E törekvéseket csak akkor koronázhatja siker, ha egyre több olyan hitvalló közösség lesz a Kárpát-medencében, mint a nagykátaiaké, mondta Nagykátán.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
na ez méh tőled is nagy lenne, ha sikerülne egy fikarcnyi kereszténységet is a te életformádban! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
na ez méh tőled is nagy lenne, ha sikerülne egy fikarcnyi kereszténységet is a te életformádban! =))
tudode
Ha olyan a KERESZTÉNYSÉGBŐL KINŐTT ÉLETFORMA, mint azoké, akik PÉLDAKÉP LENNÉNEK, ha tisztességesek lennének, na nem úgy FideSS módra!
.
Alap a TÍZPARANCSOLT!
papa.49
Ami nálunk ,,kinőtt,, a kereszténységből, az a TÍZPARANCSOLAT alapján a FŐBŰNÖKHÖZ tartozik !!!
nevemnick
@papa.49: tudod, vizet prédikál, bort iszik...
dr. prédikátor
O1G te patkány!!! Én ateista létemre nagyobb kereszténynek tartom magam mint valaha te leszel!!!
tulipan
Édes Istenkém, ezt a "szeretet", kereszténységét védelmezed annyira, vagy pofázod a védelmét, te narancsos főhazúg??
www.atv.hu/kulfold/20190517-az-emberi-gyarlosag-sosem-latott-foka-kenyszeradoptaciok-ezreire-derult-feny/hirkereso
kereső
"védenünk kell a keresztény hitből kinőtt életformát"- mit te hazug,aljas csaló? A lopást, a hazugságot, a megtévesztést? A kereszténység fogalmát is átirod, a hatalmad érdekében?És mindezt teszed "Isten házában", a szószékről? Káromolsz? Milyen egyház az ilyen, amely ezt nem csak eltűri, hanem teret is ad ennek?
Macskaszem
Geci, a te életformád nem tudom miből nőtt ki, de az a keresztény hittől fényévekre van.
Nessy
Akkor a tisztelt "hitvalló közösségek" szíveskedjenek eltartani a pártjukat és egyházukat!
Fene megette azt a "kereszténységet", ahol politikusok hirdetik a kormánypropagandát a szószékről! Jelzem, az érthető , hogy az általuk létrehozott "keresztény életformát" védeni akarják!
papa.49
@Nessy: ,,a keresztényhitből kinőtt valami,, vajon mi nőtt ki esze eddig se volt, és már nem is lesz neki több, mert a pálesz írtja azt a kevés agysejtjét !!!
Az ,,agyrágó bogár,, lassan ÉHEN HAL bent !!!
A vallásból nem kell kinőnie semminek, azt gyakorolni kell, vagy legalább úgy élni, ahogy azt a vallásod megköveteli !!!
DE aki nem vallásos, az is LEHET BECSÜLETES RENDES EMBER, és aki fennen hirdeti, hogy ő mennyire vallásos, az is lehet GAZEMBER !!!
A parlamentben van belőlük bőven !!!
Nessy
@papa.49: A "keresztény hitből nőtt ki" kezdetben a keresztes háború, az inkvizíció, az erőszakos hittérítés, mely kultúrák elpusztítását eredményezte, majd legutóbb a holokauszt. És most az egyre növekvő gyűlölet hullám!
Nem tudom, akik ennyi badarságot tudnak mondani, hol voltak a történelem órákon?
tulipan
@Nessy: Hitlert követve,átírják a történelmet!
Hari
Szokásos üres frázisok fidesz módra. Ahol vannak, ott adják elő a "házi gazdáknak" semmitmondó hízelgő szöveget. Nagyon, nagyon szánalmas és átlátszó.
Hari
@Nessy: mindez igaz, csakhogy ezeket ez nem érdekli. Csak a hatalom, és annak megtartása. Eddig bevált, mert sajnálatosan a magyar köznép szellemileg még mindig a kádári időkben ragadt, azaz amit "fentről" mondanak az úgy igaz. Ez részben félelemből, vagy kényelemből fakad. A rendszerváltás utáni összes regnáló vezetőség meg nem tett semmit ennek megváltoztatására, mert így a tömegek manipulálhatósága fennmaradt. Az a néhány tízezer meg, aki átlátja a valós helyzetet könnyen lesöpörhető. Ezt a jelenlegi kurzus magas szintre emelte.
nezelodo
Az ő kereszténységével, na meg a Kövér és famíliájának keresztény hitével mindig meg tudnak röhögtetni a fiúk, főleg, ha visszaemlékezem, kik "álltak őrt" a hittan beíratásnál, a szülőket megfélemlíteni, hogy ne akarják a gyerekeiket hittanra járatni! A leszármazottak, vagy ők maguk is ma már minden bigott keresztények.
advocat
"Térdere, imához!" Vagy ez most nem megy? Viktorkám öregszel, elfelejted a régi szép időket, pedig akkor voltál fiatal. Alzheimer elvtárs kopopogtat, vagy csak símán hülyére veszel? Mindenkit?
tudode
Attól függ melyik ÉLETFORMÁT szándékozik megvédeni, azt amelyet .. v á l a s z r a .. sem méltatja, már ami "EGY RENDES CSALÁD" életformáját illeti:
.
---- Negyedszerre sem válaszolt nekünk Orbán Viktor a kaotikus templomavatón
.
www.youtube.com/watch?v=hZtACrDkoiw&t=173s
.
Szégyenletes, ahogy HÜLYÉRE veszi a sajtón keresztül a társadalmat azzal, hogy állandóan lefetyel, de az újságíróknak MEGKUKUL ahelyett, hogy "tiszteSSégeSSen válaszolna, ami többek között a feladata is lenne, ha nem folytatnának RABLÓGAZDÁLKODÁST!
.
Szégyenletes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.