Az ellenzék kezdeményezése az Országgyűlés pénteki rendkívüli üléséről kampányakció, ezért a Fidesz-KDNP abban nem vesz részt – közölte a Fidesz-frakció pénteken.

Azt írták,

azok az ellenzékiek akcióznak most a parlamentben, akik devizahitelekbe hajszolták az embereket, de egyetlen, a bajba jutottakat segítő intézkedést sem szavaztak meg.

Az eszközkezelő az elmúlt években 36 ezer családot mentett meg, akik közül már közel 20 ezren jelezték, hogy élnek a felkínált lehetőséggel, és így visszakapják otthonukat – közölték.

Pénteken rendkívüli parlamenti ülést tartanak, ezt a Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, a Párbeszéd, valamint független képviselők kezdeményezték múlt héten az "egyre súlyosbodó lakhatási válság" azonnali megoldására.

Az ellenzékiek a rendkívüli ülésen azt a javaslatot tárgyalnák, amely a gyermekes családok hajléktalanságának megelőzéséhez szükséges egyes törvénymódosításokat tartalmazza.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Már az is "kampány akció" ha az asszony elsózza a levest!
Egyáltalán, elmentek már egyáltalán egyetlen ellenzék által kezdeményezett akár bizottsági, akár parlamenti ülésre?
desir62
Nem is tudom, úgy 2000-ben a viktorka vezette be, mi a qrva anyukat verik a nyálukat.
wpym
Milyen lakhatási válságról igaznak??? Ja, akik önként, felelőtlenül felvették a hitelt. Az ő esetükben nincs semmi gond, bank megoldja sorsunkat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.