Cleo Mitilineou, görög származású operaénekesnővel történt: úgy csukódott be előtte a 61-es villamos ajtaja, hogy a gyerekeit már felszállította. Feltette a 4 és 8 éves gyerekeket, majd ő is fel akart szállni, de nem tudta összecsukni az esernyőjét. A villamosvezető közben becsukta az ajtót és elindult.

Rácsukta az ajtót a villamos az anyukára, miközben a két kisgyereke már fent volt – videó

Az operaénekesnő az RTL Híradónak mesélte el a történteket. Elmondta, hogy szakadt az eső szerdán, amikor az eset történt, és felháborítónak tartja, hogy sokan látták, ahogy gyerekeivel együtt elindul a villamos, azonban senki nem tett semmit, nem segítettek neki megállítani a szerelvényt. Azt mondta, szülőhazájában Görögországban legalább kiabáltak volna a villamosvezetőnek. Teljes sokkot kapott, sírva futni kezdett a villamos után a szakadó esőben.

Az volt a szerencséje, hogy egy hölgy – aki szintén a villamoson utazott a nagy tömegben – felismerte a helyzetet és a következő megállóban leszállt a gyerekekkel, így nem kavarodtak el, de ettől még nagyon megijedtek.

A szakszervezetektől azt mondták a Híradónak, hogy ilyen rossz, esős időben nagyon nehezen látni, hogy fel akarnak-e még szállni a megállókban.

A BKV annyit közölt az ügyről a műsor megkeresésére, hogy még vizsgálja az esetet.

Forrás: Blikk

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Az emberséget nem lehet szabályok közé szorítani. Vagy van, vagy nincs.
Ahol nincs, ott a környezet ráfarag. :(
desir62
Kiadta ezt az idióta címet a cikknek: "A villamos rácsukta"
desir62
@desir62: csengetett is egy kicsit.
"Aludj el szépen kis Balázs"
CsipkeRózsa
"A szakszervezetektől azt mondták a Híradónak, hogy ilyen rossz, esős időben nagyon nehezen látni, hogy fel akarnak-e még szállni a megállókban."

Nem hiszem, hogy látatlanban kezeli az ajtókat, vezetni lát a nagy esőben?
Csizmás Kond
Az ilyen eseteket sokféleképpen el lehet magyarázni és lehet értelmezni. Az biztos, hogy az időkorlátok mindennek az oka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.