Egészségügyi gazdálkodásért és intézményfelügyeletért felelős helyettes államtitkárrá nevezték ki május 15-étől Szigeti Szabolcsot az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyi államtitkárságára – közölte az Emmi pénteken az MTI-vel.

Az új helyettes államtitkár a WHO Magyarországi Irodájából érkezett az Emmibe, korábban az Országos Egészségbiztosítási Pénztárnál, az első Orbán-kormány ideje alatt pedig az Egészségügyi Minisztériumban dolgozott.

A mérnök, közgazdász, egészségügyi menedzser végzettségű Szigeti Szabolcs gazdag nemzetközi tapasztalattal rendelkezik

- írták.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Az egészségügybe pénz kell, nem államtitkár.
Nessy
@Macskaszem: lehet akár milyen jó fej, pénz nélkül csak még nagyobb káosz lesz! Ő is meg akarja majd váltani a világot, lesznek ötletei, mi meg megpróbáljuk túlélni, anyagilag is!
Eladott Ország
Az Afrikából érkező menekültek – akik hazánkba egyébként már átutazóba sem érkeznek évek óta – vélhetően nagyobb eséllyel élnének túl egy műtétet Ghánában, vagy Szenegálban, mint valamelyik hazai kórházban, ahol, ha szerencséje van az embernek, egy szakképesítéssel nem rendelkező rezidens által elvégzett műtét közben nem szakad egy fél kilós patkány a fejére. Ma Magyarországon egészségügyi válsághelyzet van, amelyet már sok, a szakmában dolgozó szakember is megerősített, ennek ellenére nem tesz eleget a kormányzat ahhoz, hogy a helyzet elegendő mértékben javuljon. Az orvosok és nővérek továbbra is elhagyják Magyarországot, vagy egyszerűen csak a szakmájukat, hiszen képtelenek abból a fizetésből megélni, amelyet számukra biztosítanak. Háziorvosok százai hiányoznak országszerte, miközben a kormány legnagyobb problémája továbbra is, a menekültek és Soros György. Hogy eközben magyarok ezrei halnak meg úgy, hogy normális körülmények között még bőven velünk lehetnének, a családtagjaikon kívül senkit sem érdekel. A kormányzatot legalábbis biztosan nem. És a lejtő csak egyre meredekebb. Orbán király osztogatja rendesen kegyeit, feudumait seggnyalóinak, csak az a baj, hogy sok a pincér...102 Kiskutya.
kokopelli
Igen!... az egészségügyi garázdálkodás csúnya fokot ért el! Pfuj! (:-()
Vészfék vagy vészfake,..."itt az idő válasszatok"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.