de attól még fantasztikus amit alkottak, maradandó nyomot hagytak az emberek lelkében. Faludy is meleg volt akkor most égessük el a verseit és a csodálatos műfordításait?
Azt csak úgy kérdezem amikor adót kell fizetni akkor mivel nem egyenrangúak kevesebbet követelnek tőlük?
Nessy
@Dr plágium: ha hinni lehet a történetíróknak, Leonardo da Vinci is a fiukat szerette, de titokban, mert akkoriban halálbüntetés járt érte! Kövért hallgatva, ő is szivesen küldene máglyára mindenkit, aki nem ért vele egyet, aki másképp él, másképp gondolkodik, sőt egyáltalán gondolkodni merészel! Csak éppen mostanság XXI. századot írunk!
kulabombaafityiszre
@durbincs: május 16., 21:28
Te vagy a csatornapatkány,menj te 1000 km-re.
Dr plágium
@Nessy: Igen és még sok más művész is. Az Ókori Rómában a társadalom elfogadta a homoszexualitást.
index.hu/kultur/media/2019/01/17/kozmedia_m5_melegek/ Ez egy "gyöngyszem" hogyan kell megnyomorítani egy ember lelkét.
almalibre
@JAJMÁR: Az egy dolog, hogy léteznek rossz szülők, akik a saját gyermekeikkel is rosszul bánnak, úgy tudom, hogy ennek ellensúlyozására vannak gyermekvédelmi törvények. Mindez azonban nem lehet hivatkozási ala parra, hogy a több gyereket tegyünk ki egyéb veszélynek. Az alkohol és drogfogyasztás egyébként nem nemi vonzódás függő…
JAJMÁR
@almalibre: Éppen erről van szó, hogy sem az alkohol, sem a drog, sem egyéb deviáns viselkedés nem nemi identitás függő!
Az elhanyagoló nevelés se, de rengeteget árt, ahogy a hospitalizmus is a deviancia melegágya!
Persze általában az emberek attól félnek, amit nem ismernek! A homoszexuális emberektől jobban félnek, mint bármilyen ismert - és sajnos elfogadott - erőszakos embertől. Eszetlenség!!

Nem lesz senki attól homoszex, hogy homo neveli, hiszen a "homokos" embert általában heteró neveli, és ő mégis homokos lesz!
Hm?
JAJMÁR
Egyébként minden gyermeknek joga van biztonságos, szerető családhoz, otthonhoz, ahol őt szeretettel óvják és várják. Hogy ehhez feltétlenül egy anya, meg egy apa kell? Kellene, kellene... de nemcsak, hogy nincs mindig, a mellérendelt szeretettel óvják és várják" is hiányosan teljesül.
Az a legnagyobb probléma, hogy milyen a nemi identitása, a nevelőnek? ! SETÉT KÖZÉPKOR!
almalibre
@JAJMÁR: “Persze általában az emberek attól félnek, amit nem ismernek! A homoszexuális emberektől jobban félnek, mint bármilyen ismert erőszakos embertől.” Nos vannak homoszexuális ismer őseim, voltak találkozásaim szimpatikus meleg emberekkel, azonban a összképet jelentősen rontják a nyilvános WC-ben mellém csapódó, engem vizslantó, maszturbáló buzik. Nem javít a képen az meleg kolégám sem, aki szobatársam volt egy alkalommal és egy egész estén nyomult rám, figyelmen kívül hagyva udvarias elutasításomat…

“Nem lesz senki attól homoszex, hogy homo neveli, hiszen a "homokos" embert általában heteró neveli, és ő mégis homokos lesz!”
Igaz, de ugyan ebből az felvetésből az is következik, hogy mivel a heteró párok gyermekei túlnyomó többségben heteróként élnek tovább, ezért a homoszexuális párok gyermekei többségben a meleg kapcsolatokat fogják előnyben részesíteni…
Egy tudományos tény: nem létezik homoszexuális gén, azaz a meleggé válás nem egy születéstől determinált folyamat…
JAJMÁR
@almalibre: Férfiaknál kimutatható egy hajlamosító gén "X kromoszóma csúcsán látható az a genetikai marker (Xq28)," amely felelős lehet a homoszexualitáért, de nőknél ez nincs.
Önmagában a homoszex.-sal semmilyen negatív személyiségvonás nem azonosítható! Talán ha elfogadóbbak lenne velük a társadalom, még inkább beilleszkednének, hiszen - gondolj bele - ha te úgy érzed, hogy kitaszít, másképpen kezelnek az emberek, te is másképpen viszonyulsz. Oda-vissza működik.

Szerintem pedig nincsenek csak nőies nők és férfias férfiak, hanem ezt én kevert formában tudom elképzelni, pl. így aztán vannak nagyon nőies nők és nőies férfiak, és férfias nők és nagyon -agresszív- férfiak... biszexek, és nők, akik minden évben szülnek, és férfiak akik mindenfelé gyereket nemzenek... szórják a magot :-D
Hol húzod meg a határt? Mi alapján? Ha egy férfi bevállalja, hogy meleg, azt elítéled, vagy azt, amelyikről azt gondolod, közben meg lehet, hogy egy nőies heteró?

Amúgy pedig a leszbikus nő simán beültethet egy petesejtet, és szülhet... és ezt a társadalom nem is kifogásolja!
Ismerek én is meleg férfiakat, csomó nőket meghazudtoló kedves, nőies vonásokkal :-D

(Időnkét mérges vagyok, hogy miért "buzi" minden jó fej férfi, persze csak vicc .-D)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.