Május 18-a az Európai Elhízás Napja. Az elhízás népbetegség, sőt nem túlzás azt állítani, hogy már-már világméretű járvány. Sajnos hazánk Európa legelhízottabb nemzete az OECD adatai alapján, így nem csak a megelőzés, hanem a kezelés is kiemelt fontossággal bír. Az egyéni egészségügyi kockázatokon túl az elhízás következtében kialakuló betegségek mintegy 207 milliárd forintos többletterhet rónak az államkasszára.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Legalább valamiben elsők vagyunk, sajnos, ebben nem kellene.
Commenter
@CsipkeRózsa: ebben beértük Amerikát, bár ez aligha "álomhelyzet". Az elhízottságból a kövérségből is nagy üzlet lett megelőzés helyett, gondolok itt a fitneszre, a csodaszerekre, a gyomorszűkítő műtétekre. A tudatos és kiegyensúlyozott táplálkozásról már az általános iskolában beszélni kellene, azonban a társadalmi szakadék itt is nagy, míg a gazdagok elhízottak addig a szegényeknek marad a zsíros kenyér meg a cukros víz.
Commenter
@tulipan: még halnak sem kell lenni ahhoz: Németh Szilárd és a csuti az elhízottság reklámarcai.
Domonkos111
én egy privát kölcsön hitelezo, i kínálnak mindenféle kölcsön a leginkább megfizetheto kamatláb az egész világon. ha szüksége van egy sürgos kölcsön kérjük vegye fel a cégem, és megszerezni a vágy hitelösszeg 24 órán belül. vállalati e-mail: [email protected]
kokopelli
..ő a faujában a "Tükörtojás Club" örökös elnöke!
tulipan
@RonaGyuri: Hánynom kell, ha meglátom!!
tulipan
Lehetőleg kerüljétek, el ,ezt a kölcsön-Domit, a kúrmány úgyis, teljes erővel, azzal foglalkozik, hogy megint eladósítsa a lakosságot!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.