Bemutatkozott az új magyar haditechnika a Budaörsi Reptéren a hétvégén: aki kilátogatott, megismerkedhetett a legújabb harckocsikkal, helikopterekkel és MRAP-okkal is, ezen kívül látványos bemutatót tartottak a különleges erők és a légierő is a Magyar Honvédelem Napjának alkalmából. Magyarország csak idén 150 milliárd forintot tervez elkölteni haderőfejlesztésre. Szombat reggel vette kezdetét a honvédelem napjának alkalmából megrendezett haditechnikai bemutató nyilvános része. Az eseményen bemutatkoztak a Honvédség régi és új eszközei: az osztrák Bundesheer egy Leopard 2A4-es tankot, míg a német Krauss-Maffei Wegmann gyár egy Leopard 2A7+ harckocsit és egy Panzerhaubitze 2000-es önjáró tarackot kölcsönzött az eseményre. A járművek közt megjelent egy sokak számára meglepetésnek számító, török gyártmányú többcélú, páncélozott terepjáró-páros is: egy Ejder Yalcin és egy NMS Yörük. Mindkét jármű a török Nurol Makina gyártmánya, elsősorban aszimmetrikus hadviselésre kifejlesztett,...

(Forrás: portfolio.hu, Északi által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ezek a KÜTYÜK legjavával már a II. vh-kor is rendelkezett a honvédség, fűszerezve az oroszok KATYUSÁ-ival, de a XXI. században, a IV ipari forradalom idején már ezek az eszközök a MEGFÉLEMLÍTÉS eszközei, hiszen a TEK a MINDENREHATÓ engedélyével a falvakat is ellátja, hadd reszkessenek a közmelóSOKK:
.
--- A TEK páncélosokat telepít a vidéki városokba
.
https://index.hu/belfold/2019/05/17/tek_felsz...
.
Az ORBITÁLIS kérdés az, hogy a XXI. század kihívásának vajon a 70-es évek szintjén működő gazdaságpolitika képeSS-e megbírkózni, már ami a KIBER TÁMADÁSSAL való felkészültséget illeti:
.
---- Hidegháború a kibertérben
http://www.jovogyara.hu/hideghaboru-a-kiberte...
.
Sőt Amerika már FELÉLESZTI a csillagháborúra való felkészülést is:
.
---- Trump űrhaderő létrehozását rendelte el
.
https://nepszava.hu/1162535_trump-urhadero-le...
.
Isten mentse meg a FÖLDET attól, hogy valamelyik BAROMÉTER megnyomja a kisebb, vagy nagyobb gombját
.
----- Trump Kim Dzsongunnak: Az én piros gombom nagyobb
.
https://index.hu/kulfold/2018/01/03/trump_kim...
.
Azzal együtt, hogy egyre GYENGÉBB MINŐSÉGŰ politiKUSOK uralják a gombocsKÁKAT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.