A hétfő reggeli adatok szerint 17 040 szavazóköri delegáltat jelentettek be a május 26-ai európai parlamenti (EP-) választáson listát állító pártok, amelyeknek összesen 185 ezer ilyen hely betöltésére lenne lehetőségük - derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adataiból. A bejelentési határidő péntek délután járt le.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Már ez az egy tény is önmagában hiteltelenné teszi a szavazás kiértékelését.
A kétharmad ilyenkor tud csak aratni. :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relatív
@Eladott Ország: Amit a csalás lehetőségéről írtál azt befolyásolni - ebben a ciklusban sem - tudja az ellenzék 8 lehetősége korlátai miatt ! ), de hogy jelentős többségben van az a bejelentett delegáltak számából IS látszik !

A választási bizottságokban résztvevő ( amennyiben magyarnak tartják magukat ) alkalmazottaknak pedig a lelkiismeretük szerint józanul kell a csalásokat kiszűrniük, hivatalból IS !

Ha ezt megteszik, akkor az igazságot tükrözi a választási eredmény.
Eladott Ország
@relatív: Csak emlékeztetőül néhány epizód a 2018-s országgyűlési választás eseményeiből: Azért nincs exit poll, azért omlott össze az informatikai rendszer, azért húzzak az időt, hogy több lehetőségük legyen az eredmények manipulálására. Azért nincs exitpoll, amiért megjósolni sem lehet az eredményt: mert a Zemberek már félnek válaszolni! Az csak járulékos haszon, hogy lehet trükközni. Mellesleg Mráz miért mondja azt, hogy a választókerületek adatai nagyon nem az ellenzék reményeit támasztják alá, mindezt 21:44-kor, amikor hivatalosan nincs is még eredmény!!! Költői kérdés volt.
Nemzetiválasztási Ilonka néni meg szépen zsebrerakja a méltán megérdemelt 1 millió forintocskáját, amiért zökkenőmentesen és példásan ... Patyi Nagyonsajnálomminiszterelnökúr András, a Nemzeti Választási Bizottság szervilis elnöke várhatóan kedden, azaz holnap lemond a posztjáról, és akár rögtön új elnököt is választhatnak. Ezzel gyakorlatilag összenő, ami összetartozik: az elvileg független választási testület vezetője – aki ennek ellenére a kampányidőszakban Orbán Viktorral parolázott és kéztördelve, szemfényvesztésileg meg is büntette, amiért óvodások hátára kapaszkodva nyomult, miközben tudta, hogy törvénytelen, amit művel – ezzel elhárítja még egy akadályát annak, hogy a tervezett Közigazgatási Felsőbíróság élére kerüljön. Az a jó ebben az orbáni káderpolitikában, hogy az összes csúszómászó számára van hely a rendszerben. Ha megfelelően csúszik és mászik, egyre feljebb kerül a szemétdombon. Patyi elvtárs márpedig remek káder, pont oda kerül, ahol a helye van. Itt már a hatóságok élén fideszes pártkatonák vannak, a jogállam telibe lett szarva! A fékek és ellensúlyok rendszere szétb@sszva, nyomokban sincs demokrácia, míg ez a szarházi bűnöző cigány és politikai prostituált bandája az országot uralja!
verőce21
Csak természetes, hogy mindent elkövet a Fidesz a minél több képviselői mandátum megszerzése érdekében. Egyszerűen azzal, hogy elmennek a választói szavazni.
Ez feldolgozhatatlan trauma az ellenzéknek...:)
Csizmás Kond
A delegáltakat az kell fizesse aki kinevezi...és ez amiért nem igen neveznek csak minimálist, mert a pénzt sajnálják mástól, inkább elköltik egyébre.
verőce21
@Eladott Ország: Csak magadat röhögteted ezekkel a képekkel!
Felkészültetek a váltásra, de szavazni nem számíttok elmenni? - Látom, ezt is a Fidesznek kell megoldani! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.