Még a közvetlen versenytársak sem hallottak az újabb tőkejuttatásról. Éles médiavisszhangot váltott ki három éve, hogy különös körülmények közepette 16 milliárd forintos alapkezelői megbízást adott az állami Exim Gubicza Ágoston és Boris Mihály kockázati tőkés cégének. Egy eldugott információ alapján úgy tűnik, hogy azóta nagy titokban további 40 milliárdot bízott a bank az alapkezelőre.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Toncsi tényleg gondoskodó szülő

hiába no nekünk valóban családbarát kormánya van

Mondjuk a tartás-díj fizetésének egy spéci módja, meg egyébként is a divatlibává fejlesztett asszony még megszólja, de így is ügyes.
Az index.hu számol be róla, hogy a derék külgarázdánk (aki egykori Fidelitászos) felügyelete alatt álló EXIM-bank újabb (két éve 16 milliárdra voltak jók) 40 milliárddal kínálta meg a GB & Partners nevű tőkealap-kezelő céget.
A cégről nem árt tudni, hogy „A társaság nevében a G és a B egy-egy fiatal üzletembert, Gubicza Ágostont és Boris Mihályt fedi.”
és azt sem, hogy
„Gubicza Ágoston vette el Rogán Antal első feleségét és így ő neveli a miniszter első gyermekét is.”! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs egy apróság kimaradt, bár köztudott, de Toncsi is eredetileg Fidelitászos!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.