Merthogy pánikszerűen lemondott a nagy cimbi, az osztrák szélsőjobbos csóka. Mindenről. Talán a piáról nem, de az nem is lesz baj, mert nehéz ám feldolgozni a totális bukást hányás nélkül. Ahhoz pedig kell a snapsz. Rengeteg snapsz! Hát hajrá! Lehet gyakorolni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Commenter: Valahogy a Lajtán túl másmilyen szelek fújnak, az ottani nekem is jobban tetszik...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A csutitetűnél is bekopogott a ,,rábasznyikov elvtárs,, !!!))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Commenter
@papa.49: majd a pálesz meg a kolbász meg a fehér kenyér kigyógyítja. Vagy ha van igazság már az sem! Nem tudom honnan szedték ezt a Pecinát akin keresztül kinyírták a Népszabadságot, de rázós egy alak lehet az biztos. Fog még a csuti azért is bűnhődni hogy lazán kiadott az azeri havernak egy baltás gyilkost és itt bújtatja a körözött Gruevszkit akit viszont nem fog kiadni Macedóniának! Mutassanak nekem még egy EU-s tagország miniszterelnökét aki ezt meg merte tenni. A csuti rezsimje egyszemélyes, a bajszos egy báb. Kurz kancellár azonban ahogy az demokráciában szokás Strache felett áll és bebuktatta. Jókora különbség.Nem is volt más választása, mert ha nem buktatta volna meg, akkor vele bukott volna ő is.
papa.49
@Commenter: Valahogy a Lajtán túl másmilyen szelek fújnak, az ottani nekem is jobban tetszik...
Gauntlet
@papa.49: jó lenne, csak őt nem érdekli (a híveit se) bármi is derül ki róla, és nem is mond le. Láttad a kérdőre vonását a templom előtt? Egy másik világban van.
papa.49
@Gauntlet: Igen egy másik világ ahová való a ZÁRT OSZTÁLYRA a többi Napóleon közé !!!
kissé felnőttem
összejöhet akár ezekből egy focicsapat hamarosan. bár én csak egy hasonfekvő képet láttam a neten egyértelmüen rá gondolok a hasraesett csatárra kék a gatya ha jól emlékszem.
papa.49
@kissé felnőttem: @görbetükör: ,,Focistának,, is igen harmatosan gyenge volt, a mostaniról meg ne is beszéljünk !!!
Csizmás Kond
Szokásszerint valakik túllihegnek mindent. A labanc barátság soha nem volt elmélyült és most sem volt az, sőt csak felszínes képmutató kapcsolat volt...mert elfelejtik a kedves huhogók, hogy a szárnyaskauskormány idején ki volt annyira nagy barát velük...szóval nem kell erőltetni ami nem megy.
Nessy
@Csizmás Kond: Még szerencse, hogy a"kuruc barátság" elmélyült, nem képmutató, stabil.
Csizmás Kond
@Nessy: ...ellentétben veletek én soha nem nyaltam csak senkit időlegesen és érdekből...
Commenter
@papa.49:igen. Erre épp most mondta a Strache botrány kapcsán hogy más országok üzleti belügyeivel ő nem foglalkozik. Gyáva is, és nem csak viták terén. Akkor most Strachét kiejtette a hősei közül? Gondolom igen. Egy csodálatos barátság vége, és orbán számára remélem a vég kezdete...
Commenter
@Gauntlet: hogy egyik templom sem szakad rá...
Eladott Ország
Fidesz: az osztrák alkancellár bukásának hátterében Soros-ügynökök, liberálbolsigenderfasisztaszivárványosok állnak.
Hogy miért indokolt a két ország összehasonlítása? Azért, mert Strache pont azt szerette volna létrehozni Ausztriában, amit Orbán sikeresen – és minden gond nélkül – létrehozott Magyarországon. Noha erről az MTI-s hír nem emlékezik meg, Strache a következőket is mondta a titkos videófelvételen: A Politico szerint a videóban Strache azt is mondta: „olyan médiahálózatot szeretnék, amilyen Orbánnak van” – utalva a magyar kormánypárti sajtóra. Strache még próbált mentegetőzni és védeni magát a vádakkal szemben, de rájött arra, hogy Ausztria nem Magyarország, ott még következményei vannak tetteinek. Egy egészséges társadalom képes kivetni magából a becstelenséget és a szélsőséget. Ahol meg a csalás, trükközés általában elfogadott és tapsolnak a csavaros hazugságoknak, és fújolnak, ha tényekről, igazságokról van szó, ott az emberek tudatával is nagy baj van, a pincétől a padlásig.
Commenter
@Eladott Ország: egy beteg ország, egy beteg társadalom vagyunk orbán óta. Gyógyíthatatlanok maradunk vagy szép lassan lesz annyi botrány ami magával rántja a csuti maffiózót?
kissé felnőttem
@Commenter: nem lesz, már van.Poltot kell cserélni aztán munkája lesz az ujnak a század végéig is
Eladott Ország
@Commenter: Már nagyon érik, hogy a csúti elmenekül az országból, ha hagyjuk!
bencemacska
@Commenter: ma, 10:21
Egy kis adalék, ki is az a Pecina:
"Strache azonban a Krone megszerzésével sem érte volna be. „Egy Orbán Viktoréhoz hasonló médiabirodalmat akarunk” – hangoztatta. Ennek kapcsán ismét előkerült Heinrich Pecina neve. Ő egy „befektető, aki minden magyar médiát felvásárolt Orbánnak az utóbbi 15 évben és előkészítette neki őket” – hangoztatta Strache, aki ezzel elismerte, hogy Pecina a magyar kormányfő megbízásának tett eleget. Pecina neve a pénzmosással kapcsolatos Panama-aktákban is feltűnt, valamint a Kärntner Landesbank Hypo Alpe Adria pénzintézet ügye kapcsán 2017 nyarán 22 hónapnyi felfüggesztett börtönbüntetésre és 288 ezer euró kártérítés befizetésére kötelezték. A Süddeutsche Zeitung megjegyzi: amikor Orbán Viktor 2018-ban, bő egy hónappal a Kurz kormány megalakulása után első ízben Bécsbe látogatott, először éppen Pecinával találkozott, s csak ezután a kancellárral, majd Strachéval. "
nepszava.hu/3036386_orbanig-er-az-osztrak-szelsojobb-ausztriat-megrazo-botranya-amibe-strache-mar-bele-is-bukott
bencemacska
@papa.49: ma, 11:11
Ő a focisták között a legjobb miniszterelnök, és a miniszterelnökök között a legjobb focista!-:)))))
bencemacska
@Eladott Ország: ma,12:09
Azt se felejtsd ki, hogy Ausztriában nem marionett figura az elnök, hanem közvetlenül választott tekintély! Ő volt az, aki kikövetelte az előrehozott választásokat.
És velünk ellentétben a nép is követelte a felelősöket!
Commenter
@bencemacska: sok ilyen "üzletembere" van a csutinak. Nem kis adalék ez, sokat elmond Orbánról.
Commenter
@bencemacska: Előrehozott választások? Vagy tiszta választások? Nálunk? Álmodik a nyomor...a Nagy testvér figyelte Strachét...OV-t is figyeli, sőt hősét Salvinit is, ebben biztos vagyok.
Commenter
@bencemacska: elfuserált focisták között biztosan, már ha ez érdem...
bencemacska
@Commenter: ma, 21:20
A Nagy Testvér már nem figyel, hanem fizikai valójában is itt van és tevőlegesen cselekszik.
Jó kép a "bukott" barát május 5-i fogadásáról:
azonnali.hu/attachment/0023/22437_copy_1_strache_ov_slepp_nyito.jpg
Commenter
@bencemacska: ...tulajdonképpen az edzői tehetnek mindenről, akik nem ismerték fel benne a magyar Lionel Messit. Ha hagyják, hogy focistaként ténykedjen és megyőzik arról hogy átlag alatti sportolói képességei ellenére remek focista akkor ma nem miniszterelnök...
Commenter
@bencemacska: itt is van, figyel is, ez van...Orwell ma aktuálisabb mint valaha.
Commenter
@Eladott Ország: megérdemelné az ország lerablásáért, hazaárulásáért, de EU-s országban ilyen nincs. Utoljára egy francia gyilkost végeztek ki így 1972-ben. A sors és a történelem eddig kegyes volt hozzá. Lehetne már végre nagyon kegyetlen. A Strache botrány remélem csak az első dominó volt...
Eladott Ország
@Commenter: Így sajnos csak az életfogytiglan maradhat a csúti bűnöző és politikai prostituált cigánynak!
Commenter
@Eladott Ország: és azt ki fogja elintézni? Nagyon lassan gyűlnek az aláírások az Európai Ügyészséghez való csatlakozáshoz is. Az életfogytiglan ha egyszer odáig jut, valószínűleg nagyobb büntetés mint az azonnali halál.Bár kétségem sincs afelől hogy nyugodtan együtt tud élni mindazzal amit tett.
magyarbakancs
A részleges fellángolás az ,az szalmaláng
teuton
@Shikari: Primitivkem! Annyit ittal, hogy feher egereket latsz??? Itt semmifele liberalizmusroil vagy hatalomatvetelröl nincs szo!!! Arrol van szo, hogy egy szelsöjobbos, naci politikai vezetö korrupcioval es csalassal akart valasztasi gyüzelmet, de lebukott! Ez pedig illiberalis diktaturak kivetelevel mindenütt büntetendö!!! Felfogtad???
Jozefina
A cikk számomra humoros, de tisztára érthetően mutatja be a tényeket!!!
Ha ez valóban igaz, akkor talán megállná helyét egy kis hazaárulási herce-hurca:
""Strache azonban a Krone megszerzésével sem érte volna be. „Egy Orbán Viktoréhoz hasonló médiabirodalmat akarunk” – hangoztatta. Ennek kapcsán ismét előkerült Heinrich Pecina neve. Ő egy „befektető, aki minden magyar médiát felvásárolt Orbánnak az utóbbi 15 évben és előkészítette neki őket” – hangoztatta Strache, aki ezzel elismerte, hogy Pecina a magyar kormányfő megbízásának tett eleget. Pecina neve a pénzmosással kapcsolatos Panama-aktákban is feltűnt, valamint a Kärntner Landesbank Hypo Alpe Adria pénzintézet ügye kapcsán 2017 nyarán 22 hónapnyi felfüggesztett börtönbüntetésre és 288 ezer euró kártérítés befizetésére kötelezték. A Süddeutsche Zeitung megjegyzi: amikor Orbán Viktor 2018-ban, bő egy hónappal a Kurz kormány megalakulása után első ízben Bécsbe látogatott, először éppen Pecinával találkozott, s csak ezután a kancellárral, majd Strachéval. "
Klubtag
@Eladott Ország: S, ha már lebukott, akkor is tudta mi a kötelessége ebben a helyzetben. Úgy, hogy e tárgykörben nehéz lenne megnevezni nálunk olyasmit, amire különösebben büszkék lehetnénk, Amink volt - jogos nemzeti tartásunk, becsületünk azt az Orbán vezette fidesz-maffia már leamortizálta.
A sógoréknak még a gazemberei is jellemesebbek, mint a mi éppen regnáló árvalányhajas, feudál-klerikális kormányzatunk és vakhitű kiszolgálóinak bármelyik tagja.
KisGenyo2
Vihar a biliben 1000 korrupt sz@rból egy lebukott. Jó nézni, ahogy "menekül" tőle a többi gané, meg hazugnak nevezi, de pár hete még együtt szívták a kokót az örömlányról... XD
Orbánt meg ez nem érinti kb. semennyire sem. Mert jól tudják a szavazói is, hogy korrupcióban sokakon túltesz a kis sunyi görény, de mivel sajnos nincs jobb nála, ezért rá szavaznak. ;-)
tulipan
@Shikari: M közuös hozzá Te naarncsps hanatboly? ha nrm TETSZIK, ÉKEZET NÉL, nem kötelező OLVASNOD! Ha meg olvasod, akkor POFA BE!! Érted??
tulipan
@Shikari: MI a jófene közöd van hozzá, Te narancsos, seggnyaló hantaboly? Ha neked NEM TETSZIK, ÉKEZET nélkül, akkor, nem kötelező OLVASNOD! Ha meg olvasod, akkor POFA BE, vagy foglalkozz az adott TÉMÁVAL!! Érted??
tulipan
@Shikari: Éppen Te vagy, a HAZAÁRULÓ "tájidegen", mint ahogy ez a mocsok osztrák is az, hosszú távon:
nepszava.hu/3036501_nem-az-ibizai-est...
tulipan
@Csizmás Kond: Te narancsos hantaboy!
Aki Én
@Csizmás Kond: 11:29 Csak ostobaságból.
teuton
@Shikari: 5 forint, mehesz a kasszahoz! Az pedig az en dolgom mit es hogyan irok, hol es miböl elek. mindenesetre nem mocskolodom olyan primiiv modon apropenzert, min te! Ha pedig neked nem teszik, akkor ne olvasd vagy takarodj az oldalrol a pesti stricikhöz, Ott mocskolodhatsz tovabb a hozzad hasonlok tarsasagaban. A disznok a mocsokban szeretnek dagonyazni...
tulipan
@Shikari: Hülye, melléduma, szokűsos naarncsos, oktondi hantaboy-os!! :)))
tulipan
@Shikari: Na persze, Te agyatlan, magyarkodó romány, narancsos seggnyaldosó hantaboy! Ami nektek nem tetszik, azt ugyi NEM VESZITEK ÉSZRE!
tldr.444.hu/2019/05/05/amerikas?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery
tulipan
@Shikari: Te narancsos seggnyaldosó hantaboy! "Mi, a narancsos gazda szolgái, jobban gyűlölünk benneteket, mint ti minket! "Ugye milyen szép idézet a fajtátoktól? Takarodj vissza az eredet romány népedhez és élősködj rajtuk ahogy szoktad!
Nessy
"Ez Ausztria belügye", meg "rendkívüli vadászidény". Lehet, hogy okosnak és szellemesnek gondolja magát O.V., de nem az!
painful
Orbán a rakéta. Eddig helikopter volt, de most már rakéta.
A rakétaember...
A rakétás ember...

www.youtube.com/watch?v=BD2miskgDK4

(a long way down)
tulipan
@painful: Jajj, ez valami fantasztikusan jó!!!
teuton
@Shikari: Vedd be a gyogyszered, mert meg megharapsz valakit, mar habzik a pofad! Ja, es kommentelj mar valamit a temahoz, ne csak ugass mindenkire, mint a veszett kutya!
teuton
@Shikari: Talan olvass uana, ki a fasiszta... Az olyanok, mint te! De e meg rosszabb vagy, mert penzert teszed, a napi 100 mocsoknak meg kell lennie, ezert 2 percenkent irogasz 1 sorokat a masikat seregetve, hogy az valaszoljon es megint irhass. Közben azt is kevesed, hol hol ballibsinek, hol fasiszanak nevezel.
Szanalmas es nevetseges egy szellemi toprongy vagy, durbincs testvere...
painful
@Shikari: A magyarok háromnegyedét utálod, mert nem fideszesek.
Milyen magyarságot, Magyarországot védesz te?
Még azt sem mondhatod, hogy a természetet, a fákat véded, mert ezek az állatok még a természetet is pusztítják, a fákat is kivágják.

Minden országban van folklór, egyik sem jobb a másiknál, egyiket sem lehet a másik elé/fölé helyezni, mert mindegyik értékes; értéket képvisel az adott ország számára, és az európai összkultúra számára is.
De az van, hogy te nem csak más népek kultúrájára, természeti, műemléki kincseire szarsz magasról, hanem a magyarra is.
Kicsit sem érdekel, kicsit sem ápolod, kicsit sem véded. Szóval ezért képmutató a magyarkodó fröcsögésed elsősorban!

A magyar történelemről már nem is beszélve (szeressük a Horthyt mert a kedves vezető aztat akarja, és a kedves vezető akarata szent), amit igyekeznek MEGHAMISÍTANI - ???
És ez szerinted rendben van így.

Azt véded amiit nem ismersz, nem értesz, nem szeretsz - idegből, zsigerből, indulatból, ösztönlényként.
teuton
@Shikari: Nem mocskolok es senki magyart, csak az olyan primitiv csicska trolltol hanyok, mint te, amelyiknek orran-szajan a mocsok jön ki.
tulipan
@Shikari: Ábrándozzál csak, te agyatlan, antimagyar, román cigány, fizetett narancsos seggnyaló hantaboy! Most még lehet! :)
teuton
@Shikari: Igazi "kulrurmagyar" vagy, csak 1 sorodat kell elolvasni. Na latod, ezert utaljak az ilyen "kulturmagyarokat" az intelligensek. 1 mondatot nem tudsz leirni mocskolodas nelkül. Szerencsere nem minden magyar ilyen, de alja van mindenüttt. Ezert jo nektek az ilyen oldal, ahol nevtelenül kitombolhatjatok magatokat, nem vagytok a közre veszelyesek, mert a nyilvanosagtol feltek, ott kussoltok.
Eladott Ország
Remélem ennek a szarházi bűnöző és politikai prostituált cigánynak is hamarosan harangoznak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.