A magyar miniszterelnök nagy tisztelője volt Heinz-Christian Strache és az osztrák szélsőjobboldali Szabadságpárt, így Orbán Viktor egy fontos szövetségese került bajba.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@bencemacska: ez is csak egy hazug tolvaj, mint a barátja.Ezek akarnak egy kontinenst vezetni? Marine Le Pen-ről már tudjuk, hogy sikkasztott,és putyin zsebéből kandikál ki. Salvini sem különb bizonyára- az olasz új fasiszta.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Legutóbb május elején tárgyalt Orbánnal. Akkor a magyar miniszterelnök azt mondta, mindenben egyetértettek, mert mindketten változást szeretnének Európában, fontosnak tartják a keresztény értékeket, és ellenzik a bevándorlást. Strache külön köszönetet mondott akkor Orbánnak, aki szerinte megmutatta, mennyire fontos, hogy megvédjük a határokat.
Madarat tolláról, embert barátjáról!
kereső
@bencemacska: ez is csak egy hazug tolvaj, mint a barátja.Ezek akarnak egy kontinenst vezetni? Marine Le Pen-ről már tudjuk, hogy sikkasztott,és putyin zsebéből kandikál ki. Salvini sem különb bizonyára- az olasz új fasiszta.
bencemacska
@kereső: ma, 15:04
Bedobhatná már Simicska is az "atombombáját". Putyinnak még jól "fizetnek" a nála lévő "dokumentumok"?
csipetke
Orbán meg az unió vezetése?! Na ne röhögtessetek.Ennyi idióta vezető nincs az EU-ban,akik sokáig néznék,hogy a gazdagabb tagállamok által befizetett pénz nagyrésze orbán pereputtyánál,és haverjainál köt ki.Szerencsére már kezdenek eszmélni,igaz,nagyon lassan
nusika
...ez nem kérdés...ahol egyszer Orbán megjelenik, vagy találkozik valakivel, ott mindig történik valami negativum.
F_Viktor
Eddig is tudható volt putyler szerepe, törekvése az EU szétverésében, de ez már bizonyíték, hogy ki pénzeli ezeket az EU ellenes politikusokat, kit szolgál orbán.
tulipan
Jó előjel nekünk!!!
@Csipetke: Csatlakozhatnának még többen is!
bencemacska
@F_Viktor: És ezt mi látjuk, az EU vezetői meg nem??? Érvényesül a "Divide et imoera!"
Biztos őriz O.V-ról is "dokumentumokat", amikkel kézben tartja őt!
F_Viktor
@bencemacska: Az EU hozzáállása érthetetlen számomra, mert ezt már nem lehet megmagyarázni a diplomáciai érzésekkel.
Lehet, hogy igazad van, orbán és putyler összeesküvésében a megosztás az első rendű cél, de sok pénzt kell beleölni, s hosszú távon értelmét veszti, az EU-ban nem birkák élnek.
A "dokumentumokban" nem hiszek, egyszerűen orbán tudja, hogy a hatalmát demokráciában nem tudja megtartani, ezért keresi magának azon diktátorok támogatását akik majd az EU-n kívül is támogatják majd, számíthat rájuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.