Merthogy pánikszerűen lemondott a nagy cimbi, az osztrák szélsőjobbos csóka. Mindenről. Talán a piáról nem, de az nem is lesz baj, mert nehéz ám feldolgozni a totális bukást hányás nélkül. Ahhoz pedig kell a snapsz. Rengeteg snapsz! Hát hajrá! Lehet gyakorolni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Commenter: Valahogy a Lajtán túl másmilyen szelek fújnak, az ottani nekem is jobban tetszik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Shikari: Nem mocskolok es senki magyart, csak az olyan primitiv csicska trolltol hanyok, mint te, amelyiknek orran-szajan a mocsok jön ki.
tulipan
@Shikari: Ábrándozzál csak, te agyatlan, antimagyar, román cigány, fizetett narancsos seggnyaló hantaboy! Most még lehet! :)
teuton
@Shikari: Igazi "kulrurmagyar" vagy, csak 1 sorodat kell elolvasni. Na latod, ezert utaljak az ilyen "kulturmagyarokat" az intelligensek. 1 mondatot nem tudsz leirni mocskolodas nelkül. Szerencsere nem minden magyar ilyen, de alja van mindenüttt. Ezert jo nektek az ilyen oldal, ahol nevtelenül kitombolhatjatok magatokat, nem vagytok a közre veszelyesek, mert a nyilvanosagtol feltek, ott kussoltok.
Eladott Ország
Remélem ennek a szarházi bűnöző és politikai prostituált cigánynak is hamarosan harangoznak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.