Pár év elteltével sorscsapássá vált, hogy a kormányzat támogatta egy település óvodabővítését. Már két és fél éve működik Monostorpályiban az óvoda új épületszárnya. 2016 októberében még Pogácsás Tibor önkormányzati államtitkár is leutazott Budapestről, hogy a Hajdu-Bihar megyei településen rendezett megnyitó ünnepségen emlékeztesse a hallgatóságot, a kormány mennyire szívén viseli a gyerekek jövőjét. A büszkélkedés oka az volt, hogy az állam 26,5 millió forintos támogatást adott az Egységes Óvoda-Bölcsőde nevű intézmény kibővítésének első ütemére. Az összeg ugyan nem fedezte a teljes egészében munkálatokat, az önkormányzatnak is be kellett szállnia 15 millióval, de végül sikerült összeépíteni az óvodát a addig különálló konyha épületével. Az összeépítés során jelentősen bővült az intézmény alapterülete, az új szárnyban csoportszobát, vezetői szobát, szülői fogadót és orvosi helyiséget alakítottak ki. A Pénzügyminisztérium a múlt héten mégis visszavette az állami...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: lampa laz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igazi kettős mérce; ha az EU is így tenne???
lampa laz
Ez a szegény pógármester vagy nem fideszes, vagy nem osztotta vissza az elvárt alkotmányos költséget.
Az viszont látszik, h a fidesz kormány "mindent megtesz" a családok, az anyák és a gyerekek érdekében, mert nekik ez a keresztényi kötelességük.
Ebből az a tanulság, h vagy ellopod azt a rohadt pénzt amit kapsz, vagy visszavesszük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.