A magyar kormányfő és "zsebfasiszta barátai", elsősorban Heinz-Christian Strache volt a téma az MSZP-Párbeszéd kampányfinis-kongresszusán.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Harmadszor:Ártottak a rendszerváltás után is, ártanak most is: Antall kormánya a "szétprivatizálással", a Csurkával való szövetséggel(Jobbik és a többi szélsőségesen nacionalista párt a Fideszből és a MIÉP-ből nőtt ki) és azzal, hogy ezt az örökséget orbánra testálta Antall. A mai szélsőjobbos orbánt antallnak köszönhetjük, aki merte "lélekben" 15 millió magyar miniszterelnökének álmodni magát, fél perccel a beiktatása után. Egykori MDF-es eszmetársai az orbán ellen fordult Bod Pétert és Jeszenszky Gézát leszámítva most mind a fideszben ülnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@tulipan: "bumfordi, nagyszájú, fasza, ájtatos, magyar gyereket játsza"! " Soros György és a jó szerencse kivakarhatta az alcsútdobozi vályogházból de a rossz értelemben vett bunkót azaz "parasztot" (nem a becsületes mezőgazdasági munkásokat értem ez alatt) nem tudta kiszedni belőle, hiába hazudta magát "első generációs értelmiséginek" soha nem volt az. Valahogy átevickélt a jogi egyetemen, az állampárt segítségével. Sokadszorra próbál sokféle szerepben tetszelegni, valójában csak egy arca van: az életveszélyes, sovén nacionalistáé. A Strache botrány azonban már a Jobbikon keresztül is kezdi elérni...a stróman birodalom strómanokon és hozzá hasonló korrupt politikusokon fog bukni...
tulipan
@Commenter: JÓ lenne, ha lehetőleg gyorsan!
Jozefina
Ez tökéletesen igaz:"Timmermans: Orbán és a Fidesz történelmi kockázat"
Diplomatikusan megfogalmazva!!!
Commenter
@tulipan: az ám: szétszakította az SZDSZ-t és a saját pártját is, bedarálta a FKGP-t és a MDF-et,, megosztotta a szocialistákat, karaktergyilkolta Gyurcsányt és Bajnait, Csak megosztott, rabolt és ártott, sokszorosan megszegve azt, amire felesküdött,és hogy már másnap beletörölte a lábát abba amire felesküdött. Az országba, a népbe is de sokszor beletörölte már a lábát ez a műmájer magyar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.