A DK listavezetője elképzelhetőnek tartja, hogy az ide érkező uniós fejlesztési pénzeket ideiglenesen úgy osszák el, mintha Magyarország még a csatlakozásra várna. Interjú.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Jean-Claude Juncker az Európai Unió bővítésének tizenötödik évfordulója alkalmából érdekes dolgokról beszélt. Például arról, hogy Magyarország 2004-2020 között 18 ezer milliárd forint fejlesztési forrást kapott. Azt nem Juncker mondta, hanem én, hogy ennek az összegnek döntően nagyobb része az Orbán-kormány tobzódása idején érkezett az országba. Ez konkrétan úgy néz ki, hogy 2010-ig 2 ezer milliárd forint érkezett, a többi pénz felett már Orbánék diszponáltak. Amikor kereszténykonzervék mindig azon hörögnek, hogy bezzeg az előző kormány ezt vett el és azt nem adott, a kéményen csimpaszkodó kisember bátran gondoljon arra, hogy bezzegéknek meg kellett küzdeniük az elmúlt évszázad legsúlyosabb gazdasági válságával úgy, hogy az uniós források töredékével gazdálkodhattak mindössze. Orbánék nyolcszor annyi támogatásból, egy nagyon kedvező világgazdasági környezetben semmit nemtudnak felmutatni azon kívül, hogy Rogán, Lázár, Simicska, Tiborcz, Ráhel, Mészáros, Garancsi, Kósa anyuka, Orbán apuka, stadionok, templomok és mindemghalunk. Nincs az az uniós pénz, aminek elugrottak volna az útjából. Szisztematikusan és pofátlanul fosztják ki az országot és lopják meg az uniós adófizetőket. A legszebb az egészben az, hogy az uniós döntéshozók különösebb izgalom nélkül nézik, hogy az európai adófizetők pénzéből egy diktatorikus maffiaállam épül Európa közepén és nagyon csodálkoznak a magyar – lényegében eszköztelen és pénztelen – ellenzéken, amiért eltűrik az általuk finanszírozott maffiát. Hiába, semmi nem tökéletes, de ez kimondottan szar. Rasi asszony most kapott egymilliárdot és egy budai villát, hogy a divat fejlődésének fő irányvonalait meghatározhassa. Csak azt nem tudom, a divat mióta állami feladat, kivéve Észak-Koreát, mert ott tényleg az.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Commenter: Nem lepne meg azonban, ha egy nap végleg betelne a pohár és már nem csak felmérésekben nyilvánítanának véleményt ezek az elégedetlen emberek, hanem az utcán is. Tavaly decemberben kipattant egy szikra, amely – ma úgy tűnik – nem volt elegendő a tűzhöz. Akkor és ott még nem, de nincs kizárva, hogy a következő szikra már begyújtja az egész kócerájt.
Commenter
@Eladott Ország: Igen, az O1G tüntetéssorozat volt az, ahol úgy tűnik túlfeszült a húr és kipattan egy szikra. Néha egy szikra elég a lánghoz, a tűzhöz. Én ezt nem szeretném, de egyre többen írták, írják ezt nem utolsósorban a manipulált közvéleménykutatások hatására is, hogy akkor begyújtódik az egész kóceráj. Időzített bombán ülünk, mert ez az ember és a nyomorúságos rezsimje az. Mert ha berobban a kóceráj, kérdés hogy kik, és ha igen megvédik e orbánt,vagy pedig hagyják ezúttal a Nyugattal karöltve, hogy belefulladjon a maga teremtette rezsimbe. Strache a legutóbbi példa rá hogy buktat még most is politikust és kormányt a Nyugat akár az oroszokkal együtt is, ha az érdek úgy kívánja. Nagyon kellene minél több szakszervezet, civil szervezet is ahhoz hogy a rendszer dőljön. Az a baj, hogy a csuti a szakszervezetek zömét is megvette...
Eladott Ország
@Commenter: Az ország gazdasági/életszínvonal leszakadása, mely egyre nyilvánvalóbb, elő fogja idézni reméljük minél hamarabb, ennek a velejéig rohadt rezsimnek a bukását és a bűnözők felelősségre vonását.
scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/56669549_10211767156573980_3763629680561750016_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=e7439dbeb436d1419c8aabbb8f28f72a&oe=5D3E6D20
Commenter
Erre nem kell büszkének lenni, viszont a bolgárok rosszabb helyzetben voltak mint mi. Ma amikor szijjártó a keleti haverok EU tagságáért lobbizik, úgy hogy közben az EU-t szidja...bukjanak és vonják is lehetőleg nem csak hazai de nemzetközi szinten is felelősségre őket. Nem évtizedekre, évszázadokra vetették vissza az országot, valahova a sztyeppék és a semmi közé...
Jozefina
Igaza van Dobrev Klárának!!! A fidesz-kdnpt nem szabad az EU-s pénzek közelébe sem engedni!!!
Eladott Ország
@Jozefina: Azért nem, mert eladnák a jó édesanyjukat is egy marék homokért, hogy övék legyen a Góbi sivatag is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.