Feltűnően gyakran járnak be a magyar külügyminisztérium Bem téri épületébe a budapesti orosz nagykövetség egyes tisztviselői – erről beszélt több forrásunk is. Egy informátorunk úgy fogalmazott: van olyan orosz diplomata, aki gyakorlatilag „ki-be járkál”, szinte napi rendszerességgel megfordul a tárcánál.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hírnők jő és pihegve szól

Hiába no a ruszkik aztán tényleg tudják, hogy az elektronikus csatornák mennyire zajosak így is úgy is

A nepszav.hu számol be róla, hogy „Feltűnően gyakran járnak be a magyar külügyminisztérium Bem téri épületébe a budapesti orosz nagykövetség egyes tisztviselői”.
Amiben – persze magában a tényben sem, hisz régi szokás ebben az országban, hogy a „cár” helyi helytartójaként is funkcionáló követ tolmácsolja Moszkva elvárásait és utasításait – sok igazság van. Mármint abban, hogy az orosz NER-társaink nem bíznak az elektronikus kommunikációban, főleg nem az utasítás-továbbítások területén. Ha valaki hát ők igazán tudhatják, hogy az elektronikus kommunikációt hogyan lehet kihasználni. Hisz közismert tény, hogy „szakembereik” nem csak a csatornák megfigyelésében, de azok befolyásolásában is élenjárnak! =))
Gauntlet
1989 Orbán: az oroszok menjenek haza
2019 Orbán: fáradjanak be, érezzék otthon magukat kedves oroszok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.