Nem egyedi eset az, ami a múlt hétvégén történt, amikor négy sürgősségi centrumból három nem tudta fogadni a legsúlyosabb sérülteket. Az ügyeletek lemondása gyakori, a rendszer minden jel szerint teljesítőképessége határán működik, ám az Állami Egészségügyi Ellátó Központ szerint minden rendben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"Az ügyeletek lemondása gyakori, a rendszer minden jel szerint teljesítőképessége határán működik,"
Egy orvos sem mondaná le az ügyeletet, ha tisztességesen megfizetnék! Pénz lenne rá, hisz a pénzszórás megy ezerrel, naponta olvassuk a híreket...
csipetke
@vacsi: Ameddig orbán fontosabbnak tartja az ukránokat,románokat,szerbeket,mint a M.o.-on lakó adófizetőket,és oda önti zsákszámra a mi pénzünket,és a magyar egészségügyet pont lesz@rja,addig ez lesz.Szépen lassan összeomlik az egészségügy teljesen.Sokezer orvos hiányzik az országból,de ameddig csak ígérgetik a fizetésemelést,addig nem is jönnek haza. 2022-ig kapnak fokozatosan mittomén hány % emelést,ami még mindig csak töredéke lesz az uniósnak. Orbánnak sikerült szinte teljesen lepusztítani az egészségügyet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.