Az utóbbi évek legdurvább homofób kijelentését tette Kövér László, mikor az azonos nemű párok örökbe fogadási igényét pedofilok magatartásához hasonlította egy fórumon. Kijelentése ellen óriási a tiltakozás, legutóbb Orbán Viktor miniszterelnök szavai váltottak ki ilyet, aki életfelfogásként beszélt a homoszexualitásról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Kövér úr!!! A főnök mást mond!!!
Trump szerint teljesen rendben van, hogy férfiak összeházasodhatnak egymással!
444.hu/2019/05/16/trump-szerint-teljesen-rendben-van-hogy-ferfiak-osszehazasodhatnak-egymassal
advocat
Jut eszembe. A migráncsok után a melegek jönnek?
Commenter
A cigánybűnözést ki is vetette fel mint problémát, hasonló módon? Úgy van, orbán. Pedig csak bűnözés van, ami jellem , életkörülmények és sok más összetevője de nem rassz kérdése. Bűnözés van, csalás van, lopás van ez nem köthető nemzetiséghez.Jönnek majd az összes hátrányos helyzetűek a mentális és fizikai sérültek, a kisebbségek, a másként gondolkodók, stb. mindenkin aki a körén kívül esik elégtételt fog venni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.